Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
5
Favori
79.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar sanırım formatta sorun yaşayan yok benm haricimde :(
    windows deneyim dizininde BELLEK İŞLEM SAYISI 7.2 idi
    yeni donanım bulundu yazıyor windos deneyim dizinini güncelleyin yazıyor güncelleyince
    puan 5.9 a düşüyor, sizlerde bu durumla karşılaştınız mı acaba, en son ekran kartı güncellemesi yapmıştım
    bide bios 2.02 versiyonu yükledim...mesajı cvplarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: sidartha78

arkadaşlar sanırım formatta sorun yaşayan yok benm haricimde :(
    windows deneyim dizininde BELLEK İŞLEM SAYISI 7.2 idi
    yeni donanım bulundu yazıyor windos deneyim dizinini güncelleyin yazıyor güncelleyince
    puan 5.9 a düşüyor, sizlerde bu durumla karşılaştınız mı acaba, en son ekran kartı güncellemesi yapmıştım
    bide bios 2.02 versiyonu yükledim...mesajı cvplarsanız sevinirim.

Hocam 32 bit kurmuş olmayasın ?
  • 2 güne kadar bu laptop dan alıcam, önerirmisiniz? aldığıma pişman olurmuyum? amaç hem oyun hem ders..

Gpu Cpu filan bayağı iyi.

Orijinalden alıntı: KadirCanCelik

.brian. pişman olmazsın bence.

özellikler çok çok iyi sadece amd laptop da tercih edilir mi? bunun cevabını arıyorum salında

Orijinalden alıntı: .brian.

quote:

özellikler çok çok iyi sadece amd laptop da tercih edilir mi? bunun cevabını arıyorum salında

bunun cevabı için bu 10 sayfayı okumanı tavsiye ederim... aradığın ve soracağın bütün soruların cevabını bulabilirsin...

Orijinalden alıntı: cance

quote:

quote:

bunun cevabı için bu 10 sayfayı okumanı tavsiye ederim... aradığın ve soracağın bütün soruların cevabını bulabilirsin...

kesinlikle :) Aynen benim yaptığım gibi.. haftasonu aldım ve muhtemelen yarın elimde olur.. umarım herkes gibi ben de memmun kalırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

quote:

Orijinalden alıntı: cance

quote:

quote:

kesinlikle :) Aynen benim yaptığım gibi.. haftasonu aldım ve muhtemelen yarın elimde olur.. umarım herkes gibi ben de memmun kalırım :)

pekala sağolun

• yüüff, 10 sayfanın hepsini okudum
    + larına diyecek yok ama - leri insanı tedirgin etmiyor da değil,
    5200 RPM hdd olması biraz kötü olmuş,
    bluetooth bence bi eksi değil en baba 10 liraya alıp takarsınız,

benim kullanım amacım hem oyun hemde hergün sürekli 12 saat açık duracak bi bilgisayar olması biliyorum 12 saat fazla ama bu laptop dayanabilir mi? 2 saat oyun oynarım geri 10 saat da ders yaparım, (uzaktan eğitim öğrencisiyim ve online olarak derslere katılıyorum) Yani kısacası bu laptop benim bu kahrımı çeker mi? şimdi vatana gidip inceleyeceğim bide yakından bakayım

• mkv filmleri hdmi'dan tvye bağlayarak tvden izliyorum ama 15-20 dakikada bir görüntü pembe ağırlıklı bir renge bürünüyor sanki gamma ve brightness ayarları bozulmuş gibi.. catalyst kontrolden bakıyorum ayarlar normal.. hdmi kablosunu çıkarıp takıyorum düzeliyor... böyle bir durum yaşayan varmı? herhangi bir çözüm önerisi beklliyorum arkadaşlar...

