Şimdi Ara

Pablo'yu öldürmek ve Pablo Escobar Benim Babam tarzı kitaplar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kitabı çok sevdim ve konusu buna benzer, kaliteli hikayeler arıyorum. Meksika suç kartelleri, uyuşturucu trafiği, tetikçi ve çete organizasyonunu anlatan kitaplar lazım. Bir dakikanızı almaz, elleriniz dert görmesin. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler üzdünüz beni. Neden kimse tavsiye vermedi? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Elleriniz dert görmesin

Saygılar

• En iyisi Bağcılara gidip yerinde görmek hocam.Hem gitmişken soyulursunuz aksiyon olur

• bu iki kitaptan hangisi daha çok güzeldi hangisi daha çok adamı etkilemişti hocam.Pablo'Nun oğlunun yazdığı mı yoksa diğeri mi?Bence narcos izledim baya beğenmiştim de kitabını da okuyabilirim.
  • Escobar kitaplarının içeriklerini bilmiyorum fakat mafya savaşları , karteller vs. Hikayelereni seviyorsanız dünyaca ünlü godfather yani Baba romanını önerebilirim. Zaten italyan mafyaları dünyaca ünlüdür. Bunun haricinde godfatherı yazan mario puzonun godfatherın edebi devamı dediği Sicilyalı romanınıda öneririm. Kahramanlık mafya ihanet bu iki romanın içinde hepsi çok iyi bir sentez oluşturmuş durumda.

• Aynı isimle yayınlanan bir kitap vardı. Che'yi Öldürmek diye.Tek farkı Che Guevara'dan bahsediyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.