Bende iki gündür bu ürünü almak için uğraşıyorum ama telefonlara cevap vermiyolar kaldım böyle... Pazar günleri çalışıyor mu nova bilgisayar bilen var mı??
bu ürünü alıyorum bugün sipariş vereceğim hepsi burada dan
semih aklını çelmek istemem ama alacağın makinada işletim sistemi yok ve de 512 ram benim tavsiyem metrodaki satılan dell inpiron 6400 fiyatı 1570 seninkine göre artıları: wista home premium+512 ram peşin fiyatını kredi kartına 12ye boluyor bence bi düşün
bu sabah verdim siparişi packar bell f0267 - T - 61 modelini ve acrox kablosuz mouse ile birlik te kargo dahil fiyatı 1520 ytl peşin fiyatına 12 taksit
Hayırlı olsun şimdiden. Packard Bell gerçekten çok kaliteli bir marka. Ekranı Sony'lerden sonra en iyi olan Packard Bell'dir. Bu arada elinde bir işletim sistemi bulundur çünkü aldığın bilgisayarda işletim sistemi yok.
bende 2 gün önce aldım ekran süper parlak dedikleri kadar var.. Oğlan bütün gün oyun oynuyor akşamları da kendim kullanıyorum ısınma diye bir problemi yok. bence güzel makine. ben 512 Ram i 1024 yaptırıp öyle aldım. 1500 YTL / 12 taksit.. packard bell in sitesindeki yetkili satıcılardan alırsanız fiyat daha uygun olabiliyor ve en azından makineyi görerek alma imkanınız bulunuyor..
Arkadaşlar bu ürünü alanlar ürün hakkında detaylı bilgilerini izlenimlerini bizlerle paylaşırlarsa sevinirim.. Mesela hangi ürünlerio oynayabiliriz merak ettiğim carbon fifa 07 vb. oyunları rahatça oynayabiliyormuyuz fln..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme