Bildirim
Packard bell nasıl bi markadır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Packard Bell markası Amerikan yapımı bildiğim kadarıyla da Acer ile ortak olan bir firma. Zaten baktığımızda birçok ürün hemen hemen aynı sistem özelliklerini üzerinde barındırıyor ki Packard Bell çok iyi bir sistemi bir araya getirmiş bir marka. Şu kadar söylüyorum bence iyi bir pc kullancısı markaya veya isme para vermez. Yetkili servis açısından sıkıntı çıkarmayacak ve sistem özelliği iyi bir makinaya para verir. Packard Bell'de bazı arkadaşlar belki bana katılmaz ama bunların ikiside mevcuttur. 1399'dan daha uygun fiyata ı5 işlemcili JO-200TK ürününün CarrefourSA'larda satıldığını biliyorum. Bilgine... -
quote:
Orijinalden alıntı: SouL CoLLeCToR
Packard Bell markası Amerikan yapımı bildiğim kadarıyla da Acer ile ortak olan bir firma. Zaten baktığımızda birçok ürün hemen hemen aynı sistem özelliklerini üzerinde barındırıyor ki Packard Bell çok iyi bir sistemi bir araya getirmiş bir marka. Şu kadar söylüyorum bence iyi bir pc kullancısı markaya veya isme para vermez. Yetkili servis açısından sıkıntı çıkarmayacak ve sistem özelliği iyi bir makinaya para verir. Packard Bell'de bazı arkadaşlar belki bana katılmaz ama bunların ikiside mevcuttur. 1399'dan daha uygun fiyata ı5 işlemcili JO-200TK ürününün CarrefourSA'larda satıldığını biliyorum. Bilgine...
Bu ülkede hiçbir markanın servisine garanti verilmez derim. Fakat geri kalan her şey için benden birer +
-
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Orijinalden alıntı: SouL CoLLeCToR
Packard Bell markası Amerikan yapımı bildiğim kadarıyla da Acer ile ortak olan bir firma. Zaten baktığımızda birçok ürün hemen hemen aynı sistem özelliklerini üzerinde barındırıyor ki Packard Bell çok iyi bir sistemi bir araya getirmiş bir marka. Şu kadar söylüyorum bence iyi bir pc kullancısı markaya veya isme para vermez. Yetkili servis açısından sıkıntı çıkarmayacak ve sistem özelliği iyi bir makinaya para verir. Packard Bell'de bazı arkadaşlar belki bana katılmaz ama bunların ikiside mevcuttur. 1399'dan daha uygun fiyata ı5 işlemcili JO-200TK ürününün CarrefourSA'larda satıldığını biliyorum. Bilgine...
Bu ülkede hiçbir markanın servisine garanti verilmez derim. Fakat geri kalan her şey için benden birer +
teşekkür ederim bana katıldığın için bence de haklısın yetkili servis konusunda zaten iyi kullanmasını bilene hiçbir ürün yetkili servislik bir durum çıkarmaz da kolay kolay. zaten yetkili servis isterse dünyanın en iyi yetkili servisi olsun ben derim ki; bir kere hastaneye giden hastadan artık bir daha hayır gelmez elektronik konusunda... :)
-
Carrefour gittim uygun bişiler göremedim. -
ben genelde Ankara Batıkent CarrefourSa'daki fiyatları bildiğim ve takip ettiğim için şuan oradaki fiyatı bu cihazın 1349 TL. bu hemen hemen bütün CarrefourSA'lar için geçerli olan fiyattır. Anladığım kadarıyla Eskişehir'desiniz. Şu kadar söyleyim cihazın Carrefour'a ilk giriş fiyatı 1599 TL ve çoğu aynı sistem özelliklerine sahip makinada diğer yerlerde halen bu fiyatlardan veya daha üstü fiyatlardan satılmakta. Kuşkunuz olmasın iyi bir cihaz alacaksınız eğer düşünüyorsanız... -
quote:
Orijinalden alıntı: Yve
Carrefour gittim uygun bişiler göremedim.
