Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
3
Favori
64.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    hocam sana cok seri bir soru sormam lazım ekran Hd mi? ben toshibanın asagıdaki modelini almayı dusunuyordum fakat forumda çok kötü diyorlar o mdeli için bana PB önerdiler şimdi arastırdım fakat vatan ekranı HD olarak vermermiss( acaba hiç bi ekrana yazmamıs diye baktım HP lerde yazıyor)
    toshiba
    http://www.exa.com.tr/toshiba/tasinabilir_bilgisayarlar/toshiba_satl-323-12386.html


    aman dostum sakın toshiba L serisi alma... aman... iğrenç bir laptoptur kendileri. kullandım gördüm biliyorum. bu arada seçmiş olduğun laptop milatta kaldı :) özellikler eski... Pentium® P6000 Dual Core işlemci bu ne yahu :))) aman uzak dur...


    quote:

    bu toshibada HD led 1080p ye kadar destekli yazıyor Pb nin ekranı led mi 1080p ye kadar oda destekliyor mu cevaplarsanız cok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler..

    pb nin ekranı led ekran. resimleri incelersen orada açık seçik led olduğu yazıyor.ve çözünürlük 1600*900 yani hd+ olarak gözükür. toshibada 1600*900 çözünürlük veriyor o yüzden hd+ deniliyor. mesela hd ready 1280*720 dir. full hd 1920*1080dir... 1600*900 de hd+ olarak adlandırılır...

    quote:

    edit: birde incelemenizde web cam icin mi mentesesi gevsek tam anlamadım resimden göründügü kadarıyla ekranın üstüne sabıtlenmis. Ekranın mentesesi mi gevsek yoksa yanlıs mı gördüm neyse bi daha bakıyım.

    webcam için öyle birşey yazmadım zaten webcam gömülü. laptoplarda menteşe kasa ile ekranı bağlayan yerdedir başka yerde menteşe olmaz zaten..

    quote:

    edit2: hocam birde hdd nin rpm si nedir bilginiz var mı? Diger ürününüz olan HP ye kıyasla hoparlör ve görünüm şıklıgını kıyaslar mısınız?

    pb nin hdd 5400 rpm. hpnin hoparlörü tabiki bass olduğu ve beat audio seçeneği ile daha kaliteli.ama pbninde ses kalitesi çoğu laptopa göre yeterli düzeyde. görünüm olarak beyaz renk benim daha çok hoşuma giderken hpnin kasasının metal olması daha güzel. tercih meselesi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 1 Ocak 2011; 14:32:24 >




  • çok teşekkürler zamana ayırıp yazdıgın için. Ben toshibayı uygun fiyatlı 17" oldugundan secmistim acıkcası sonra PB de karar kıldım sayenizde teşekkürler. Son bi sorum olacak bu HD desteklemeyle ilgili, simdi benim masaüstü bilgisayarda 22" samsung lcd var çözünürlük max. 1680x1050 destekli yanlız hdi girisi yok dvi dan baglıyorum, benim monitörde mi hd destekli o zaman, neyse 3-4 güne aldıgımda yazarım buraya incelememi hersey için teşekkürler..
  • güzel bir açıklama olmuş. herkesin yazdığını virgülüne kadar okudum. şimdi ben iki laptop arasında kaldım ve birisi bu. diğer laptop dell 5010. özellikleri %99 aynı. tek fark PB'nin 17'' olması. ben oyun amaçlı alıyorum. alışageldiğimiz boyut dışında olduğu için 17'' oyun oynarken nasıl bir değişiklik sunuyor. tam anlamıyla iki arada bir derede kaldım. iki bilgisayar hakkındaki yorumlar da çok iyi. konu burda:http://forum.donanimhaber.com/m_45732748/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45732748 bakıp kullanan olarak 17'' farkını açıklarsanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 5 Ocak 2011; 2:33:54 >
  • PB'nin LM98 modeli sadace vatan bilgisayarın stoklarında var zannedersem üretimden kaldırılmış, bi daha %25 indirim bekliyorum ama zor gibi 3-5 güne olmadı alacam kazık fiyattan.

    @yydn7 daha önceden 20" 22" gibi monitörler kullanmadıysan cok yadırgamazsın, ben 1 senedir 22"samsung kullanıyorum bu nedenle 17.3" arıyorum yoksa 15.6 da cok küçük deil. bu sana kalmıs..
  • yani diyorsunuzki 17'' bir artı olarak gözüküyor burada. en son bilgisayarları görerek almaya karar verdim bakalım hangisi olur.

