Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
406.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak bir Müjdeli haberim daha var Turkcell 3G ihalesini kazandı, 300 Milyon dolar civarında yatırımla mükemmel bir hizmet daha geliyor,

3G özelliği var bizim cihazda, ancak şu an kullanılmıyor, isterseniz bu özelliği kapatabilirsiniz ! Bence kapatmak uygun olur,

Ana menüden denetim masasından , bağlantılara girin, cep telefonu şebekelerini tıklayın, üstte mobil şebekeleri tıklayın,

en altta " GSM ve 3G" şebekeleri seçeneğini tıklayın...

Yalnızca GSM 'yi seçin...! İki özelliği boşuna çalıştırmamış olursunuz 3G özelliği devreye girdiğinde bu özelliği de açabilirsiniz,

Video'lu görüşme ve değişik bir kaç uygulamayla beraber gelecek
  • Yine denetim masasında , Çağrı ayarlarını mutlaka inceleyin !!!

Bu ayarlarda mükemmel özellikler gizli !

Mesela çağrı kısıtlama ayarları, hatta belli bir numaraya ayarladığınız taktirde, gelen aramaya "Meşgul" veya "Hata" sinyali gönderip

gönderemeyeceğinizi bile ayarlayabiliyorsunuz !!!

"SMS" ile cevapla seçeneğini kullanmadım ancak o kısma da belli bir metin yazarak, cevap gönderebiliyorsunuz...Daha neler neler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

Cellphonesoft Swiss Manager PRO 1.60 UIQ3

daha yeni çıktı sıcak sıcak.

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i

NEW in version 1.60:

* New menu command (Invoke) that allows executing favorites in both flip modes
    * New menu command (Reset) for restoring the default favorites list
    * Setting timeout for the "Cleanup when idle" option
    * Option to replace the built-in Task Manager, providing a way to invoke SMP by keypress
    * Enhanced various system information detail dialogs with new items
    * Adapted to the Motorola Z8 phone
    * Numerous additional enhancements, optimizations and bugfixes

yükleme şekli:

1. sil c:\system\data\ sysper58.dat
    2. sil c:\system\Install\ Registry\A000062F.reg
    3. kaldır SMP
    4. yülkle SwissMP v1.60
    6. it will automaticlly registered and shown the serial number

downlaod link:http://rapid-share.com/files/54413735/swissmanagerpro-1.60uiq3_full_dh.sis.html

Sağol dostum baya işe yaradı

• arkadaşlar benim telefondaki video streaming bozuk

sadece youtube değil streaming yapan tüm siteleri denedim aynı sorun:
    buffering(önbelleğe alınıyor) diyor. sonra yüzde 1 den direk yüzde yüze atlıyor.Play e basıyorum donup kalıyor.Sonra da link bozuk tekrar deniyeyim mi diyor..Dedim belki wifidendir.Bluetooth(laptop'ın netini kullanarak) ile bağlandım nete.Yine aynı yine aynı..Bozuk cihaz mı sattılar nedir

versiyon güncelle demeyin dün güncelledim

ne olur cihazımın bozuk olduğunu söylemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 9 Eylül 2007; 18:11:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

arkadaşlar benim telefondaki video streaming bozuk

sadece youtube değil streaming yapan tüm siteleri denedim aynı sorun:
    buffering(önbelleğe alınıyor) diyor. sonra yüzde 1 den direk yüzde yüze atlıyor.Play e basıyorum donup kalıyor.Sonra da link bozuk tekrar deniyeyim mi diyor..Dedim belki wifidendir.Bluetooth(laptop'ın netini kullanarak) ile bağlandım nete.Yine aynı yine aynı..Bozuk cihaz mı sattılar nedir

versiyon güncelle demeyin dün güncelledim

ne olur cihazımın bozuk olduğunu söylemeyin..

bluetooth tan internete baglandıgını yazmıssın. yani PAN. bunu forumda yapabilen yoktu sanırım. ama sen yapmissin galiba. Tebrikler yaptiysan walla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 9 Eylül 2007; 18:27:39 >

• Maxwell bozuk olması mümkün değil bak muhtemelen İnternet ayarlarında sorun var !!!

Bence senin cihazın Önbellekte sorun var ! Ayarlarında,

Web tarayıcısını aç , daha sonra yukarıdaki Web'i tıkla, ayarlara gel, yapılandırmayı tıkla ,

Resim yükle ; işaretli
    Javascript'e izi ver ; işaretli
    eklentilere izin ver ; işaretli
    Açılan pencereler ; istenmeyenleri bloke et !

Özelliklere geç orada ;

parola yönetimi işaretli ,

Gelişmiş seçeneğine geç orada ;

Önbellek boyutunu Büyük olarak seç !

Çerezlere her zaman izin ver seçeneğini işaretle ,

Ve kaydet çık !

Bir daha denersen bilgi verirsen sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 9 Eylül 2007; 18:25:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurnuc

Maxwell bozuk olması mümkün değil bak muhtemelen İnternet ayarlarında sorun var !!!

Bence senin cihazın Önbellekte sorun var ! Ayarlarında,

Web tarayıcısını aç , daha sonra yukarıdaki Web'i tıkla, ayarlara gel, yapılandırmayı tıkla ,

Resim yükle ; işaretli
    Javascript'e izi ver ; işaretli
    eklentilere izin ver ; işaretli
    Açılan pencereler ; istenmeyenleri bloke et !

Özelliklere geç orada ;

parola yönetimi işaretli ,

Gelişmiş seçeneğine geç orada ;

Önbellek boyutunu Büyük olarak seç !

Çerezlere her zaman izin ver seçeneğini işaretle ,

Ve kaydet çık !

