Şimdi Ara

Paintball ve Gözlük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözlük kullanıyorum.Paintball kaskını takabilirmiyim.Sorun olurmu.Gözlüksüz olmaz numarası büyük

• valla ben gittiğimde kaskın içine oturmamıştı gözlük mecbur çıkardık sağa sola salak gibi sıkmak durumunda kaldım bence bir lens al bu gibi durumlar için bir arkadaşım demişti ilk lens muaynede ücretsiz veriliyor diye o muayene parasını veriyormuşsun sadece ama ne derece doğru onu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

valla ben gittiğimde kaskın içine oturmamıştı gözlük mecbur çıkardık sağa sola salak gibi sıkmak durumunda kaldım bence bir lens al bu gibi durumlar için bir arkadaşım demişti ilk lens muaynede ücretsiz veriliyor diye o muayene parasını veriyormuşsun sadece ama ne derece doğru onu bilemem

bir haftalık deneme lensine 50 lira vermiştim. 2 hafta kullandım gerçi. 3 çiftine 100 lira verdim sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

valla ben gittiğimde kaskın içine oturmamıştı gözlük mecbur çıkardık sağa sola salak gibi sıkmak durumunda kaldım bence bir lens al bu gibi durumlar için bir arkadaşım demişti ilk lens muaynede ücretsiz veriliyor diye o muayene parasını veriyormuşsun sadece ama ne derece doğru onu bilemem

bir haftalık deneme lensine 50 lira vermiştim. 2 hafta kullandım gerçi. 3 çiftine 100 lira verdim sonra.

dediğim gibi doğruluğundan emin değildim ama bu arkadaşın babası baş hekimdi hastanede ondanda kaynaklanıyor olabilir
  • Yarın gidiyorum paintball.Gözlükler 5 küsür numara.Kaskı takamassam ... yerim.
    başka bilen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Yarın gidiyorum paintball.Gözlükler 5 küsür numara.Kaskı takamassam ... yerim.
    başka bilen yok mu

Benim de göz derecem o civarlarda. Paintball a bir kere gözlükle gittim ve çok buğu olması dışında bir sorun olmadı. Şimdi lens kullanıyorum rahatım
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmuyor hocam gözlükle
  • Bende aynı sorunu günlük kullan at lenslerden alarak çözdüm. Sürekli lens kullanamayacaksan en ucuz çözüm günlük lens 50 lira gibi bir maliyetle 15 maçlık lens alırsın.
  • paintball kaskı başı tam olarak kavradğı için gözlük takımını zorlaştırıyor. gözlüklü arkadaşlar vardı çıkarmak zorunda kaldılar.

www.naturapaintball.com
  • lisanslı bir speedball oyuncusu olarak söylüyorum çıkarman daha iyi arka siperlerde takılırsın. gözlüğün küçük çerçeveli ise bi şekilde ayarlarlar hakemler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLzonE

lisanslı bir speedball oyuncusu olarak söylüyorum çıkarman daha iyi arka siperlerde takılırsın. gözlüğün küçük çerçeveli ise bi şekilde ayarlarlar hakemler

Hocam o nasıl imza öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.