Şimdi Ara

P990i aldım sonunda :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonun hayırlı olsun. Telefonla ilgili detaylı bir inceleme bekliyoruz.
  • @Ewren

hayırlı olsun umarım verdiğin paraya değecek şekilde karşılığını alırsın..
  • cok saolun arkadaslar . hepinize tesekkr ederim dilekleriniz icin.

@tt82 fikilerine katiliyorum. pisman olacagimizi sanmiyorum.

n80de guzel telefon tabi ona bir lafım yok. ama bu cihaz farkli. pda daha dogrusu.

soyulma konusuna gelince, soyulma problemi yasayan arkadaslarin telefonu ceplerinde tasirlarken anahtarlar ile birlikte ceplerinde tasimasi. bi arkadas hatta araba anahtari ile birlikte ayni cebinde tasidigini bundan dolayi olabilecegini kendi agzi ile soylemisti. ben tasima konusuna cok onem veririm. ceplerim dolu ise elimde tasirim :) yani o kadar para veriyorz biraz dikkatli olmakta fayda var.

inceleme konusuna gelince yazmaya calisacagim. ayrica resim cektikcede buraya eklerim. kalite acisindan da tartışabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ewren
    bi arkadas hatta araba anahtari ile birlikte ayni cebinde tasidigini bundan dolayi olabilecegini kendi agzi ile soylemisti. ben tasima konusuna cok onem veririm. ceplerim dolu ise elimde tasirim :) yani o kadar para veriyorz biraz dikkatli olmakta fayda var.

O laf banaydı...

P990i için özel kılıf olsa alırdım. Ama bugün anahtarla yanyana taşıdığım diye soyulan bir telefon Allah korusun elimden düştüğünde ne hale gelit tasavvur edemiyoruım.
    O yüzden elimde değil cebimde taşıyorum.

• Özel bir kılıf değil ama 910i için bir kılıf buldum.onu kullanıyorum.Foto çekimim var ama şuan pc ye atmadım en kısa sürede buraya yollarım...
  • erhan nasil bir kılıf bu ? resmi varmı ? merak ettim.
  • hayırlı olsun
  • tesekkur ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

hayırlı olsun
  • makro modunda cektigim bir resim. kameranin cok özellikli ayarlari var. bu resim belki dahada duzgun sekilde cekilebilir.

P990i aldım sonunda :)
  • Fena değil alışacaksın zamanla
    Ben en çok uzak çekimini merak ediyorum ve sabırla manzara fotolarını bekliyorum dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Ewren
    bi arkadas hatta araba anahtari ile birlikte ayni cebinde tasidigini bundan dolayi olabilecegini kendi agzi ile soylemisti. ben tasima konusuna cok onem veririm. ceplerim dolu ise elimde tasirim :) yani o kadar para veriyorz biraz dikkatli olmakta fayda var.

O laf banaydı...

P990i için özel kılıf olsa alırdım. Ama bugün anahtarla yanyana taşıdığım diye soyulan bir telefon Allah korusun elimden düştüğünde ne hale gelit tasavvur edemiyoruım.
    O yüzden elimde değil cebimde taşıyorum.

P990i için ayrı bir kılıfa gerek yok.SE sitesinde de 910 a uygun olan kılıflar tavsiye ediliyor aksesuar bölümünde.Hepsiburada.com da var.Orijinal SE istemiyorsanız gittigidiyor.com gibi yerlerde yığınla kılıf var.Yatay,dikey vb.

• s.e nin sitesinde bakıyorumda w810i e uygun kılıf filan yazıyomu
  • Bu telefonun ekranı çok hassas. Hemen çiziliyor. Uyarması benden.
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan inşallah
  • saolun arkadaslar.

tabi ekrana ozen gostermek lazım.
  • 1500ytl verip tele dikkat etmek lazım
    yoksa zırhla çıkcak değil telefonlar kullananlar biraz dikkat edecek

ewren hayırlı olsun p990ının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Eylül 2006; 23:25:43 >
  • evet haklisin.. tesekkr ederim bu arada..

quote:

Orjinalden alıntı: gren

1500ytl verip tele dikkat etmek lazım
    yoksa zırhla çıkcak değil telefonlar kullananlar biraz dikkat edecek

ewren hayırlı olsun p990ının
  • arkadaşlar dokunmatik ekranı olan her cihaz hassastır ve kılıfta taşınması uygundur. ben yazın el çantası taşıyorum zaten cüzdan, ruhsat, p910i vs için. kışında bol cep imkanı var malum. yani kılıf pek sorun çıkarmıyor
  • Hayırlı olsun arkadaşım.

Bende alalı 1 hafta oldu bazı programlar yükledim çalıştırdım fakat skype'i bir türlü kuramadım p990i ye skype kuran çalıstıran varsa lütfen yazsın.

http://www.skype.com/intl/tr/download/skype/mobile/download.html
  • Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.