Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

http://www.pabbuc.com/converse_john_varvatos_star_player_mid_mavi_beyaz

şu ayakkabının 41'ini hala kapmamışlar hayret!

bu ayakkabı kışlıkmı? bilmediğimden soruyorum:D

normalde yazlık converselerde hava delikleri olurdu bunda görmedimde..

valla ben de bilmiyorum hocam da model süper ve asıl fiyatı da şişirme değil gerçek.. yurtdışı fiyatlarına baktım da en ucuzu 100 dolar falan gayet pahalı bir ayakkabı.. 40 numara ve güzel bir rengi olsaydı bu fiyata çoktan kapmıştım ben

42 sini alacaktık oğlana, beğendiresiye kadar kalmamış.
    Bu arada yıl ile converse beğenisinin ne alakası var anlamadım.

• @tcmb

demode olduğunu ifade etmeye çalışmış sanırım arkadaş, kendileri ne giyiyor çok merak ettim açıkçası
  • ışıklı ayakkabılar var , onlar çok teknolojik. yıl 2012 oldu ya , onlardan giymek lazım .. bi de altı tekerlekli olanları var sanırım
  • Bence arkadaş şunu demek istemiş:
    "Bu marka artık ayağa düştü" :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

ışıklı ayakkabılar var , onlar çok teknolojik. yıl 2012 oldu ya , onlardan giymek lazım .. bi de altı tekerlekli olanları var sanırım

• sona kaldik yine dona kaldik iyimi beyler hemen tüketmişsiniz numaralari
  • "I Robot" filmini seyrettiniz mi bilmiyorum. Will Smith in. 2035 yılındaki dünyada robot egemenliğinden bahseder film. Bir sabah Will Smith yıllar öncesinden sakladığı converse lerini çıkarır giyer gıcır gıcır. Demekkki 2035 de converse kalmayacak. Ancak ben kendi adıma tiplerini sevmesem de şimdi var...
  • o değil de 84 yılında almanyadan dönerken bizdenconverse istemişti akrabalarda o ne demiştik. çünkü o sıra almaynada adidas puma gibi markalar gözdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

"I Robot" filmini seyrettiniz mi bilmiyorum. Will Smith in. 2035 yılındaki dünyada robot egemenliğinden bahseder film. Bir sabah Will Smith yıllar öncesinden sakladığı converse lerini çıkarır giyer gıcır gıcır. Demekkki 2035 de converse kalmayacak. Ancak ben kendi adıma tiplerini sevmesem de şimdi var...

demek ki bu arkadaş 2035 yılından gelmiş.. ''ışınla bizi scotty''
  • arkadaşlar birşey sorcam hemen cevap verirseniz sevinirim salı akşam alışveriş yapmıştım ama kargoyo verilmemişti bende niye hala vermediniz diye mail attım tc numaranız olmadığından yollayamadık denildi siz tc numaranızı girdinizmi girdiysenizde doğru mu girdiniz ben bu tarz yerlere tc girmeyi pek uygun bulmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkblue

arkadaşlar birşey sorcam hemen cevap verirseniz sevinirim salı akşam alışveriş yapmıştım ama kargoyo verilmemişti bende niye hala vermediniz diye mail attım tc numaranız olmadığından yollayamadık denildi siz tc numaranızı girdinizmi girdiysenizde doğru mu girdiniz ben bu tarz yerlere tc girmeyi pek uygun bulmuyorum

TC numarası fatura keserken kullanılıyor. Yani adamlar numara olmadan fatura kesemez dolayısıyla ürünü yollayamazlar...
  • Ben daha buradan alışveriş yapmıştım bir sorun olmadı bu arada.
  • quote:

Ben daha buradan alışveriş yapmıştım bir sorun olmadı bu arada.

hocam şu çinlilerin ilanlarındaki cümleler gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Ben daha buradan alışveriş yapmıştım bir sorun olmadı bu arada.

hocam şu çinlilerin ilanlarındaki cümleler gibi oldu

"önce" olacaktı o cümlenin biryerlerinde ama, nereye gitti ki?
  • Sayın Erdal ......, 213.864 numaralı siparişiniz bugün kargo firmasına teslim edilecektir. Siparişiniz kargo firmasına teslim edildikten sonra sipariş detaylarım sayfasında bulunan kargo takibinden gönderinizi takip edebilirsiniz. Kargo firmalarının gönderileri il merkezlerine ulaştırma süresi ortalama 2 iş günüdür. Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

kargo henüz gelmedi
  • Arkadaşlar ayakkabıda kargo bedava yazıyor fakat sepete ekleyip ödeme yapacağım zaman 5tl kargo ücreti koyuyor neden böyle oluyor? indirim kodu falanmı girmek gerek acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Arkadaşlar ayakkabıda kargo bedava yazıyor fakat sepete ekleyip ödeme yapacağım zaman 5tl kargo ücreti koyuyor neden böyle oluyor? indirim kodu falanmı girmek gerek acaba.

20 lira üzeri alışverişlerde kargo bedava...

10 dk önce geldi benim ürünlerin bir kısmı... con.varvatos ve havaianas sandalet... Ürünler gerçekten bu fiyata bedava gibi olmuş... Kargoyu da epey sağlam yapmışlar. Bundan sonra devamlı takip ederim pabbuc.com u...
  • John Varvatos Pro , geldi fotograftakinin aynısı oldukça şık. Haber veren arkadaşa ve firmaya teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Arkadaşlar ayakkabıda kargo bedava yazıyor fakat sepete ekleyip ödeme yapacağım zaman 5tl kargo ücreti koyuyor neden böyle oluyor? indirim kodu falanmı girmek gerek acaba.

20 lira üzeri alışverişlerde kargo bedava...

10 dk önce geldi benim ürünlerin bir kısmı... con.varvatos ve havaianas sandalet... Ürünler gerçekten bu fiyata bedava gibi olmuş... Kargoyu da epey sağlam yapmışlar. Bundan sonra devamlı takip ederim pabbuc.com u...

aldığım ayakkabı çocuk ayakkabısı ve 25tl hayret sıkıntı nedir acaba.

• benim terliğim de az önce geldi beyler.. paketleme kalitesi hız ürün kalitesi 10 üzerinden 10
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.