Şimdi Ara

Paint 2gb ram kullanıyor oha.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotonun birinde işlem yapmak için painte girdim menüde herhangi bir işleme tıkladığımda yeterli hafıza yok diye uyarı verdi görev yöneticinden baktığımda ram kullanımı 2.6 gb görünüyordu normal boşteyken kullanım 600mb bu neden kaynaklanıyor acaba win7 32bit kullanıyorum

• attığın fotonun büyüklüğünden dolayı olmasın.hem paint in tek başına 2 gb kullandığını gördün mü görev yöneticisinden?başka bi program açık olup da o kullanıyor olmasın.photoshop olsa hadi normal o 2gb kullanır da paintin kullanması garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544
    attığın fotonun büyüklüğünden dolayı olmasın.hem paint in tek başına 2 gb kullandığını gördün mü görev yöneticisinden?başka bi program açık olup da o kullanıyor olmasın.photoshop olsa hadi normal o 2gb kullanır da paintin kullanması garip.

5mb hocam fotonun boyutu avatar yapmakla uğraşıyordum evet painte baktım özellikle başka program falan değil yani şaşırdım
  • çözünürlük ve dpi çok olursa olabiliyor bi ara bende tarayıcıdan yüksek çözünürlüklü foto tararken paint makinayı aşırı ram kullanımından kitlemişti
  • Windowsun neyinden hayır var ki anasını satim:D Kafaya koydum ps öğreneceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.