Şimdi Ara

pahtheon build?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu champa ne yaptıysam verım alamadım.cok kolay ölüyor dps build denedım ,oftank denedım ama olmadı hiç bir türlü sizce ne yapmalyım

• Gördüklerim armor pen, damage ve off tank kasıyorlardı.
    Berserker graves veya Mercurys Treads, Yuumu Ghostblade, Last Whisper, Warmog, Atma impaler, The Bloodthister
    Ayrıca AP Pantheonda çok güzel.
    Ulti ile multi kill bile alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Gördüklerim armor pen, damage ve off tank kasıyorlardı.
    Berserker graves veya Mercurys Treads, Yuumu Ghostblade, Last Whisper, Warmog, Atma impaler, The Bloodthister

yav he he karşıdaki adamlara söyle baron yapsınlar sende barona zıpla cv atıp ohoo multi kill alırmış da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Gördüklerim armor pen, damage ve off tank kasıyorlardı.

yav he he karşıdaki adamlara söyle baron yapsınlar sende barona zıpla cv atıp ohoo multi kill alırmış da..

Suyundanda olsun mu?

• İlk Mana için gerekli olan itemini tamamla botla beraber daha Sonra Frozen Mallet i bitir kesinlikle . infinity edge çık sonra gerisinde de ister tank tarzı kas ister ad sen bilrsin Ben frozen mallet infinity warmog force of nature yapıyorum ya da warmogdan sonra phantom dancer oyun uzun sürerse
  • champı kullanmıs birinin önerisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

champı kullanmıs birinin önerisi varmı?

evet var :)) Dorans ringle başla attck speed ayakkabısı ardından jungle itemi 1600 lük olan. Ne bu diye sorarsan mana sıkıntısında dolayı buffları rahat kesersn, armor + ad, + lifesteal olur bu itemden sonra 1650 ye B.F (45 ad veren item ) i al infintye çevir ardından phantom gerisini sen bilirsin ben böyle yapıyorum gayet ii oluyor. Skiller = Q W E Q Q R Q E...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  pahtheon build?

Ben Bu Şekilde Yapıyorum Oldukçada İyi Oyunlar Çıkıyor.

1- Manamune
    2- Bot Berserk
    3- Black Cleaver
    4- Bloodthister
    5- Last Whisper
  • Pantheon pek oynayan yok, o yüzden düzgün bir build bulman da diğer champlara göre daha zor. Benim de favori karakterim sayılmaz Mantheon ama sana fikir vermesi açısından kendi buildimi yazabilirim;

Bot +3pot (yada rakip oyun başında güçlü karakterlerden değilse dorans blade de olabilir)
    Sonraki ilk item lane durmayı kolaylaştırıcak birşey olması gerekiyor, ben Bilgewater Cutlass çıkıyorum (35AD,%15LifeSteal veren). Bot yerine Doranla başladıysan Bilgewater yerine de 1-2 Doran daha olabilir. Ama bot > bilgewater rotası favorimdir.
    Ondan sonra Brutalizer şart.
    Sonra da Atmas Impaler ve Bilgewater>Hextech Gunblade tamamlarım.

Bunlar dışında Frozen Mallet ve Last Whisper da sonradan alınabilecek güzel itemlar.
  • Genelde çıktığım ve her oyunda iyi skor yaptığım build.

Dorans Blade-Mercury Treads-The Brutalizer(Youumu)-Bloodthirster-Frozen Mallet-Last Whisper-Atma's Impaler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 26 Kasım 2011; 11:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

pahtheon build?

1- Manamune
    2- Bot Berserk
    3- Black Cleaver
    4- Bloodthister
    5- Last Whisper

çok ölmüşsün ama
  • panteyle 34 kıll aldıgımı biliyorum.çok zevklı bir hero.hanı trydamere almadıgım zaman bankom bu abi.herif kitliyor cunku 3 kıllı zate %15 altına canlı herkese %100 crit atıyor buda senın oyunda az canlıları tek tek temızlemene olanak verıyor..once sağlam bi armor pen. rune olcak ve armor pante veren item kasıcan.bu sayede pante harbiden çok sağlam vuruyor.

Boots of Swiftness+Youmuu's Ghostblade+Phantom Dancer+Infinity Edge+The Bloodthirster+ (buradakı item sana kalmıs eğer oyunda tank yoksa The Black Cleaver varsa Last Whisper

abi ama adamları kastırmaman çok onemlı sen devamlı ilk skılle harras yap yeter sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

pahtheon build?

1- Manamune
    2- Bot Berserk
    3- Black Cleaver
    4- Bloodthister
    5- Last Whisper

çok ölmüşsün ama

QNQ KILL ALDIQMI SORUN YOQTUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

quote:

pahtheon build?

1- Manamune
    2- Bot Berserk
    3- Black Cleaver
    4- Bloodthister
    5- Last Whisper

çok ölmüşsün ama

QNQ KILL ALDIQMI SORUN YOQTUR

ne diyo la bu

• quote:

quote:

pahtheon build?

1- Manamune
    2- Bot Berserk
    3- Black Cleaver
    4- Bloodthister
    5- Last Whisper

çok ölmüşsün ama

Çok Ölme Sebebim Solo Line Bendeydi Ve Jungler Udry Oyun Sonu 1/9 Oynadı İyi Bir El Bile Çıktı Diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

pahtheon build?

1- Manamune
    2- Bot Berserk
    3- Black Cleaver
    4- Bloodthister
    5- Last Whisper

çok ölmüşsün ama

Çok Ölme Sebebim Solo Line Bendeydi Ve Jungler Udry Oyun Sonu 1/9 Oynadı İyi Bir El Bile Çıktı Diyebilirim.

o zaman iyi bir skor ama yinede fazla ölmüşsün neyse işte iyi bi el çıkarmışsın

• Bot + 2hp,1mp pot ile başlıyorum.En kısa zamanda Ghostblade'i yapıp (Tabi o arada botu tamamlıyorum.Attack speed tercihim) Warmog çıkıyorum.Üstüne direk Atma's Impaler.Geri kalanınıda karşı takıma göre ayarlıyorum.Çok ölüceğimi düşünüyorsam genelde GA alıyorum veya tam tersi kill canavarı olasım varsa Infinity veya Phantom çıkıyorum.Genel olarak buildim böyle Off-tank oynamak istiyorsan denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 26 Kasım 2011; 12:15:04 >
  • Ne kadar kill alsın iyi bi carry değil ama.45 kill alıp yenilen pantheonlar biliyorum.
  • ben pantheon jungle oynuyorum çok pis oluyor ve bu pisliği karşıdakiler temizliyor
  • benım sorunum asırı kolay yatıyor full can 1v1 de alamıom kimsey,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.