Şimdi Ara

P990i aldım sonunda :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satılan hepsi değil belki ama yinede dikkatli olmanız için :
    E-Bay başta olmak üzere yerli sitelerdede taklit (Özellikle Sony markası altında) memory stick/pro/pro duo vb satışı yapılmakta.Bir çoğu Çin malı(mış).Kutusu bile nerede ise 1-1 aynı.Dolayısı ile her ucuz stick orijinal değil.Bozulanlarıda var bozulmayanlarıda.Ama önemli bilgi vb depolanan bir yere şahsen güvenmek isterim.Gidin 250 ytl lik hafıza alın demek istemiyorum ama biraz daha dikkatli olmak lazım.
    Misal bendeki 2 gb lık pro duo (orijinal Sony) ben 95 dolara aldım. 4 yada 8 gb Sandisk almak istiyorum şimdi.
  • zaten bunlarin hepsi artik çinde yapiliyor. sony nin cindeki fabrikasinda. telefon kutusunun icinden cikan memory stick bile çin malı. yani bir problem olacagini dusunmuyorum.
  • Arkadaşlar ucuz olan memory stickleri almayın, cihazları bozuyor, çünkü bunlar sahte. Geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili bilgisayar dergilerinden birinde yazı bile yayınlanmıştı, şimdi hangi dergi olduğu hatırlamıyorum ama piyasada ucuz olarak satılan pek çok sony marka memory sticklerin sahte olduğu ve kısa süre sonra cihaza zarar verdiği yazılıydı...
  • Öncelikle P990i'sini yeni alanlara hayırlı olsun diyeyim.

Fakat gördüğüm kadarıyla P990i ile ilgili olarak forumda ardı ardına konu başlığı açılmaya başladı.
    Bu da bizim gibi P990 almayı düşünüp (hayal edip) de kullanıcıların yorumlarını merak edenlerin işini zorlaştırıyor.
    Mesela forumda zaten "SonyEricsson>>>P990i<<<Hakkinda Hersey " başlıklı bir konu var.
    Mümkünse buradan devam etseniz daha iyi olmaz mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_9059151/tm.htm

• haklısın galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

zaten bunlarin hepsi artik çinde yapiliyor. sony nin cindeki fabrikasinda. telefon kutusunun icinden cikan memory stick bile çin malı. yani bir problem olacagini dusunmuyorum.

Yok benim demek istediğim o değil.Sony nin Çinde ki fabrikasında problem olmaz.Nasıl olsa kendi speklerinde yapıyorlar o yüzden Çin Japaonya vb farketmez.

Benim söylemeye çalıştığım : Sony gibi görünen sahte ürünler.Yani lisans vb ödenmemiş son derecede iptidai yöntemler ile üretilen hafıza birimleri.
  • Arkadaslar Merhaba,

Ben p990 almak istiyorum am Blackberry servisinden yararlanmakta istiyorum, fakat Turkcell -Avea bu cihaza teknik destek vermiyor. Sizce bunu yapabilirmiyim kendi basima. Cihaz destekliyor.Aramizda bunu yapan varmi? Eger yapabilirsem nasil yapicam. Olursa hemen gidip alabilirim cihazi.
    LUTFEN YARDIM EDIN!!!!!!!!!!

TESEKKURLER
  • akcak olan gg'ye baksın 4 gb kart 159 ytl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.