Şimdi Ara

Packard Bell LS44 Pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bilgisayarı bazen sabaha kadar bazen 1-2 gün boyunca açık tutuyorum. Aldığımdan beri pilini hiç çıkarmadım hep fiş ile çalıştırıyorum. Bir arkadaşım uzun süreli kullanıyorsan pilini çıkar öyle devam et dedi fakat laptopun altına baktım pil yerini bir türlü bulamadım açıkçası kurcalamakta incelemedim. Pilin olduğu yer vidalı mı yoksa kapağın altında bir yerde mi tam olarak nerede?



  • pili çıkarmana gerek yok pilde kullanman yerinde olur.
  • Ben pili çıkartarak kullandığım bir laptopta pil ömrünü korumayı başardım. Burada arkadaşlar çıkarma, haftada bir de tam olarak bitir dediler. Ben de bu şekilde uyguluyorum ama bu laptoptan önceki laptopımda da pili hiç çıkarmamıştım, pil bir senede ölmüştü. Yarım saat, 20 dakika falan gidiyordu.

    Gerçekten uygulayıp bir bilen tarafından mantıklı bir açıklama ile burada belirtilse çok iyi olur. Sadece Packard Bell için de değil, tüm laptoplar için aydınlatıcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Ben pili çıkartarak kullandığım bir laptopta pil ömrünü korumayı başardım. Burada arkadaşlar çıkarma, haftada bir de tam olarak bitir dediler. Ben de bu şekilde uyguluyorum ama bu laptoptan önceki laptopımda da pili hiç çıkarmamıştım, pil bir senede ölmüştü. Yarım saat, 20 dakika falan gidiyordu.

    Gerçekten uygulayıp bir bilen tarafından mantıklı bir açıklama ile burada belirtilse çok iyi olur. Sadece Packard Bell için de değil, tüm laptoplar için aydınlatıcı olur.

    Peki pili nasıl çıkarttın dostum tam olarak neresinde pili?
  • Yukarıda yazdığım yazılar daha önce kullandığım iki laptop içindi ama bu laptopın da pilini çıkartarak kullandım. Plastik bir kısım var pilin olduğu yerde, o kısmı parmağınızla yan tarafa sürgüleyip pili çekiyorsunuz. O plastik kısım kilit görevi yapıyor, o bölümü yan tarafa ittirmeden pili çıkartmaya çalışmayın, çıkmaz zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Yukarıda yazdığım yazılar daha önce kullandığım iki laptop içindi ama bu laptopın da pilini çıkartarak kullandım. Plastik bir kısım var pilin olduğu yerde, o kısmı parmağınızla yan tarafa sürgüleyip pili çekiyorsunuz. O plastik kısım kilit görevi yapıyor, o bölümü yan tarafa ittirmeden pili çıkartmaya çalışmayın, çıkmaz zaten.

    Yan tarafta derken fiş ışıklarının yanında olan ufak küçük bir plastik birşey var onu mu kastediyorsunuz tam olarak anlayamadım
  • Valla iş sebebiyle bilgisayara bakmıyorum ne zamandır. Direkt olarak laptopun tersini çevirin, orada bir plastik bölme vardı, kabartma şekli falan vardı. Yani cidden arayıp da bulamamanız imkânsız. Pilin yeri belli, laptopun boyutu belli.

    Deneyin bulursunuz, sandığınız yerden olmuyorsa orası değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Valla iş sebebiyle bilgisayara bakmıyorum ne zamandır. Direkt olarak laptopun tersini çevirin, orada bir plastik bölme vardı, kabartma şekli falan vardı. Yani cidden arayıp da bulamamanız imkânsız. Pilin yeri belli, laptopun boyutu belli.

    Deneyin bulursunuz, sandığınız yerden olmuyorsa orası değildir.



    Hocam laptopun boyutu belli de pilin yeri belli değil. Defalarca baktım arkasına sadece bir tane kapak var o da vidalı başkada vida yok. Çıkarılabilir olan fiş ışıklarının yanında bulunan ufak küçük bir kutu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.