Orijinalden alıntı: cimbomman

mkv filmleri hdmi'dan tvye bağlayarak tvden izliyorum ama 15-20 dakikada bir görüntü pembe ağırlıklı bir renge bürünüyor sanki gamma ve brightness ayarları bozulmuş gibi.. catalyst kontrolden bakıyorum ayarlar normal.. hdmi kablosunu çıkarıp takıyorum düzeliyor... böyle bir durum yaşayan varmı? herhangi bir çözüm önerisi beklliyorum arkadaşlar...

hdmi den tv ye bağlayıp 2-3 saat oyun oynuyorum oyunlarda öyle bir problemle karşılaşmadım.ilk fırsatta film için deneyeceğim.

quote:

Arkadaşlar bir alıp 6-7 sene kullanabilir miyiz bu aleti?
    Asus Tuf Gaming Z490 // 10850k@4.9GHz-1.23v // EVGA gtx 1080 FTW2 // Corsair H110i GT // Thermaltake CoreX31 // Samsung 950 PRO // Corsair HX1000 // Ballistics 4x8GB 4000@CL17 // Lenovo L24q-20 // EDIFIER Studio R1280T // Logitech G502 Proteus Core // Logitech G105
  • Arkadaşlar bilgisayar elime geçti nihayet :) ilk izlenimlerim hiç de fena değil.. az önce recovery dvd lerini tamamladım.. ısınma gerçekten yok denecek kadar az.. yaklaşık 3-4 sattir çalışıyor.. 3 tane dvd çektim ve ısınma çok çok az..heleki klavyenin üzerinden hiç belli olmuyor.. klavye tuşlarına gelince :) aslında geniş olması çok güzel ama birazcık yapmacık gibi duruyor.. ama basımı falan çok rahat.. bu arada ilk DVD yi koyduğumda çok kötü sesler geldi sürücüden ama allahtan sonradan ses falan olmadı.. he bir de bilgisayar sanırım ki win7 home den kaynaklı olarak yavaş sanki biraz.. daha güncellemeleri falan yapmadım.. umarım ultimate i kurunca performansı biraz daha artar.. şimdi ben önceki kullanıcılara bikaç soru sorayım;

1- pb in sitesinde örneğin 3 tane kamera driver ı var hangisi olduğunu nerden bilcem? yoksa 3 ünü de indirip hepsini mi kurcam?
    2- sizce hemen mi ultimate i kurmalıyım? yoksa bios ve ekran kartı güncellemesini yapıp biraz home mu kullanmalıyım?
    3- win7 64 bitlikleri tüm programlar destekliyo mu arkadaşlar? yoksa 64 bite ayrı versiyonları mı var?

şimdilik bu kadar? aklıma geldikçe sorarım :) tşk ederim şimdiden cevaplar için...

• quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

Arkadaşlar bilgisayar elime geçti nihayet :) ilk izlenimlerim hiç de fena değil.. az önce recovery dvd lerini tamamladım.. ısınma gerçekten yok denecek kadar az.. yaklaşık 3-4 sattir çalışıyor.. 3 tane dvd çektim ve ısınma çok çok az..heleki klavyenin üzerinden hiç belli olmuyor.. klavye tuşlarına gelince :) aslında geniş olması çok güzel ama birazcık yapmacık gibi duruyor.. ama basımı falan çok rahat.. bu arada ilk DVD yi koyduğumda çok kötü sesler geldi sürücüden ama allahtan sonradan ses falan olmadı.. he bir de bilgisayar sanırım ki win7 home den kaynaklı olarak yavaş sanki biraz.. daha güncellemeleri falan yapmadım.. umarım ultimate i kurunca performansı biraz daha artar.. şimdi ben önceki kullanıcılara bikaç soru sorayım;

1- pb in sitesinde örneğin 3 tane kamera driver ı var hangisi olduğunu nerden bilcem? yoksa 3 ünü de indirip hepsini mi kurcam?
    2- sizce hemen mi ultimate i kurmalıyım? yoksa bios ve ekran kartı güncellemesini yapıp biraz home mu kullanmalıyım?
    3- win7 64 bitlikleri tüm programlar destekliyo mu arkadaşlar? yoksa 64 bite ayrı versiyonları mı var?

