Şimdi Ara

P900 internete bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el P900 aldım. Aldığım makineye ana sıfırlama yapılmış (fabrika ayarlarına geri dönmüş). Makineye wap-mms ve internet ayarlarımı kumak için Turkcell i aradım. mesaj yolladılar internet açılmadı. Daha sonra 2222' ye mesaj yollattılar o da olmadı. Daha sonra yakalaşık 1 saat ayarları Turkcell de çalışanla telefonda manuel olarak yaptık fakat internet gene çalışmadı. Sony Ericsson' u arattırdılar ama onlarda yardımcı olamadılar ve servise yönlendirdiler. KVK servis daha telefonu görmedi ama yazılım yüklemek gerekebilir dedi ve 50 milyon fiyat çekti. Hiç bu problemle karşılaşan var mı? ney yapabilirim. 50' yi bayılayım mı yoksa internetten biryerden bu güncelleme yapılır mı? Sony Ericsson sayfasında böyle bir güncelleme yok baktım sadece ayarları mesaj olarak yolluyorlar...

Cevaplara Teşekkürler...

• sorularının cevapları bu forumun PXXX serisi için açılmış başlığında mevcut
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 1 Nisan 2006; 11:38:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpervane

Selam,
    2. el P900 aldım. Aldığım makineye ana sıfırlama yapılmış (fabrika ayarlarına geri dönmüş). Makineye wap-mms ve internet ayarlarımı kumak için Turkcell i aradım. mesaj yolladılar internet açılmadı. Daha sonra 2222' ye mesaj yollattılar o da olmadı. Daha sonra yakalaşık 1 saat ayarları Turkcell de çalışanla telefonda manuel olarak yaptık fakat internet gene çalışmadı. Sony Ericsson' u arattırdılar ama onlarda yardımcı olamadılar ve servise yönlendirdiler. KVK servis daha telefonu görmedi ama yazılım yüklemek gerekebilir dedi ve 50 milyon fiyat çekti. Hiç bu problemle karşılaşan var mı? ney yapabilirim. 50' yi bayılayım mı yoksa internetten biryerden bu güncelleme yapılır mı? Sony Ericsson sayfasında böyle bir güncelleme yok baktım sadece ayarları mesaj olarak yolluyorlar...

Cevaplara Teşekkürler...

Hattın kontörlüyse uluslarası dolaşım servisinin açık olabileceği geldi aklıma..www.turkcell.com.tr adresinden online işlem merkezine gir.. Abonelik işlemlerinden uluslarası kontörlü dolaşım servisine bak.. Açıksa kapat..

Bu servis açık olduğunda wap-gprs-mms vb. data bağlantılarını kullanamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternete bağlanmada sorun
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.