Şimdi Ara

Pahalı telefona zorlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefon alcam yakın zamanda ama çok kararsızım. Aklımda redmi note 8 pro vardı ama arkadaş iPhone 11 al diye tavsiye verdi. Çok uzun zaman kullanırsın dedi. Bütçemi çok zorlayıp alsammı yoksa note 8 pro mu alayım acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İphone serisini 5 sene civarında kullanırsınız. 1 senesini geçti zaten. Ben olsam orta kademe bir Android alırım redmi 9 pro gibi 2 sene sonra yine bu tarz bir cihaz alırım. Hem böylelikle yeni çıkmış teknolojiyi de kaçırmamış olursunuz
  • Teşekkürler varmı başka yorumu olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 11 alma ,ben 3 hafta önce sıfır olarak aldım sadece 2 gün kullandım beğenmedim sattım 6500tl ye sattım.

    Oyuncak gibi telefon , ve bana mı denk geldi bilmiyorum ama hem şarjı çabuk bitiyor hemde çok ısınıyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidler 1.5 2 senede bozulmaya basliyor 2.5 senenin üstünde illallah ettiriyor

    İphone 11 de cok pahalı

    Bana soracak olursan çin mali falan dandik bir şey alma samsung m51 falan al 2.5 3 sene kullan iphone 11 de alsan suan 4 sene gider zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır grafikli oyunlar oynamıyorsan iPhone 11 ile 5 yıldan çok daha uzun süre sorunsuz devam edebilirsin. 5 sene sonrasında sistem güncellemesi almayabilir ama AppStore'da yer alan uygulamaları 3-4 sene daha destekleyecektir. Bende 6s var, 5 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım. Batarya zayıfladığı zaman Deji mucize batarya ile değiştirince o sorun da çözüldü. Telefon bozulmadıkça ya da ciddi problemler çıkartmadıkça keyfi olarak değiştirmeyi de planlamıyorum.


    Sonuçta bu tamamen bütçe ve biraz da alışkanlık meselesi. Eğer Apple ekosisteminde değilsen bence bulaşma. Çünkü gitikçe bütçeyi zorlayacak hale geliyor.


    Son olarak; Note 8 pro yerine Note 9s 128GB modeli de değerlendirebilirsin. Yakın zamanda hediye olarak aldım, çok güzel telefon. Hem Snapdragon işlemcisi büyük bir artı.

  • Uygun bir telefon istersen huawei bakabilirsin
  • İphone alın başka birşey almayın,iphone dışındaki tüm cihazlar çöp.Hatta gerekirse bütçeyi zorlayıp 12 pro max alın.Rahat bir 10-15 sene kullanırsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    İphone alın başka birşey almayın,iphone dışındaki tüm cihazlar çöp.Hatta gerekirse bütçeyi zorlayıp 12 pro max alın.Rahat bir 10-15 sene kullanırsınız.

    Böylesi boş düşüncelere kulak asmayın. 15 sene kullanacakmış.. Git kumda oyna burda milletle dalga geçme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat bandı olarak birbirine yakın cihazlar değil ki bunlar, baya fark var aralarında ama iphone yıllar boyunca kullanabilirsin 6s kullanıyorum şuan halen stabil ve halen hızlı işimi de görüyor

  • iphone'u yıllar boyunca kullanabilirsen, herhangi bir android cihazı da, kullanırsan, yıllar boyunca kullanabilirsin.. kullanıp kullanmaman senin kullanma anlayısına göre değişir..  androide güncelleme almasan da, storedaki % 90 apk'yı uzun yıllar boyunca calıstırabilirsin.. fakat ios'da, güncelleme yapmazsan, bir süre sonra doğru düzgün uygulama calıstıramazsın.. apple uzun süre destek alıyorsa, android'de uzun süre güncelleme almadan uygulama calıstırabiliyor..


    bu yıllar boyunca kullanma hikayesi, apple ürünlerine 4 - 5 kat fiyat farkı verenlerin avunma yöntemidir.. bu kadar parayı verdim hurdası cıkana kadar kullanmalıyım olayının uygulamaya dökülmüs halidir..


    sahsen sene olmus bilmemkac ben iphone 7 - 8 gibi hatta x gibi cihazları bedava verseler kullanmazdım.. bu cihazları 5 sene falan kullananlar var yani pil değiştiriyorlar, ekran değiştiriyorlar bilmemne cihazın artık perti cıktıgı halde, inatla kullanmaya devam ediyorlar fakat cihazların dizaynı, ben eskiyim, fosilim, beni kullanan apple almaya özeniyor ama parası bana yetti diye bağırıyor resmen .. fakirliği özentiliği ve yıkıklığı ele veriyor sanki..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 8 Ocak 2021; 20:1:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.