Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
5
Favori
79.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

Bende çok şükür ısınma problemide yok ses problemide sadece oyunlarda mesela medal of honor da ısınıyor tırsıyorum 10 dk oynayıp çıkıyorum

ne anladık biz şimdi bu işten o zaman değil mi? bu modeli oyun f/p diye öneriyorlar. 10 dakikalığına mı bütün her şey günlük 1-2 saat FIFA 11'de neler olur acaba merak ediyorum

günde en az 2-3 saat pes11 oynuyorm.arada can sıkıntısından 5-6 saat olduuda oluyor bal modu sarıyor ya

makinede tık yok.ful özellik ful performans devam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

quote:

quote:

Bende çok şükür ısınma problemide yok ses problemide sadece oyunlarda mesela medal of honor da ısınıyor tırsıyorum 10 dk oynayıp çıkıyorum

ne anladık biz şimdi bu işten o zaman değil mi? bu modeli oyun f/p diye öneriyorlar. 10 dakikalığına mı bütün her şey günlük 1-2 saat FIFA 11'de neler olur acaba merak ediyorum

günde en az 2-3 saat pes11 oynuyorm.arada can sıkıntısından 5-6 saat olduuda oluyor bal modu sarıyor ya

bizim için günlük 3 saat oyun sonrası sıcaklık değerlerini koyar mısın acaba? cidden bu makinede yoğunlaşmış durumdayım ve almam an meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cance

quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

ekleyin benide pazartesi almıştım aleti çok memnunum.
    ama 1 sorum var oyunlarda sol taraf wasd nin olduğu yer ısnıyor bunu çözmenn yolu varmı?

edit: ben ilk yüklü gelen biosu kullanıyorum direk sonu mu yüklücem yoksa sırayla mı yüklücem?

direk en sonuncuyu yükleyebilirsin... ısıyı azaltmanın en etkili yollarından biri fanlı stand kullanman... fanlı kullanmasan bile stand kullan ki daha rahat soğutsun laptopun altında hava boşluğu kalsın...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu pc kullandığım bütün bilgisayarlar arasında en az ısınanı diyebilirim bilgisayar dediğin ısınır zaten bende stand falan yok saatlerce oyun oynuyorum en fazla 75 derece oluyor çıkınca hemen 2 dk da geri 50 dereceye iniyor ve bunlarda gayer güzel rakamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu bilgisayar bir kere alınıp da 5-6 sene kullanılacak bir bilgisayar mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: KadirCanCelik

Arkadaşlar bu bilgisayar bir kere alınıp da 5-6 sene kullanılacak bir bilgisayar mıdır?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar; 30 eylülde almıştım bu laptopu ama bi türlü sistemi sıfırdan kuramadım..
    bilgisayarıma format atmak istiyorum. windows 7 cd mi yerleştirdim pcmi actım. bir tusan basın diye uyarı geldi bastım windows setup acıldı. buraya kadar herşey normal sorun sistemi kuracagım diski de sectim sonra yükle dediğimde "sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklemek için sürücü dosyasını içeren medyasını yerleştirin ve tamam ı tıklatın"tamamı tıklıyorum bu seferde "hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra tamamı tıklatın" diyor. ne yapmam gerekli?
    hardisski komple silip sistemi sıfırdan kuran arkadaşım var mı varsa yardımcı olursa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sidartha78

merhaba arkadaslar; 30 eylülde almıştım bu laptopu ama bi türlü sistemi sıfırdan kuramadım..
    bilgisayarıma format atmak istiyorum. windows 7 cd mi yerleştirdim pcmi actım. bir tusan basın diye uyarı geldi bastım windows setup acıldı. buraya kadar herşey normal sorun sistemi kuracagım diski de sectim sonra yükle dediğimde "sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklemek için sürücü dosyasını içeren medyasını yerleştirin ve tamam ı tıklatın"tamamı tıklıyorum bu seferde "hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra tamamı tıklatın" diyor. ne yapmam gerekli?
    hardisski komple silip sistemi sıfırdan kuran arkadaşım var mı varsa yardımcı olursa sevinirim..

