Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
27.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK
    - Yeni nesil Intel Dore2Duo T9400 işlemci
    - (2.53GHZ , 1066mhz fsb , 6 mb l2 cache)
    - 4096MB ddr2 bellek
    - 320 GB 5400 rpm harddisk
    - Ati mobility radeon hd3650 512MB ( MAX 1791 MB) ekran kartı
    - 15.4″ Diamond View Ekran
    - Kamera , bluetooth , numerik klavye
    - HDMI , ESATA , 4 in 1 kart okuyucu
    - Windows vista premium TR işletim sistemi
    - 2.8 KG.
     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK
     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK

     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK
     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK



    haftasonu vatanda kampanyası vardı. alan oldumu? yorum yapabilir mi ?







  • ben de bu modelle samsung r560 arasında gidip gidip geliyorum...yukarıdaki görüşler bölümünde biraz ısınmasından bahsedilmiş galiba...bir de ati hd3650'nin performansı 9600GT'ye göre çok mu zayıf yoksa aradaki 300 ytl fazla farka samsungu mu tercih etmek lazım..gel de çık işin içinden...
  • ben aldım PACKARD BELL MT85-M-055TK'yı. alet çok güzel tavsiye ederim.
  • Packard Bell'i marka olarak tavsiye ederim.
  • arkadaslar 64 bit vista ultimate yükledim kullanılabilir ram 4gb oldu ve ekran kartı 2303mb'a cıktı :D tavsiyemdir sizde yükleyin :p
  • Evet arkadaşlar pb nin mt85-m-55tk aldım ve sizler için inceledim.ürün ilk bakışta kaliteli görünüyor ancak çoğu arkadaşın dediği gibi klavyesi biraz kalitesiz(özellikle fiyatını göz önüne alırsak),açıklamak gerekirse numlock rakamlarının bulunduğu kısım tuşa basmanın etkisiyle esniyor,sanki altında sağlam bi tabaka yokmuş gibi.pil süresi normal işlerde(internet,word...) 2 saat kadar.ısınma konusuna gelirsek sistem boşta durumunda işlemci sıcaklığı ortalama 41-42 derece,yük altındayken 53-54 civarı(30dk devil may cry 4,crysis,call of duty 4 ile denedim).oyun performansı son derece iyi,çalışma durumda pek ses çıkarmıyor ancak sürekli tiz bir ses geliyor gerçi ortam çok sessiz olmadığı sürece pek fark edilmiyor.sonuç olarak kampanya döneminde iyi bir seçenek olsada şu an ki etiket fiyatının hakkını veremiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swranger -- 25 Eylül 2008; 19:27:43 >
  • ne kadara ve nerden aldın acaba ?
    beni en çok kasası, işlemcisi, hdmi ve esata olması etkilemişti
  • quote:

    Orjinalden alıntı: swranger

    Evet arkadaşlar pb nin mt85-m-55tk aldım ve sizler için inceledim.ürün ilk bakışta kaliteli görünüyor ancak çoğu arkadaşın dediği gibi klavyesi biraz kalitesiz(özellikle fiyatını göz önüne alırsak),açıklamak gerekirse numlock rakamlarının bulunduğu kısım tuşa basmanın etkisiyle esniyor,sanki altında sağlam bi tabaka yokmuş gibi.pil süresi normal işlerde(internet,word...) 2 saat kadar.ısınma konusuna gelirsek sistem boşta durumunda işlemci sıcaklığı ortalama 41-42 derece,yük altındayken 53-54 civarı(30dk devil may cry 4,crysis,call of duty 4 ile denedim).oyun performansı son derece iyi,çalışma durumda pek ses çıkarmıyor ancak sürekli tiz bir ses geliyor gerçi ortam çok sessiz olmadığı sürece pek fark edilmiyor.sonuç olarak kampanya döneminde iyi bir seçenek olsada şu an ki etiket fiyatının hakkını veremiyor.


    iiyiymiş...




