Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Escapetolife

John Varvatos Pro , geldi fotograftakinin aynısı oldukça şık. Haber veren arkadaşa ve firmaya teşekkürler :)

ayakkabının kalıbı nasıl benim de daha kargo da kalıbı küçük değildir inşallah.
  • Normalde 42 giyiyorum bunuda 42 aldım tam geldi , belki kalıbı dardır diye 43 eklemiştim sepete ama iyiki sonradan 42 ye karar vermişim. Bağcıkları biraz sıkı bağlamışlar ilk giyişte zorladım ama tek tek gevşetip ayar çekince düzeldi , çok rahat esnek bir ayakkabı. Tek kötü yanı imitasyon deri.
  • ben de 42 numara aldım o zaman sorun olmayacak gibi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

quote:

Arkadaşlar ayakkabıda kargo bedava yazıyor fakat sepete ekleyip ödeme yapacağım zaman 5tl kargo ücreti koyuyor neden böyle oluyor? indirim kodu falanmı girmek gerek acaba.

20 lira üzeri alışverişlerde kargo bedava...

10 dk önce geldi benim ürünlerin bir kısmı... con.varvatos ve havaianas sandalet... Ürünler gerçekten bu fiyata bedava gibi olmuş... Kargoyu da epey sağlam yapmışlar. Bundan sonra devamlı takip ederim pabbuc.com u...

aldığım ayakkabı çocuk ayakkabısı ve 25tl hayret sıkıntı nedir acaba.

Evet hocam siteden kaynaklı bir sıkıntı var sanırım... Denemek için sepete fiyatı 20 lira üzeri ürün ekledim, ücretsiz kargo yazdığı halde +5 lira kargo olarak ekleniyor toplam tutara...

• tc kimlik numaramı yazmadığım için siparişimi göndermemişler. Tc kimlik numaramı gönderdim bakalım ne diyecekler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ayakkabıda kargo bedava yazıyor fakat sepete ekleyip ödeme yapacağım zaman 5tl kargo ücreti koyuyor neden böyle oluyor? indirim kodu falanmı girmek gerek acaba.

20 lira üzeri alışverişlerde kargo bedava...

10 dk önce geldi benim ürünlerin bir kısmı... con.varvatos ve havaianas sandalet... Ürünler gerçekten bu fiyata bedava gibi olmuş... Kargoyu da epey sağlam yapmışlar. Bundan sonra devamlı takip ederim pabbuc.com u...

aldığım ayakkabı çocuk ayakkabısı ve 25tl hayret sıkıntı nedir acaba.

Evet hocam siteden kaynaklı bir sıkıntı var sanırım... Denemek için sepete fiyatı 20 lira üzeri ürün ekledim, ücretsiz kargo yazdığı halde +5 lira kargo olarak ekleniyor toplam tutara...

Artık kargo ücretli imiş.Cevap verdiler.

• 117526 John Varvatos Pro Leather OX Milk-Dark Blue

AYAKKABI GELDİ.44 NUMARA SICAK SICAK.

100 TL YE SATIYORUM.PM LUTFEN
  • 500TL üzeri bile ücret çıkıyor... kargo bedava olması sitenin tercih edilebilirliğini artırıyordu...

madem güncelleme yapacaklar en azından alt limiti yükseltebilirlerdi, artık pek avantajı kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

500TL üzeri bile ücret çıkıyor... kargo bedava olması sitenin tercih edilebilirliğini artırıyordu...

madem güncelleme yapacaklar en azından alt limiti yükseltebilirlerdi, artık pek avantajı kalmadı...

aynen bu söylediklerinize yakın cümlelerle cevap yazdım almıyorum dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

117526 John Varvatos Pro Leather OX Milk-Dark Blue

AYAKKABI GELDİ.44 NUMARA SICAK SICAK.

100 TL YE SATIYORUM.PM LUTFEN

Ah siz yok musunuz siz.
  • Ben de kargo ücreti yüzünden vazgeçtim.
  • Arkadaşlar sandalet fiyatları uygun mu, anlayan var mı bu sandalet işinden?
  • Benimde kargo bu sabahtan geldi hızlı gönderim ayakkabı kaliteside iyi fiyatta iyi sitede iyi alışveriş için uygun.
  • facebook reklamlarında gözüme takıldı fiyat gayet uygun geldi bana bu ayyakkabı hakkkında bilgisi olan varmı?
    http://www.markalobi.net/index.php?route=common/home
  • 20TL üzeri ürün sayfalarında hala ücretsiz kargo yazıyor ancak sepete ekleyince ne olursa olsun 5TL kargo ekleniyor...
  • merhaba pabbuc.com'da satışı yapılan tüm ürünler, ödeme onayı verilen işgünü içerisinde kargoya teslim edilir. pabbuc.com bu taahüdünü yerine getiremediği her ürün için ürün tutarının 'u değerinde hediye çekini kullanıcısına hediye eder. sipariş verdigim ürünün ödeme onayı 10.04.2012 olmasına ragmen ürün 11.04.2012 de kargolanmamış halende kargolanmamış olarak gözükmekte. pabbuc.com un taahütünü yerine getirmesini ve hediyemi hesabıma tanımlamasını talep ediyorum..

Müşteri Hizmetleri Cevabı :

Sayın .................. , 212.818 numaralı siparişiniz 12/04/2012 tarihinde Yurtiçi Kargo firmasına teslim edilmiştir. Sipariş detaylarım sayfasında bulunan kargo takibinden gönderinizi takip edebilirsiniz. Kargo firmalarının gönderileri il merkezlerine ulaştırma süresi ortalama 2 iş günüdür. Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. NOT: Outlet ürünlerde kargo firmalarına teslim edilme süresi ortalama 48 saattir.

şimdi orda outlet die bişe yazmıor camura yatıorlar ne yapmak gerek bunları şimdi..

• İstanbuldayım dün akşam 8 gibi sipariş verdim.Kargo ücreti almadılar. kargo 1 saat önce yola çıkmış izmir'den.. Bugün ümidi kestim yarın gelir inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

facebook reklamlarında gözüme takıldı fiyat gayet uygun geldi bana bu ayyakkabı hakkkında bilgisi olan varmı?
    http://www.markalobi.net/index.php?route=common/home

Bence hiç bulaşma. Geçenlerde konusu açılan foristanbul.com sitesi ile her şeyi aynı. O siteden sipariş verenler vardı ama ne oldu bilmiyorum. Siteye girmeye çalıştım hata veriyor.
    Ayrıca domaine whois çekildiğinde 12 Mart 2012 tarihinde açıldığı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 12 Nisan 2012; 17:32:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

İstanbuldayım dün akşam 8 gibi sipariş verdim.Kargo ücreti almadılar. kargo 1 saat önce yola çıkmış izmir'den.. Bugün ümidi kestim yarın gelir inş.

40 TL üzeri siparişim var sizin mesajınızdan sonra tekrar denedim ama maalesef 5 tl kargo ücreti ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitecrow1

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

İstanbuldayım dün akşam 8 gibi sipariş verdim.Kargo ücreti almadılar. kargo 1 saat önce yola çıkmış izmir'den.. Bugün ümidi kestim yarın gelir inş.

40 TL üzeri siparişim var sizin mesajınızdan sonra tekrar denedim ama maalesef 5 tl kargo ücreti ekliyor.

Ben dün akşam sipariş verdim o zaman yoktu bugün koymuşlar sanırım kargo ücretini.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.