Şimdi Ara

#Packard Bell Dot-MU-TK002#KULLANLAR&YORUMLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
6
Favori
70.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • valla benimki adaptör takılı iken hep yardırıyo
    nasıl kurtulucam bu fan sesinden?
    sadece emule açık
    Eksi olarak webcam ın 640x480 olmasıını gösterebilirim sadece. 1 mp olsa iyiydi ama ço da vahim değil. Bir de wireless buton ile kapatılınca bazen tekrar açılamıyor. Aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyor.

Ben ilerde işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum. SU4100 ya da daha üst bir işlemci (sanırım anakart destekliyor) ile notebookları aratmaz diye düşünüyorum.

Son olarak SPDIF çıkışını kullanan varsa paylaşabilir mi benim bilgisayarımda kırmızı ışık gözükmüyor o çıkışta, acaba sorun mu var?

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Pille kullanırken hiç fan sesi yok...Şarj olurken web gezersen fan sesi çok az ama film seyredersen fan sesi var..

Youtube 720p ye kadar sorun yok...1080 i yemiyor..

cevap için teşekkürler bende vatan'dan satınalıp aranıza katıldım. prizdeyken sürekli fan sesi var dediğin gibi ama zaten akşam şarj edip gündüz pille kullanmak için aldım fan nadiren devreye giriyor (web + msn + ufak tefek ofis işleri)..

@Flashoff:xp driverları için teşekkürler, uğraşmadan xp kurdum sayende

windows 7 starter pek sevmedim ve evdeki modemle wpa şifreli ağa bağlanmama hatası veriyordu. (packard bell e özel bir durum değil, denediğim tüm laptoplarda aynı sorun var, modemle alakalı) harddiske xp kurdum, 8gb'lık sd karta da linux mint kurdum. mint biraz problemli çalıştı (herşeyi tanıyor ama bazı menüler çalışmıyor), yarın ubuntu 10.04 çıkınca bir de onunla denemeyi düşünüyorum. linux kurup deneyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

eeepc 1000H vardı ona göre performansı çok çok iyi. 2gb ram'den mi celeron''un daha performanslı olmasından mı bilmiyorum ama çok daha akıcı eeepc'ye göre.

• Arkadaşlar konuya katılım ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Konu açan benim ama herhalde şu aralar en az katkıyı ben yapıyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı.

Fan sesi bençe çok problem değil pil ile kullanılabilir ama yine de rahatsız olanlar için muhtemelen bios da bir ayar vardır fan için. Bakmak gerekir.

Ekran izleme açısı genelde yeni çıkan notebookların hepsinde aynı durum söz konusu.

Pil süresi olarak bence tatmin edici. Sonuçta asus kadar performans beklemek mantıklı olmayabilir ama yine de çok çok kötü değil.

Kasa kalitesi olarak fiyat gözönüne alındığında tatmin edici bir seviyede diye düşünüyorum.

Ona gore karar vermemiz gerekecek...

Merakla bekliyoruz,
    Simdiden tesekkurler...

Orijinalden alıntı: replyme

benim tavsiyem starterden home preiuma yükseltme nasıl başlattan windows anytime upgrade gir home premiumu seç ve RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F
    bu keyi gir daha sonra formatsız nesiz windows 7 home premiuma sahip olacaksın. bende çalıştı

Kardeş Allah senden razı olsun sayende win 7 starter belasından kurtuldum.keyler işe yaradı sormak istediğim bişey var.
    1-illegal Upgrade yaptığım için garanti dışı mı kaldım herhangi bir olumsuzlukta geri yükleme yapabilirmiyim?
    2-Güncellemeleri yüklemelimiyim microsoft tarafından keylerin yakalanma ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadırgalı

quote:

benim tavsiyem starterden home preiuma yükseltme nasıl başlattan windows anytime upgrade gir home premiumu seç ve RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F
    bu keyi gir daha sonra formatsız nesiz windows 7 home premiuma sahip olacaksın. bende çalıştı

Kardeş Allah senden razı olsun sayende win 7 starter belasından kurtuldum.keyler işe yaradı sormak istediğim bişey var.
    1-illegal Upgrade yaptığım için garanti dışı mı kaldım herhangi bir olumsuzlukta geri yükleme yapabilirmiyim?
    2-Güncellemeleri yüklemelimiyim microsoft tarafından keylerin yakalanma ihtimali var mı?