  • ++++



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlukbey -- 2 Mayıs 2010; 22:08:36 >
  • sabah kardeşim oynarken çökmüş bi yardım edin içinde ki bilgilerimi nasıl kurtarabilirim
  • bilggilerden vazgeçtim :) pb recovery nasıl çalıştıracam. dvdye yüklememiştim.. daha dün gece geldi laptop
  • Ben de bu gün aldım pilli bitirip 12 saat sarj etmemi söylediler, ben de pilli bitirdim 12 saat lik şarj a koydum yanında kumandada verdiler ama nasıl kullanılıyor çözemedim şimdi sarj da açmakta istemiyorum nasıl çalıştırılır kumanda? (windos media player da ses açma işlemi için uyguladım olmadı ektra bir program yüklencek galiba ama ne ?)

    Makina için görüşlere gelince 1 saat kullanmadım ama çok hızlı bir makina oldunu açılır açılmaz gösteriyor, lenovo almaya gittim kalmadından bunu aldım alışık olmadım bir makina ama benim önceki n 100 lenovomdan çok hızlı anında programları yüklüyor tabiki masa üstündekileri kamerayı çalıştıramadım( hiç aklıma gelmedi) fare kısmı yuvarlak olması aşağı hareket ve yana harekette biraz zorluyor genelde dizüstünde toçpad kullanırım (arkadaşlar ingilizce ismini telafuz edemiyorum nasıl yazıldını unutum ) o yüzden benim için önemli ama alışılır. mkinada 3 usb, 1 sata,1 hdm , çıkışı bulunmakta kasa çok zarif klavye değişik duruyor içe göçme ortalarda yok (üst ve yanlara bakmadım gayette sağlam) makinada gereksiz led yanmıyor, ( beni gıcık eder öyle seyler ) kasa siyah oldu için parmak izi hemen belli oluyor, bilgisayarın yanında,vista 2dvd, 1 driver toz bezi, kumanda, kullanım kulavuzu gibi şeyler çıktı projöktör bağlıyacaksanız adoptör almanız sart.




  • yükleme yaparken mavi hata ekranı geliyor ne yapmam gerekir ? fikri olan var mı
  • mavi ekran hatası yeni bir drive yükledinde oluyormuş, makinaya yanlış bir driver yüklediysen olabilir tekrar kontrol et yada bir siteden alıntı :STOP 0X0000000A driver sekmesine geçerek roolback driver düğmesini tıkla
    http://blog.kupeli.net/43/mavi-ekran-hatasi-aliyorum-cozum-nedir.html hepsi bu siteden alıntıdır.
    STOP 0X0000001E

    1. Firmware uyumsuzlukları
    2. Bozuk bir cihaz veya servis
    3. Uygulama bellek sızması
    4. Yetersiz disk alanı
    5. Üçüncü parti bir uzaktan denetim programı.
    STOP 0X00000024
    1. Yanlış çalışan bir ide denetleyicisi
    2. Bozuk bir ide kablosu
    3. Yanlış çalışan bir scsı denetleyicisi
    4. Bozuk bir scsı kablosu
    STOP 0X0000002E
    1. Ram
    2. Kart üzerindeki bellek (L2 tampon bellek)
    3. Video ram
    4. Anakart
    5. Uyumsuz donanım
    6. Sabit disk
    verdim siteye tıklarsan nedenleri öğrene bilirsin, ama masa üstümde ekran kartından yapıyor
    sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 27 Eylül 2008; 19:55:10 >




