Şimdi Ara

Pablo Escobar hakkında en iyi ve kalilteli kitap öneriniz var mıdır dostlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kolay gelsin herkese, iyi geceler. Şu aralar Pablo Escobar'a kafayı takmış durumdayım. Onun hakkında herşey, hayatı ve diğer tüm bilgilerini öğrenmek istiyorum. Bunun içinde siz değerli dostlarımdan tavsiye alayım dedim. Tamamen Pablo Escobar ile ilgili yazarı ve çevirisi iyi, kaliteli kitap tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin.

• Merak ediyorum da , binlerce insanın ölümünden sorumlu bir insanın , sivil dolu bir uçakta tek bir hedefi öldürmek için yüzlerce insanı öldüren bir caninin hayatını neden merak ediyorsun ?Narcos izleyip , duygularına mı hakim olamadin ve bu konuyu actin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Merak ediyorum da , binlerce insanın ölümünden sorumlu bir insanın , sivil dolu bir uçakta tek bir hedefi öldürmek için yüzlerce insanı öldüren bir caninin hayatını neden merak ediyorsun ?Narcos izleyip , duygularına mı hakim olamadin ve bu konuyu actin?

katılıyorum, izlerken fena sövmüştüm. özellikle de 2x4'te (carillo'nun gittiği bölüm)
  • Popüler kültür bunları size dayattığı için birşey sanıyorsunuz.Katil ve uyuşturucu kaçakcısı biri.Onu araştıracağına Nikola Teslayı araştır

• R.I.P

Pablo Escobar hakkında en iyi ve kalilteli kitap öneriniz var mıdır dostlar?

• Robot gibisiniz valla kimi size altın tepside sanarlarsa adam yerine koyup bağrınıza basıyorsunuz. süpersiniz valla devam. gidin Celal Şengör'ün kitaplarını okuyun biraz.
  • Havalı gözükmek için sigaraya başlayan kafayla aynı kafa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf karizma diye zalimlerin hayatlarına ilgi duyanlanlara şaşırıyorum yunus Emre okuyun Mevlana okuyun aşık veysel okuyun atatürk okuyun fatih okuyun yani ülkemiz bu kadar zenginken siz gidin elin suclusunun kitaplarını okuyun sonra neden ülke gelişmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.