Alıntıları Göster
    cevap verebilecek arkadaş yokmu ???
    sata sürücüleri ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum, lakin sata sürücülerini bulamadım, anakartın modelni öğrenebilen varmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

home basıc 64 bit yuklu makıneme dun ultımate 64 kurdum..yenı programların 64 bıt desteklı olmasınada ozellıkle dıkkat etttım..

sonuc:
    makıne ınanılmaz fark ettı arkadaslar yuklemeyenler kesınlıkle yuklesın farka ınanamayacaksınız..
    makıne ıcın yorum yapmak gerekırse..
    ben 1480 vatandan aldm ılk cıktıgında o zamanlar bıle fazla tereddut etmemıstım kı artık fıyatı cok daha uygun..ısınma problemı yok sarjı dolu ıken normal kullanımda 3saat cıvarı gıdıor-kasa kalıtesı bence gayet ıyı-ozellıkle oyunlarda cok ıyı guncel olan yukledıgım tum oyunları sorunsuz ve yuksek ayarlarda takılmadan oynatıyor-ekran led hd-
    wıreless ıyı cekıyor-ramların farkı nette cok fark edılıor..

alacak olanlara ozellıkle bu fıyatlara kesınlıkle tavsıye edıyorum..

arkadaşlar peki bu cızırtı sorunuyla hala karşılaşanlar var mı ayrıca bu işletim sistemi amd nin 4 çekirdeklisi değil mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

home basıc 64 bit yuklu makıneme dun ultımate 64 kurdum..yenı programların 64 bıt desteklı olmasınada ozellıkle dıkkat etttım..

sonuc:
    makıne ınanılmaz fark ettı arkadaslar yuklemeyenler kesınlıkle yuklesın farka ınanamayacaksınız..
    makıne ıcın yorum yapmak gerekırse..
    ben 1480 vatandan aldm ılk cıktıgında o zamanlar bıle fazla tereddut etmemıstım kı artık fıyatı cok daha uygun..ısınma problemı yok sarjı dolu ıken normal kullanımda 3saat cıvarı gıdıor-kasa kalıtesı bence gayet ıyı-ozellıkle oyunlarda cok ıyı guncel olan yukledıgım tum oyunları sorunsuz ve yuksek ayarlarda takılmadan oynatıyor-ekran led hd-
    wıreless ıyı cekıyor-ramların farkı nette cok fark edılıor..

alacak olanlara ozellıkle bu fıyatlara kesınlıkle tavsıye edıyorum..

arkadaşlar peki bu cızırtı sorunuyla hala karşılaşanlar var mı ayrıca bu işletim sistemi amd nin 4 çekirdeklisi değil mi??

Alıntıları Göster
    ürününden memnun kalmayıp satmayı düşünen arkadaşlar varsa bir pm kadar uzağınızdayım :)

• quote:

82 ekran samsung lcd elevizyonuma hdmi kabloyla bağlayarak standsız direk dizimin üstünde günde 2-3 saat medal of honor oynuyorum

Orijinalden alıntı: hekimoglu08

quote:

82 ekran samsung lcd elevizyonuma hdmi kabloyla bağlayarak standsız direk dizimin üstünde günde 2-3 saat medal of honor oynuyorum

sıcaklık ne cıvarda oluyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

quote:

sıcaklık ne cıvarda oluyor ??

Alıntıları Göster
    ürünü 1 ay önce aldım özlellik olarak cok iyi bir bilgisayar sıcaklık sorunu yok yinede rahat olmak istiosanız thermaltakein bi sogutucusuunu kullanıorum ve oyunda fln ısınma yapmıyor yanlız bilgisayarı aldıktan 10 gün sonra mavi ekran verdi daha sonra hiç vermedi bi 10 gün sonra tekrar verdi ve suan 3 gün sıklıkla verior buda benm sansızlıgım oldu sanırsam ürünü servise vericem ama artık en son care olarak recovery yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: sparrowhawk90

ürünü 1 ay önce aldım özlellik olarak cok iyi bir bilgisayar sıcaklık sorunu yok yinede rahat olmak istiosanız thermaltakein bi sogutucusuunu kullanıorum ve oyunda fln ısınma yapmıyor yanlız bilgisayarı aldıktan 10 gün sonra mavi ekran verdi daha sonra hiç vermedi bi 10 gün sonra tekrar verdi ve suan 3 gün sıklıkla verior buda benm sansızlıgım oldu sanırsam ürünü servise vericem ama artık en son care olarak recovery yapacam

Alıntıları Göster
    benide eklermisin ürün gerçekten iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerotechnic

benide eklermisin ürün gerçekten iyi

Alıntıları Göster
    yeni bios update çıkmış 2.03

Yüklediniz mi? Neler güncellenmiş?

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

ben yükledim sıcaklıklarda bir miktar düşüş oldu sanki

quote:

quote:

ben de yükledim ama bu sefer bir fark hissedemedim ben.. stand kullandığım için sıcak mı değil mi onu da bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de yükledim ama bu sefer bir fark hissedemedim ben.. stand kullandığım için sıcak mı değil mi onu da bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Windows 7 Home Basic 64Bit'i Windows 7 Ultimate 32Bit yapacaklara tavsiyeler:

1.Her ihtimale karşı orjinal windowsunuzun yedeğini bir yere alın (PackardBell'in verdiği 3DVD ye yedeği çekmeyi ihmal etmeyin)
    2.Torrentten en son güncellemeleri içeren (tavsiye edilir) Windows 7 Ultimate 32bit'i indirin ve 1DVD ye çekin.
    3.DVD nizi takın ve Reset atın.
    4.Eğer ön yükleme yapmadıysa başlangıçta F2 ye basın ve açılışı DVD-ROMdan başlatma olarak ayarlayın
    5.Kuruluma geçmeden önce bende 3 Farklı bölüm vardı a)packardbell mybackup b)normal harddiskimiz c)çok küçük bi alan daha vardı ismini şimdi hatırlamıyorum
    6.Temiz bir kurulum için hepsini silin (Hepsinin silinmesi halinde 3 parcalı yapı Tek parça haline gelecektir)
    7. Tavsiye ettiğim bunu 2 parçaya bölün (150GB 150GB veya 200GB 100GB gibi gereksinimlerinize uygun şekilde bölün) Bu şekilde yedeklerinizi D sürücüsüne alırsınız ve bir dahaki formatlarda sadece C ye format atarsınız.
    8. Bölme işleminden sonra Windows 7 Ultimate 32bit i hangi bölüme kuracıgınızı secin ve formatı bitirin.
    9. Formatımızı attık Windows açıldı iğrenç bir görüntü karşımızda panik yapmayın :) Ekran kartı driverimiz yok bu yüzden görüntü böyle
    10. Gerekli driverlarımızı kuralım
    a)Ekran kartı Atinin sitesinden bulabilirsiniz
    b)Packard Bell'e özel driverlar: Örn: özel tuşlar/ses açıp kaparken ekranda çubuk çıkması için gerekli driver vs Bunları PackardBell in sitesinden indirin
    c)Bios Update : fabrika çıkışı 1.04version dur şuan 2.02 var galiba uptade etseniz iyi olur Bunuda PackardBell in sitesinden bulabilirsiniz
    d)Atheros Wireless Driveri : Packardbellin sitesinden indirebilirsiniz
    e)Kamera Driveri : Packardbellin sitesinden indirebilirsiniz
    b,c,d,eiçin uyarı : Packard Bell in sitesinden Support>Download sekmesi altından Notebook>TM81 sekmeleri altında Windows 7 Ultimate 64Bit işletim sisteminin driverlarını indirirseniz 32bit Ultimate de de çalışır merak etmeyin ve bunları indirin.
    ek1: Packardbellin sitesinde bir çok driver var çoğu benim için ıvır zıvır: Örn:powersmartmanager %7 şarj kalınca otomatik sistem kendini kaydedip kapatıyor galiba mesela bu benim işime yaramadığı için kurmadım sizde işinize yarayan driverları kurun ki sisteminiz boşa hantallaşmasın.

ek2: ve tüm bu driverları D sürücüsüne YEDEK ALIN Bir daha birdaha indirmenize gerek kalmaz (güncellenene kadar ;) tabiki)

NOT1: ETHERNET CONTROLLER diye bir Driver'da sorun yaşayacaksınız sadece ki ben hala yaşıyorum :) Bunun driverini daha bulamadım ve bu driver olmayınca kablolu ADSL i kullanamıyoruz kabloyu taktığımız soketi makinamız görmüyor

bilgisi olan arkadaşlar şuna el atarsa herkesin faydasına olur diye düşünüyorum

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levrex -- 28 Ekim 2010; 18:25:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: levrex

NOT1: ETHERNET CONTROLLER diye bir Driver'da sorun yaşayacaksınız sadece ki ben hala yaşıyorum :) Bunun driverini daha bulamadım ve bu driver olmayınca kablolu ADSL i kullanamıyoruz kabloyu taktığımız soketi makinamız görmüyor

Tüm driverlerini kurdum makinamın... Kablolu bağlantının driverini üretici firmanın sitesinden indirmiştim, Zira benim internetim kablolu olduğu için ilk onu halletmiştim Şu anda masaüstü pc 'imden takılıyorum onu açınca ilgili driver 'i bildirirm...

Orijinalden alıntı: oiven

quote:

Orijinalden alıntı: levrex

Tüm driverlerini kurdum makinamın... Kablolu bağlantının driverini üretici firmanın sitesinden indirmiştim, Zira benim internetim kablolu olduğu için ilk onu halletmiştim Şu anda masaüstü pc 'imden takılıyorum onu açınca ilgili driver 'i bildirirm...

Alıntıları Göster
    servisinden yana yakınan yok galiba?

• quote:

servisinden yana yakınan yok galiba?

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenom-ii-x4-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269

ürün world card a 1166 liraya indi, 6 taksit

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.