  • tşkler yardımın için şimdi bakıyorum bizimkisi hangi hataya girecek :( sabahtan beri uğraşıyoruz harddiskteki recovery de silindi. yanında verdikleri dvdlerle aynı mı acaba harddiskteki recovery? onay kodu istiyor ne yazmamız gerekiyor birde orada şeçilecek driverlar işaretli geliyordu şimdi hepsi silinmiş hangilerini seçmem gerek
  • hepsini yükle bence hiç uğraşma.
  • hepsi seçilmiyor bir de onay kodunu kabul etmiyor sinir oldum daha önce yapan yok mu ? yani laptop la gelen 2 adet dvd yi çalıştıran ?
  • bu bilgisayarı yenialdım ve kavye kısmından sürekli cızırtılı bir ses gelio bu sorunu yaşayan başkaları varmı yada bu eden kaynaklanıyo olabilir??
  • cızırtı fandan geliyor ben dede
    geliyor, sorun olcanı zanetmiyorum
    kalavye biraz kullanınca gerçektende çöküyor gibi ama dotron lardaki gibi değil
    gerdirmişler herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 28 Eylül 2008; 21:14:16 >
  • Ben de Vatan'dan 1970 ytl ye 12 taksit ile aldım. Ne zamandır böyle üst düzey konfig. li laptopları araştırıyor idim, fiyatlarının 2000 altına inmesini beklemeye karar vermiştim. Asus un hemen hemen aynı donanıma sahip modeli 2400 ytl idi, nette Vatan'ın internet sitesinde MT85 i görünce hemen araştırdım sonra da gidip baktım ve aldım.

    Easynote A8 modelini kullanıyordum zaten ve çok memnundum, Packard Bell'in kalitesine güvendiğimden tereddüt etmedim.

    İlk izlenimlerim gayet olumlu. İşlemci son derece hızlı, bir o kadar da az ısınıyor. 2,53 ghz saat hızlı böyle güçlü bir işlemci için gayet makul sayılır. Performans tarafında bir sorunu yok aletin, HD3650 gayet yeterli bir kart, oyun oynatabilir rahatlıkla. Genel olarak ses çıkarmayan bir alet, ksık bir ıslık sesi var söylendiği gibi ama kesinlikle rahatsız etmez, duymak için ortamda çıt çıkmaması lazım.

    Yanında gelen çanta gayet uyduruk, kesinlikle adam gibi bir çanta almanızı öneririm. Ben alırken görevliye çantalara da bakmak istediğimi söylediğimde güldü ve Türkiye'de dağıtıcıların bu konuda çok cimri davrandıklarını, yurtdışında beraber verilen çantaların çok daha iyi olduğunu söledi. Hp lerler verilen çantaların üzerinde Packard Bell yazanı zaten.

    Kumandası olması güzel, evde kullanırken, film izlerken büyük rahatlık.

    İşçilik ve malzeme kalitesi genel olarak çok iyi, alet çok sağlam duruyor. Toz ve parmak izi tutma sorunu var, görsellik için ödenen bedel o da. Benimkinden toz bezi çıkmadı, ya da kurulum sırasında araya gitti bilmiyorum, toz bezi almakta fayda var. Rahatsız edici tek bir ışık yok, bütün led ler aydınlatmalar "ankastre" gibi ve çok şık.

    Klavyesi uyduruk duruyor doğrudur, yazarken hafif ses yapıyor, esniyor, ortasında hafif bir bombe var. Ama bence yazması çok rahat, num pad i olması çok iyi, tuşlar da büyük, kullandığım en iyi laptop klavyesi bence.

    Touch pad hassas ve rahat, üst kısmında kilidi olması büyük rahatlık. Yuvarlak formu biraz problem yaratabilir, ama PAckard Bell bu yuvarlak formlu touch pad lerden vazgeçmiyor.

    Diamond view lcd si başarılı, parlak ve net. Karttaki dvi ve hdmi çıkışları ve HD3650 ekran kartı ile aleti zaten lcd monitör ya da tv ye bağlamak mümkün.

    Adobe Photoshop Elements yazılımı da kuruluma dahil olarak geliyor, bu da güzel bir özellik, image işleri ile ilgili her türlü ihtiyacı en iyi şekilde baştan çözmüşler.

    Ben verdiğim paraya değdi diye düşünüyorum. Yüsek sistem gereksinimleri olan programlar kullanan ve bu yüzden laptoplara sıcak bakmayanlar için bence alternatif olabilir, bu donanımları pc olarak toplasanız 1000 ytl den fazla ödersiniz, o açıdan bence bu aletin f/p si fena sayılmaz.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.