Bildirim
Paint 2gb ram kullanıyor oha.gif
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
attığın fotonun büyüklüğünden dolayı olmasın.hem paint in tek başına 2 gb kullandığını gördün mü görev yöneticisinden?başka bi program açık olup da o kullanıyor olmasın.photoshop olsa hadi normal o 2gb kullanır da paintin kullanması garip. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
attığın fotonun büyüklüğünden dolayı olmasın.hem paint in tek başına 2 gb kullandığını gördün mü görev yöneticisinden?başka bi program açık olup da o kullanıyor olmasın.photoshop olsa hadi normal o 2gb kullanır da paintin kullanması garip.
5mb hocam fotonun boyutu avatar yapmakla uğraşıyordum evet painte baktım özellikle başka program falan değil yani şaşırdım -
çözünürlük ve dpi çok olursa olabiliyor bi ara bende tarayıcıdan yüksek çözünürlüklü foto tararken paint makinayı aşırı ram kullanımından kitlemişti -
Windowsun neyinden hayır var ki anasını satim:D Kafaya koydum ps öğreneceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X