Bir daha denersen bilgi verirsen sevinirim ...

yok yine olmadı..son bir tahminim var.evdeki wireless modem kullanılması gereken portlardan birini engelliyor.Şimdi modemin firewallı kapatıp denemeyi düşünüyorum.

@taken21

şu iş hallolsun, isterseniz ayrıntılı anlatabilirim.

• Çok acil olarak ben de sizden birşey rica ediyorum Maxwell biliyorsan rica edeyim acil !

GPRS nasıl değişiyor ???

Yani GPRS özelliğini cihaz üzerinden açmak ve kapamak istiyorum bunu nerden yapıyorduk, aylar önce yapmıştım ancak

şu an bayaa bir süredir deniyorum, bulamadım, yardım ederseniz sevinirim beyler...???

Nasıl bulamadın demeyin lütfen :)) bulamıyorum valla
  • quote:

Çok acil olarak ben de sizden birşey rica ediyorum Maxwell biliyorsan rica edeyim acil !

GPRS nasıl değişiyor ???

Yani GPRS özelliğini cihaz üzerinden açmak ve kapamak istiyorum bunu nerden yapıyorduk, aylar önce yapmıştım ancak

şu an bayaa bir süredir deniyorum, bulamadım, yardım ederseniz sevinirim beyler...???

Nasıl bulamadın demeyin lütfen :)) bulamıyorum valla

ben de bulamadım..

sorun firewallda da değilmiş.Ya anlamadım gitti. delircem şimdi

bu cihaza son şans veriyorum.Şimdi arayıp eski usb modemimi bulacağım..Eğer yine çalışmazsa o sinirle atarım ben bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 9 Eylül 2007; 18:43:04 >

• Delirme dur :) Bulursun mutlaka , cihaz için hemen herşeyin çözümü var...
    Neyse arayalım bakalım biraz daha,hiç kullanmadığım bir özellik o yüzden :) şu GPRS açıp kapatma...
    Bulamadık hala...
  • benim p 990i kendi browseri ile gprs den internete bağlanmıyo rss lerde de hata veriyo ama opera ile bağlanıyorum ve msn ye giriyorum ama kendi browseri bağlanmıyo uzaktaki sunucuya ulaşılamıyo hatası veriyo neden son versiyon yüklü
  • quote:

Delirme dur :) Bulursun mutlaka , cihaz için hemen herşeyin çözümü var...
    Neyse arayalım bakalım biraz daha,hiç kullanmadığım bir özellik o yüzden :) şu GPRS açıp kapatma...
    Bulamadık hala...

GPRS si devamlı aramasın diye devreden çıkarıp sadece lazım olduğunda kullanmak için (internet,mms vb)

- Ana menü----Araçlar----Denetim masası---Bağlantılar---internet hesapları---Yukarıdaki yerde : internet hesaplari yazan yere tıklayıp : Seçeneklere girin :Tercihli mod : Yanlızca CS yi seçin.

Merak edenler için :

CS = Circuit switched
    PS = Packet Switched

-----------

şimdi sıra benim sorunu çözmekte, çözmeden kaçan .. olsun

• Arkadaşlar bu arada, şu adresten P990i için çeşitli dillerde Kullanım Kılavuzunu PDF olarak indirebilirsiniz,Yaklaşık 10 Mb

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336

Oldukça yararlı bilgiler var, kullanım kılavuzu olmayanlar bunu indirebilirler...
  • benim sorunum modemdenmiş (airties bu gün için anana iyi sövdürdün tebrikler)..Yandaki otelin wireless ile bağlandım, çalıştı.Birde telefonun wireless kalitesi çok iyi çünkü otelin wifiyi benim diğer notebook bile zar zor çekiyor..
  • Müsait olduğumda tüm bağlantı ayarları ve püf noktalarını da vereceğim, hafta içi.
    Bağlantı ve İnternet ayarlarını sorunsuz yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 9 Eylül 2007; 19:27:37 >
  • Arkadaşlar P990i değil W950i kullanıcıyım ama burada da paylaşmak istedim.

İşte 86 ön izlemeli tema

http://rapid-share.com/files/54496777/86_oen___304_zlemeli_Tema.rar

Bide ford focus ve ferrari e430 temaları

http://rapid-share.com/files/54497939/Focus_ve_Ferrari_F430_Temalar__305_.rar

şifre: megaturk

Hepinize iyi forumlar...

• http://www.gmail.com/app

Bu adresten Gmail uygulaması indirebilirsiniz ! (Cep'ten girilecek)

Hazır Gmail programı

http://www.google.com/gmm (Cep'ten girilecek)

Bu adresten de Meşhur Google Maps uygulaması, mükemmel, Wireless ile bağlandığınızda önce kendi ayarlarını yapar,

daha sonra istediğiniz yeri yakınlaştırın, İzmir ve İstanbul çok net herşey görünüyor, kendi apartmanınızı bile görürsünüz,

Çok yararlı aslında, adres filan bulmak için kullanılabilir !

• Kurnuc sen mükemmelsin ya =) Paylaşımlar için sağol kardeşim
  • benim evdeki wireless modemde kullanılan şifrede h harfi bulunuyor..
    telefonda evdeki modem icin wireless ayarlarınde wep seçtikten sonra hex sifresi girerken telefon h veya telefon klavyesinin sagındaki harfleri basmıyor.. zannedersem a, b, c, d gibi klavyenin solundaki harfleri kullanan şifreleri yazabiliyorum..
    bu sorunu nasıl aşabilirim?
  • quote:

Müsait olduğumda tüm bağlantı ayarları ve püf noktalarını da vereceğim, hafta içi.
    Bağlantı ve İnternet ayarlarını sorunsuz yapabilirsiniz...

üfff bu tam benlik... sabırsızlıkla bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.