bende gittim :d
experin i7 li laptopunu gordum ona bir bak istersen. -
Servis olarak packard bell çok beğendimi söyleyemem, çatlak bir parça için benden 200 lira istediler. ( üst kapakmış ) Makinın 1 günlük sürecek tamirine 16 gün serviste kaldı.Sorunu çok ısınmasıydı(70 --100 Derecede çalışıyordu ) bide kırıp menteşe vardı, ama kapağın açılıp kapanmasına hiç bir etkisi yoktu yazdım sorunların alakası olmayan parçadan kaynaklandını yazmışlar. Akılılar ben den para koparmaya çalıştılar 25 lira bile emiyecek bir parçadan. Ama şunu belirtiyim mail hiç bir şekilde cevap vermiyorlar ve ne zaman lelefon etsem ya 6 ya 7 sırada oluyorum. Bana göre en iyi servis lenovo'da adamlar 1 haftada yapıp gönderiyorlardı ama tabi benim sorunu bulamadıkları için malesef para iyadesi yapmışlardı. -
Carrefour'un eskişehirdeki ben mağazasındaki laptopları beğenmedim fiyatlarıda çok uygun değil. -
Ocak ayından beri Packard bell tj65 015 modelini kullanıyorum. Oldukça memnunum hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. -
Packard Bell çinde üretiliyor Amerikan markası olsa ne olur:)..Size tavsiyem packard bell kesinlikle almayın!! Forumda aratın "PB" yi..yaşadaığımız sorunları göreceksiniz ve kesinlikle çözüm yok teknik servis de cabası...Kullanıcı hatası elbet olur çarpma,kırma vs..Ama dizimde bile kullanmadığım imzamdaki laptopumdan çekmediğim kalmadı.Bilgisayarı açasım bile gelmiyor artık!! -
quote:
Orijinalden alıntı: fakarba
Packard Bell çinde üretiliyor Amerikan markası olsa ne olur:)..Size tavsiyem packard bell kesinlikle almayın!! Forumda aratın "PB" yi..yaşadaığımız sorunları göreceksiniz ve kesinlikle çözüm yok teknik servis de cabası...Kullanıcı hatası elbet olur çarpma,kırma vs..Ama dizimde bile kullanmadığım imzamdaki laptopumdan çekmediğim kalmadı.Bilgisayarı açasım bile gelmiyor artık!!
Alakası yok hangisi çinde üretilmiyor bana söylermisin toshiba mı sony mi hp mi? git iyice araştır bence...çinde üretim sebebi adamlar montaj ustası ve ucuza yapıyorlar.
ayrıca hp sony yada toshibanın içndekide intel yada amd işlemci pb nin içindeki ne zintel mi zamd diye bi marka mı? onlarınkide ati yada geforce ekran kartı pbdekide, onlarında ekranı samsung yada Lg pb'de.... ee ozaman ne farkı var?? söyleyim sana kasa farkı ve içe yerleştirmede fark var. bu neyi etkiler dersen kasayı zaten almadan orada inceler eline alınca anlarsın kaliteli mi değilmi diye şahsen benim laptopumun kasası çok kaliteli.. iç dizaynda şunu etkiler ısınma kapanmalar yapar böyle bir problemimde şükür olmadı bu durumda hiçbirinin birbirinde öyle ahım şahım farkı yok ayrıca en sorunlu markalar arasında birinci hp'dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 22 Eylül 2010; 4:13:23 >
-
ercan a katılıyorum şuan birçok elektronik devi çin de üretim yapıyor.Çin de üretim yapmak dandik veya kalitesiz anlamına gelmez şuanda ünlü araç Alman firması BMW ninde birçok parçası çin de üretiliyor.Fakarba adlı kişi bilmeden cailhce konuşmuş
bende yaklaşık 3 aydır PB tm86 var çok memnunum.ondan önce HP pavilion vardı ondanda memnundum yani bu iş biraz şans işi normalde hp ler çok arıza yapıyor deniliyor ve doğruda çevremdende çok gördüm ama benim alet 3 sene boyunca ısınma problemi hariç hiçbir sıkıntı yaratmadı.arkadaşım çok övülen toshiba aldı alet daha 6.ayını doldurmadı neredeyse 6 ayın yarısı serviste geçti.Ercan arkadaşım çok güzel açıklamış bütün laptoplardan kullanılan işlemci ,ekran kartı , ekran vb. malzemeler belli başlı birkaç üretici tarafından üretilirler.örnek intel-amd veya ati-nvidia geforce vb.gibi.önemli olan kasa malzeme ve servistir.emin olun o çok övülen sony vaio modelleri hakkında bir aratın o kadar çok şikayet var ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X