Şimdi Ara

Packard Bell Anakart Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu sıralar büyük sayılabilecek bir derdim var.
    Bundan yaklaşık 5-6 ay kadar önce Packard Bell - TM98-JN-027TK Model bir notebook aldım 1300 TL ye.
    Bilgisayarın performansından memnun sayılırdım. Zaten çok aşırı bir şey de beklemiyordum, sadece biraz çabuk ısınma problemi vardı,çok nadiren kendi kendine kapanıyordu fazla ısınmadan dolayı,onu da bir şekilde çözüyordum.
    Fakat geçen hafta bilgisayarım fazla ısınmamasına rağmen kapandı ve bir daha açılmadı. Tekrar açmaya çalıştım denedim yaklaşık 10 dk açma denemelerimde başarılı oldum. Fakat çok geçmeden yine kapandı ve artık bir daha da açılmadı.
    Artık başka çarem kalmadı ben de servise gönderdim. Fakat olacak şey değildir ki servisin bana verdiği yanıt şu oldu. Notebooka su dökülmüş dendi bunun haricinde ayrıntılı bir bilgi verilmedi ve direk fiyat söylendi 950 TL ye hallederiz diye. Daha 5 aylık bilgisayar ve garanti kapsamında !!!. Ben direttim, nasıl yani kestirip atabiliyorlar su dökülmüş diyorlar sadece, ayrıntılı bir bilgi vermiyorlar diye sinirlendim açıkçası. Alabildiğim en detaylı cevap da şu oldu. Notebookunuza su dökülmüş bundan dolayı anakartınız oksit yapmış dendi ve 2 adet fotoğraf yollandı.
    Duyunca inanamadım arkadaşlar, nasıl olabilir hayatta su dökülmedi ve dökülse bile ekte paylaşacağım fotoğraflarda göreceksiniz birbirinden farklı 2 yerde oksit var yani o kadar saçma yerlerde ki nasıl olabilir aklım almıyor.
    Hadi döküldü diyelim bu fiyat neyin nesidir 950 TL ! Afedersiniz ama yuh! yani Zaten ben 5 ay önce bilgisayarı 1300 TL ye aldım,bu ne orantısızlıktır,adam sömürmenin dibidir,adam kandırmacadır !
    Biliyorum lafı fazla uzattım kusura bakmayın,ekte oksitli denilen fotoğrafları paylaşacağım,sizden ricam bana yardımcı olmanız ve bu oksit temizlenir mi? Ya da yeni anakart 950 TL olur mu ? Daha ucuza nasıl halledebiliriz? Bunların cevaplarını bekliyorum. Şimdiden çok çok teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırat. -- 23 Ocak 2012; 14:07:29 >

• Arkadaşlar piyasada bu laptopuma uyabilecek bir anakart var mı ?
    intel i380 M
    DDR3
    başlıca özellikleri...
  • aynısı benimde başıma geldi, anakartın şarj soket girişi kullanıcı hatasından dolayı anakartı çatlatmış dendi ve 1300 tl anakart değişim bedeli istediler. bende dışarıda 140 tl ye yaptırdım böyle servis olmaz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.