    @kronik vatanın %25 indirimleri belli zaman dilimlerinde mi oluyor hani ayda bir gibi. yoksa çok bekletmesinler bizi. yoksa dediğin gibi bu fiyattan ya PB ya Dell alıcaz artık.
  • kardeş laptopu çok gezdirmeyeceksen -ki gezdirsen bile- 17" tavsiye ederim. benim eski laptopum 17 idi ve yine 17 aldım. hergün evden işe iştende eve götürüyorum. hem laptop hem masaüstü niyetine kullanabilirsin. ayrıca 17" lerin kasa içi daha geniş olduğundan ısınma problemi daha azdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    kardeş laptopu çok gezdirmeyeceksen -ki gezdirsen bile- 17" tavsiye ederim. benim eski laptopum 17 idi ve yine 17 aldım. hergün evden işe iştende eve götürüyorum. hem laptop hem masaüstü niyetine kullanabilirsin. ayrıca 17" lerin kasa içi daha geniş olduğundan ısınma problemi daha azdır.


    oyun için de düşündüğüm için ısınma problemi de benim için bir kriter. yorumun için teşekkürler. PB bir adım önde görünüyor 17'' olduğu için. gidip gördükten sonra bakalım hangisine karar vereceğim.
  • Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz pc bana ait wings35 benim öz abim.kendisi aldı kurdu bana gönderdi.şu anda yüklediğim oyunlar gayet güzel ve kesintisiz çalışıyor.Combat arms diye online bir oyun oynuyorum işyerimdeki pc kasıyor bu makinada tık yok. ara sıra ismine uygun olarak diz üzerimde kullanıyorum fazlada sıcaklık hissetmedim.pil durumu oyun oynadığım halde 2,5-3 saat kadar.diğer notebooklar ne kadar gidiyor onu bilmiyorum iyimi değilmi siz kıyaslayın.
  • iyi tabi cokda uygun almıs abin işini biliyor anlayacagın 1580 lira su anda oda havale ile 250 lira fark var ya hafta sonu indirimide yok gibi ne yapacaz bakalım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    iyi tabi cokda uygun almıs abin işini biliyor anlayacagın 1580 lira su anda oda havale ile 250 lira fark var ya hafta sonu indirimide yok gibi ne yapacaz bakalım..


    işyerindeki arkadaşlarımda bu laptopu kolluyorlar vatandaki indirim bi gelsin bana 3-4 laptop daha gelecek anlaşılan :)
  • arkadaşlar ekran kartını güncelleyin oyunlarda çok fark ediyor. black ops oynuyordun full çözünürlükte hafiften kasıyordu. en son sürücüyü yükleyince canavar gibi oldu. çok akıcı.
  • Selamlar.
    Öncelikle forum anlayışına yakışır sekilde paylaşım yaptığınız için cok teşekkürler. Güzel bir inceleme olmuş insanın kafasında soru işareti bırakmıyor gercekten.
    Bende bir kaç haftadır almak için laptop araştırıyordum ve packard Bell lm98 serisinde karar kilip aldım. Yarin elimde olacak insallah :) Ama benimki bir üst model olan pb LM98 jo 200tk. 100tk ile farkı işlemcisi 480M ve RAM 6GB nedense internette pek detay bulamadım bu modelle ilgili.
    ben ilk defa laptop aldım ve mutlaka reboot DVD si ve ekran kartı güncellemesi yapın seklinde uyarılar görüyorum. Bunlar neden ve nasıl yapılır :) bana kısaca bilgi verebilirmisiniz?

    Şimdiden teşekkürler.
  • o modeli nerden aldınız hocam? ürün arastırdıgım kadarıyla sadece vatan ın stoklarında var
  • recorvery dvdsini laptopun kendi içindeki packard bell recovery menagement programıyla yapabilirsin. ekran kartı güncellemesinde yine menüdeki catalyst control programından yapabilirsin. 200tk yı bende baktım bulamadım internette. bir link verebilirmisniz? oda bunun gibi 17 " mi ve fiyatı nedir?
  • çok hoşuma giden bir notebook. aslında vatanda kampanyayı yakalamıştım ama 3-4 gün çnce başka bir pc almıştım. eğer pc almasaydım bu cihazı kaçırmazdım.
    neyse alan arkadaşa hayırlı olsun...
  • indirim bitmiş kötü kaçırdık.

    İnceleme için çok teşekkürler
  • bazı sorularım var almayı düşünüyorum yardım edermisiniz....

    1. DİRT2,Mirrors Edge,Modern Warfare ve GTA IV i higt ayarlarda en son çözünürlükte kasmadan oynatıyormu?
    2. ekranı yatırıp alttan bakınca karıncalanma oluyormu?
    3. bir tane boşta hdd takma yeri varmı?
    4. en son kaç gb ram destekliyor?

    ..teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 13 Ocak 2011; 19:36:33 >
  • oynadığım oyunlar black ops, bad company 2 ve nfs shift. hepsini en son çözünürlük ve detayda kasmadan oynayabiliyorum. içinde ikinci hdd yeri yok. 2 tane ram slotu var. sanırım 8 gb ye kadar destekliyordur.
  • teşekkürler ahmetdemirci diğer arkadaşlardanda yorum bekliyorum..özellikle oyunlar ve ekran hakkında..
  • 200tk yi orbim bilgisayardan 1500 e aldım arkadaslar. Normalde perakende satışları yokmuş bir arkadasım aracılığı ile alabildim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.