şimdilik bu kadar? aklıma geldikçe sorarım :) tşk ederim şimdiden cevaplar için...

Güle güle kullanmanız dileğiyle

Sorularınıza gelince de;

1- Webcam programını kurmadım. Markasını bulursanız ona göre programını indirirsiniz...

2- Bios güncellemesi format sonrasında da kalacağı için güncelleyebilirsiniz. Ama Ekran kartı driverinin format sonrasında yenilenmesi gerekeceğinden format sonrasına bırakın.. Ama tüm driverleri indirip hazırlamanız işinizi kolaylaştırır..

3- Çok eski programlar olmazsa 64 bitlik işletim sisteminde bir sorun çıkmıyor. 32 bitlik programlarıda program files 'in içindeki x86 programların içine kuruyor dolayısıyla kullanmaktan yana sıkıntınız olmuyor. 64 bit program bulup kullanmanız daha iyi olur ama maalesef tüm yazılımcılar 64 bir program yazmıyor...

• tşk ederim dostum cevabın için... sen ultimate mi kullanıyosun? aşırı fark ediyo diyolar yaa.. yeni geldi ya daha hemen kurmak da istemiyorum :) işletim sistemini değiştirince garanatisi bozulmuyo değil mi arkadaşlar?

Edit : yalnız arkadaşlar bundan birkaç sayfa önce bi arkadaşımız da bahsetmişti.. sanki ekran çok kaliteli değil gibi.. sanki pixeller insanın gözüne çarpıyo gibi geldi bana.. Umarmı gözlerimdendir.. birkaç gün daha kullanayım bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvennet -- 5 Kasım 2010; 0:08:42 >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak.. şu an bilgisayarımı masanın üstünde kullanıyorum.. windows 75 adet güncelleme buldu ve indirdimm.. kurduğu sırada sıcaklıklar 65 civarını gösteriyordu normal mi bu değer? mesela şu an güncelleme bitti.. sadece forumdayım başka bişeyle uğraşmıyorum sıcaklık yine 60 ı gösteriyor... sanki biraz fazla değil mi? bios güncellemeden falan kaynaklanabilir mi?

ayrıca şarj ile fanın aynı yerde olması pek de iyi olmamış.. şarja takıyorum gelen sıcak hava olduğu gibi adaptörde yani.. zarar vermez mi?

Edit : Arkadaşlar 2 sorumdaha olacak...

1- Şarj adaptörünü bilgisayara taktım.. yalnız taktıktan sonra taktığım yer oynuyor sanki sizde de öyle mi? yani şarjı taktıktan sonra tam bilgisayara girdiği yeri elinizle bi daire yaparak kontrol edebilir misiniz? sanki bi boşluk var..
    2- Bilgisayarı vatanın internet şubesinden aldım.. bu 7 gün içerisinde koşulsuz iade diyor sitede.. peki işletim sistemini değiştirsem bu süre için sıkıntı olur mu acaba? size bir sorayım dedim.. çünkü bu home basic ile performans gerçekten hiç tatmin edici değil.. bir de ultimate ile denemek istiyorum.. sitede genelde ultimate kurulması önerilmiş.. yalnız işte bu VaTAN ın iade için 7 günü için sıkıntı oluşturur mu?

cevaplarsanız çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvennet -- 5 Kasım 2010; 7:31:11 >

• Arkadaşlar sayfayı biraz kirlettim sanırım kusura bakmayın ama cevaplarınıza çok ihtiyacım var.. acilen bekliyorum... Teşekkürler tekrar
  • Hocam boşta 60 derece göstermesi normal değil bende 48-49-51-52 arasında değişiyor.Eğer iade edeceksen hiç ultimate kurma direk götür ver yenisini al belli olmaz be hala home basic kullanıyorum,şarj yerinde bende oynama olmuyor.Ekranda pikseller bende de oluyor hepsinde var galiba bu durum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.