Şimdi Ara

Pablo escobar neden seviliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizisiyle birlikte sevenleri cikti ortaya birde.Adam uyusturucu kacakcisi kac genci zehirledi, uyusturucu bile icmeyen masum insanlarin ölümüne neden oldu.

Ulkemizdeki uyusturucu saticilarina bela okuyup sevmeyip, zeki de olsa yabanci bi saticiyi sevmek İKİYÜZLÜLÜKTÜR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olay uyuşturucu değil siyaset
  • Adam Kolombiyanın başkanı olsaydı uyuşturucuyu belki ikinci plana atıp ülkesini gerçekten güzel bir yer haline getirebilirmiş, işlediği suçları göz ardı edersek zekasına hayranlık duyulabilecek bir adam bence. (linç coming)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 5 Nisan 2018; 1:19:57 >
  • Ülkesinde pek çok şehirde hastahane ve okullar yaptırdı.
    Bazı mahalleler inşaa etti ve insanlardan para almadan onlara sundu.
    Kolombiya da hala escobar büyük saygı ile anılır.
    Bir nevi Robin Hood gibi kurtarıcı gözüyle bakılırdı.
  • Çok zeki biri ama bu adama sempati duymak teröriste sempati duymak ile aynı şey. Uçağı patlatan bir insandan bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Ülkesinde pek çok şehirde hastahane ve okullar yaptırdı.

Ya hastane okul kursa ne olacak silah ureticisi bir sirketin savastan etkilenen cocuklar icin kurulan bir yardim fonuna bağış yapması gibi bir sey bu.Insanlari zehirleyip hastane kursa ne olacak, beyinleri uyusturup okul kursa ne olacak sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalle aralarına gidin bi eroin basin damarlarınıza sonra efemdimis eskobar diğer bağırmays baslayin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

Sokam Kolombiya'ya milyonlarca insana uyuşturucu satarak yapılan şeyden para almamasına saygı duymak nedir.Halkının iyiliğini düşünüyor gibi görünen şerefsizin tekidir.

Kolombiyada ki halkın algısını yazdım şahsen ; şahsi bir sempati beslemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

quote:

Ya hastane okul kursa ne olacak silah ureticisi bir sirketin savastan etkilenen cocuklar icin kurulan bir yardim fonuna bağış yapması gibi bir sey bu.Insanlari zehirleyip hastane kursa ne olacak, beyinleri uyusturup okul kursa ne olacak sanki

Hocam halk kahraman gözüyle bakıyordu ben bunu yazdım sen istediğini söyle, bana gelirsek ne escobar ne kolombiya umrumda değil.

• Medellin de dolaştığı her seferde halkına para dağıtıyordu
  • Pablo escobar neden seviliyor ?

Pablo escobar neden seviliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 5 Nisan 2018; 11:47:40 >
  • Güce tapan zavallılar seviyor bunu genelde. Bir bu bir de Hitler.
  • Popüler kültür ne olacak

• Şekilcilik.Sosyal medyada uygulanacak iyi bir algıyla istenilen herkesi harika gösterbilirsin.
  • Şimdi escobar terörist falan filan diyenler samimi değil .Escobarın yok edilme sebebi ünlü zenginlerin bu işi arakadan yapıyor ve çıkarlarına zarar geliyor olmasıydı.

Hsbc gibi bankaların kara para aklamaktan aldığı cezalar var göstermelik.Siz Escobar satınca şeytan Abd satınca bir şey yok tavrınız pek hoş değil.Bana göre o milyarder zenginler dünyayı sömüreceğine.Fakir bir ülkenin fakirlerinin babasının Amerikayaı Amerikanın silahlarıyla vurmasını yeğlerim.

Günahlarıyla sevaplarıyla olan bir adam.Ne tamaman saf kötülük ne de iyi bir adam.Çünkü kendi halkının gençleri kullanmasın diye okullar yaptırmış futbol sahaları yaqptırmış ama öldürdüğü masum polisler ve insanlar çok.

Narko terör küresel bir savaş ve kazanç kaynağıdır.Amerika burdan dünyayı mahvediyor.Escobar onlarla onların yoluyla savaştı pastayı onların dışında birisi böldüğü için sıkıntı çıktı olay budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 5 Nisan 2018; 13:51:41 >

• herkesin idol katili kendine güzel
  • Cani herifin teki.

Sempati duyulacak bir tarafı yok.
  • Kokoyin müthiş bi şey bence

• O kadar haklısın ki. Bilincli insanlar gormek harika bir duygu

• Adam başta iyi ve ülkesini seviyor güzel hale getirmek istiyor ama Amerika onun yüzünden çok para kaybediyor devamlı dışa para kaptırıyor onun yüzünden . İlk başta savaşıyor ama sonra film kopuyor terörist oluyor .. Bence başa geçseydi şuan kolombia zengin rahat bir ülke olurdu .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.