Şimdi Ara

Ip Kamera - Modeme bağlanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketimize ip kameralar kurmaktayım.Farklı yerlerde farklı modemler kullanıyoruz ,her yerde başarı ile kurarken ana depomuzda huawei modem var ve buraya uzaktan erişim sağlayamadım bir türlü.Bilgisayardan hata yazıyor ve hata veriyor ,telefondan girmeyi denerken ise çalışmalar sürüyor diyor.Modemle alakalı olduğunu düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istedim.Ağ üzerinden varsayılan ip ile kamerayı izlemek mümkün ,ancak uzaktan modemin ara yüzüne de erişemiyorum.Sabit ip kullanıyoruz elbette.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse memnun olurum.

Not:Sizde böyle bir sistem ile kamera izliyorsunuz iphone üzerinden ve pc üzerinden izlemek için kullandığınız programları da yazarsanız sevinirim.Everest marka kamera kullanıyoruz bu arada.

Şimdiden teşekkürler ,iyi günler ,hayırlı bayramlar

• yukarıııııı :)
  • Sağlık olsun
  • Modemde Dmz host ayarlarından yetki verdin mi gelen isteklere dair?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğinizi biraz açabilir misiniz rica etsem ? Dediğiniz tabire biraz yabancı kaldım da :) Böyle bir şey yapmadım ,dediğiniz olabilir çünkü modeme de ulaşamıyorum bırakın porttan kameraya ulaşmak olsun.
  • http://en.m.wikipedia.org/wiki/DMZ_(computing)#section_4

Dmz host (demilitarized zone) , port karmaşından doğan dinamik erişim istekleri için modem (veya router) ve ona bağlı Pc veya aygıtlara erişim imkanı sağlayan bir ayardır. Modeminize göre yeri değişebilir. Aktif hale getirmeniz sorunu çözebilir, tabi öncesinde başka firewall olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ekim 2012; 10:18:38 >
  • Teşekkürler ,ilk mesajınızdan sonra biraz araştırma yaptım sanırım bayram dönüşü bu işi çözeceğim.Eğer problem olursa yine yazarım ama sanırım problemimiz bu.Tekrar teşekkürler ,hayırlı bayramlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Wan Ip Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasin dedigi sekilde olmazsa pm den ulasin yardimci olayim..muhtemelen modemdeki guvenlik duvariniz izin vermiyor..

• Teşekkürler ,Ptesi ilk iş modem arayüzünü kurcalayacağım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.