Şimdi Ara

Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Timeline X 14" 4820TG laptop'umun Anakart üzerindeki ati ekran kartı bozulduğu için Parça parça satıyorum.

Parça ihtiyacı olan varsa Çok satan ve parçası nadir bulunan bir modeldir.

Ekran; 14" 4820TG uyumlu led ekran, çok temizdir uzun süre ekran jelatini ile kullanıldı derin çizik yok silerken oluşan toz çizikleri biraz mevcut, 8/10 rahat alır kozmetik olarak, ister çerçevesi ile ister sadece LCD olarak gönderebilirim 140 tl

Klavye; Türkçe karakter tertemiz her tuşu sağlam her tuşu çalışır durumda 90 tl

Pil; çok titiz kullandım, çoğu zaman pili %80 dolulukta serin yerde saklayıp bilgisayarı pilsiz kullandım. Cihazın özelliği tek şarjla 8 saat internet gezinme 5 saat civarı film vs vaad ediyor. Pil şuanda tek şarj ile 5 saat internet gezinme 3 saat kesintisiz film izletecek durumda 80 tl

Şarj aleti; Sorunsuz tertemiz sıfır gibi şarj alet 40 tl

İşlemci; intel Core i5 460m 2.53 ghz işlemci sorunsuz çalışmakta, İşlemciyi alana soğutma sistemi bakır borularla birlikte fanı da verebilirim ücretsiz olarak 100 tl

Ram; 2 adet 1333 mhz 2gb ve 4 gb ram, 2 gb olan 40 tl 4 gb olan 60 tl, 2si birden 90 tl

Touchpad sorunsuz çziksiz çalışmakta 50 tl

DVD RW dvd writer orunsuz çalışmakta. 40 tl.

Tüm parçalar çalışma garantilidir. Sanalpazar komisyonu ve kargo ücreti bana aittir. Söylediğimin dışında olan bir parçayı iade alırım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları Satılık Acer 4830TG TimelineX parçaları

• Kardeş hala satıyor musun? Bana ekran çerçevesi (lcd cover) ve ön çerçeve lazım. Eğer satmadıysan görüşelim. Bilgisayar
    Acer Timeline X 14" 4820TG? değil mi? Üst başlık 4830 yazmışsın.

Mail adresim: hasanicli@gmail.com

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.