Cihazınıza istediğiniz işletim sistemini yükleyebilirsiniz, bu hiçbir surette garantinizi bozmaz. Güncellemelerde şu an için sorun olmaması, hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez. Bugün günceller ama yarın Microsoft o keyin çalıntı olduğunu farkettiği an gerekli tedbiri alır ve update yaptırmaz. Şans işi artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: toprakli

Arkadaslar;
    Bu alet, Autocad Photoshop vs calistirir mi acaba?
    Sahip olan arkadaslar bir deneyebilir mi?

Ona gore karar vermemiz gerekecek...

Merakla bekliyoruz,
    Simdiden tesekkurler...

Autocad'i bilmem ama Photoshop Cs4 yuklu bende...Resimler çok çok büyük olmazsa kaldırıyor, ama 2 - 3 mblık resimlerde bırak bunu c2d laptoplar bile zorlanıyor...Bu cihaz ideal bir PS yada 3D uygulama cihazı değil...Tad vermez...
  • bizim cihazdaki wireless in yeni sürücüsü çıkmış görünüyor intelin sitesinde bizdeki versiyon 12.5 intelin sitesindeki 13.1 deneyen varmı acaba bide intelin sitesinde indirme bölümünde hep 64bit yazıyo sanki ultimate 32bit kullanıyorum problem yaratırmı dersiniz..

bios ta fan için bir ayar yok

klavyede bombe falan da yok...
    tk001 yeni aldım. bugün şöyle bir sorunla karşılaştım. media playerda srs efecti açtığım zaman şarkılar takılarak çalıyor, daha doğrusu çalamıyor. 5 ie sayfası ve meseenger açıkken denedim. OS hala win7 starter. işlemcisi ve rami bu kadar güçlü bir cihaz, neden srs efecti bile düzgün çalıştırmıyor aacaba? aynı takılmalar hd dizi izlerken de oluyor. sorun işletim sisteminden mi acaba?
    bu ardaa işletim sistemini upgrade yapmadan önce (formatsız) herhangi bir yedek almama gerek var mıdır?

cevap ve yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 1 Mayıs 2010; 11:29:53 >
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • kesinlikle işletim sistemiyle alakalı

quote:

quote:

Cihazınıza istediğiniz işletim sistemini yükleyebilirsiniz, bu hiçbir surette garantinizi bozmaz. Güncellemelerde şu an için sorun olmaması, hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez. Bugün günceller ama yarın Microsoft o keyin çalıntı olduğunu farkettiği an gerekli tedbiri alır ve update yaptırmaz. Şans işi artık...

dostum peki bu şekilde update yapmadan önce yedek almaya gerek var mı? bir de aldığım yer bana f11 ile ilk ayarlaraına dönebileceğimi söylşemişti. upgradeden sonra da bu geridönüşüm çalışır mı hala? yani HDDdeki o alan silinmez di mi?
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5

• arkadaşlar coreavc diye bi codec pack varmış.
    Bunu tavsiye ediyorlar.
    Ücretsiz olanı var mı acaba?
  • arkadaşlar merak ettiğim bişey var malum bu batarya kullanımında çeşitli görüşler var .. merak ettiğim bizim cihazları kullananların yani sizler bu konuda nasıl davaranıyorsunuz.. birde şarjı %100 olduğunda cihazı şarjdan çıkarıp ölemi kullanaıyosunuz şarjı bitene kadar... cevaplarsanız sevinirim..

anlamadığım birşey bataryasını çıkarınca saat tarih sıfırlanıyor.o kadar notebook kullandım ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle.

ama batarya süper 4-5 saat gidiyor...

Orijinalden alıntı: skynet

bende tk003 modelini aldım siyah olan.

anlamadığım birşey bataryasını çıkarınca saat tarih sıfırlanıyor.o kadar notebook kullandım ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle.

ama batarya süper 4-5 saat gidiyor...

anakartın pilinde bi problem olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_ylmzzz

arkadaşlar merak ettiğim bişey var malum bu batarya kullanımında çeşitli görüşler var .. merak ettiğim bizim cihazları kullananların yani sizler bu konuda nasıl davaranıyorsunuz.. birde şarjı %100 olduğunda cihazı şarjdan çıkarıp ölemi kullanaıyosunuz şarjı bitene kadar... cevaplarsanız sevinirim..

??????

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

quote:

quote:

dostum peki bu şekilde update yapmadan önce yedek almaya gerek var mı? bir de aldığım yer bana f11 ile ilk ayarlaraına dönebileceğimi söylşemişti. upgradeden sonra da bu geridönüşüm çalışır mı hala? yani HDDdeki o alan silinmez di mi?

????

yardımlarınız bekliyorum... upgrade yapınca recovery alana birşey oluyor mu? teknik konularda pek bilgi sahibi olmadığım için soruyorum...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.