arkadaşım, ben bir hafta önce 2gb'lik sony marka kart aldım. her yerde 250-300 ytl'den satılırken, weblebi.com'dan 149 ytl'ye aldım. kesinlikle tavsiye ederim. ileride programları yaygınlaştığı zaman 1 gb bile yetmeyecek diye düşünüyorum. biraz daha fazla para verip, 2 gb'lik almakta fayda var. saygılar, sevgiler.
Nerde 250-300YTL ye satılıyor ki??? Geçen ay orjinal 1GB lık kartı 6 ay taksitle 80 YTL ye aldım. Satıcı orjinal 2GB lığı 150 YTL ye veriyordu.
nasıl koycam kine :)
quote:
Orjinalden alıntı: funy251
hocam ekrandaki animasyonu acaba braya koyabilirmiisn çok hosuma gidiyoda benim
evet sanirim en mantiklisi 2 gb bir kart almak olacak.
ya ayrica bu netten indirdigimiz temalari nasil kuracaz telefona. bi turlu beceremedim.
arkadaşım, ben bir hafta önce 2gb'lik sony marka kart aldım. her yerde 250-300 ytl'den satılırken, weblebi.com'dan 149 ytl'ye aldım. kesinlikle tavsiye ederim. ileride programları yaygınlaştığı zaman 1 gb bile yetmeyecek diye düşünüyorum. biraz daha fazla para verip, 2 gb'lik almakta fayda var. saygılar, sevgiler.
Nerde 250-300YTL ye satılıyor ki??? Geçen ay orjinal 1GB lık kartı 6 ay taksitle 80 YTL ye aldım. Satıcı orjinal 2GB lığı 150 YTL ye veriyordu.
genpa-tech: sandisk 2 gb. =232 ytl. hepsiburada.com= 231,52ytl. morfare.com: 225,88ytl. ve daha bir çok alışveriş sitesi... yazdığım gibi en uygunu weblebi. ayrıca eğer ilgilenenler varsa, p990 için gittigidiyor.com'da dikey, maşalı kılıf buldum. 24 ytl. bir de clear case var. silikon, şeffaf kılıf. dikey deri kılıfı aldım. diğeri için de mesaj attım. ürün geldiğinde paylaşırım. saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: Ewren
evet sanirim en mantiklisi 2 gb bir kart almak olacak.
ya ayrica bu netten indirdigimiz temalari nasil kuracaz telefona. bi turlu beceremedim.
arkadaşım temayı telefona attığında direkt olarak mesajlara kaydediyor. mesajı açıp, kaydet diyorsun. nereye kaydedeceğini soruyor. ister memory stick, istersen telefon belleğine kaydet. ardından ana menu-denetim masası-cihaz menüsünün en altındaki temalara girip, uygula diyorsun. kolay gelsin.
olmuyor ya access denied dior..
quote:
olmuyor ya access denied dior..
aslında çok basit. şimdi telefona bir tema attım. hem uygulayıp, hem de yazacağım. telefona dosyayı bluetoothla attıktan sonra kaydetmek isteyip, istemediğini soracak. kaydete basıyorsun. dosya mesajlara kaydedilecek. ardından mesajlar menüsüne girip, dosya isminin üzerine bir kez tıkla. biraz bekle. nedense uzun bekletiyor. ardından kurmak istermisin diye soruyor. kur'a tıkla. sonrasında uygulamak istermisin diye soracak. evete tıkla.işte bu kadar. olmazsa yine yaz. kolay gelsin.
klasoru telefona bt ile gondermek istedigim de boyle bir hata veriyor? sizce nedendir? mp3 yada resim alior ama klasor yollamak isteyince bu hatayi veriyor.
Eger tema gonderirken oluştu ise bu hata : xxx.zip diye indirdiğiniz temayı unzip yapmadan sadece sonunu eklenti türünü : .utz olarak değiştirip gönderin.
quote:
klasoru telefona bt ile gondermek istedigim de boyle bir hata veriyor? sizce nedendir? mp3 yada resim alior ama klasor yollamak isteyince bu hatayi veriyor.
bir de şöyle deneyin.bilgisayara kaydettiğiniz tema dosyasını(klasörü değil) sağ tıklayıp, bluetooth aygıtına gönder'i seçin. ben hep bu şekilde yolluyorum. daha hiç bt programının içinden göndermeyi denemedim. saygılar.
2 gb sony memory stick pro duo 88 ytl ye alabilirsiniz. gittigidiyor dan. bosuna o kadar para vermeyin.
gzlmıs
tabi ya bosu bosuna o kadar para vermeyin. yazık gunah. ben herseyimi burdan aliorum.
bende cikmior gonder deyince bt.
quote:
Orjinalden alıntı: darkmalt1
bir de şöyle deneyin.bilgisayara kaydettiğiniz tema dosyasını(klasörü değil) sağ tıklayıp, bluetooth aygıtına gönder'i seçin. ben hep bu şekilde yolluyorum. daha hiç bt programının içinden göndermeyi denemedim. saygılar.
Ben 1GB Memory Stick 80 YTL 6 ay taksitle almıştım.
demek 8 ytl daha fazla verip 2gb alabilirmişsin.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Ben 1GB Memory Stick 80 YTL 6 ay taksitle almıştım.