Şimdi Ara

P90 Kullandığım Zaman Rapor Ediliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 aydır CS:GO oynuyorum oyun saatim 400 olacak neredeyse ve bugüne kadar elimden geldiğince farklı silahlarla oynamaya çalıştım. Bazı silahlar kullanım açısından gerçekten çok kolay ve güçlü. Bunların başında benim için P90 geliyor. Ancak ne zaman P90 ile oynayıp biraz fazla kill alsam hemen rakip takım beni raporladığını, noob olduğumu, silver olduğumu, oyunu silmem gerektiğini, sims oynamam gerektiğini vs. söyleyip bana küfür ediyor. Bu raporların hesabıma bir zarar vermesinden korkuyorum. Her ölen beni (neyden rapor ettiklerini bilmiyorum) rapor etse bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Aynı şey birlikte oynadığım arkadaşlarım içinde geçerli. Arkadaşlarımda benimle hemen hemen aynı süredir oynuyor ve biz bu mevzuyu çözemedik. Ben sırf P90 ın kullanımı kolay diye neden kullanmayayım ki ? Birçok kez maçın kaderini değiştiren killer aldım bu güçlü ve kolay silah sayesinde. P90 ile sınırlamamak lazım aslında. Auto, P90, SG 553, AUG, Revolver gibi silahlarla biraz fark edilir killer alsam hemen yukarıda yazdığım laflardan birini duyuyorum. Ne yapmam gerekiyor ? Sadece ak 47, m4 veya awp mi oynamalıyım ? Etiikleri raporların işe yaramadığından emin olmadığım için birde adamlara laf anlatmaya çalışıyorum. Yarım lütfen arkadaşlar.

• oyunda şöyle bi düşünce var p90 ve oto sniperi sadece silverlar kullanır. bu düşüncenin ürünleridir tamamen.keyfine bak verilen reportlar bi işe yarıyor olsaydı hile anlamında 1 hafta içinde banlanırdın hocam. Aynı cümlelerle karşılaşırsan mutele geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 15 Şubat 2016; 23:10:53 >
  • Ben report yiyince seviniyorum adamdaki olaya bak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen oyunu temiz oynuyorsan sıkıntı yok sabaha kadar rapor etsinler, herkes spray bilmek zorunda değil aimi %100 head olmak zorunda değil. Takıl kafana göre amaç zevk almak değil mi zaten ?
  • İstedikleri kadar raporlasınlar hiçbir şey olmaz. Kimin ne söylediğine takılma, hangi silahı iyi kullanıyorsan onunla oyna. Madem P90 gibi silahlar karşı takıma karşı avantaj sağlıyor, kendileri de alsınlar. Kim tutuyor onları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 16 Şubat 2016; 11:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

İstedikleri kadar raporlasınlar hiçbir şey olmaz. Kimin ne söylediğine takılma, hangi silahı iyi kullanıyorsan onunla oyna. Madem P90 gibi silahlar karşı takıma karşı avantaj sağlıyor, kendileri de alsınlar. Kim tutuyor onları?

Hocam aslında korkumun sebebi lol oynadığım zamanlarda böyle şeylerin gerçek olmasıydı. Mesela rakip takım sana gıcık gittiği zaman hep beraber rapor eder sende küfür etmemişsen bile uyarı alırdın. Böyle bir olay başıma geldiği için endişelendim. Bazı konularda takas yaptığı kişiler tarafından kıskanıldığı için dolandırıcılıktan rapor edilip takas ban yediğini iddia edenler olunca iyici arttı bu endişe. Neyse artık rahatım kafama göre takılırım.

• Düşük ranklarda sürekli p90 kullananı anlarım da supremede bile p90 ı m4 e,keleş e tercih eden adamlar var.başka silah kullanmayı bilmiyor millet.sol click e basılı tutarak koştur dur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rapor ettiklerinden değildir, eski 1.5 zamanında g3 report şakası vardı bu da aynısı. Zaten hilen yoksa raporlanmaktan korkmana gerek yok.
  • Ben şahsen sadece veya ağarlık olarak p90 kullananlara ayar oluyorum ve bunu aynı şekilde maç anında söylüyorum.
    Rushda filan iyi olur arada alınır ben bile çok nadir alırım.Fakat parası olmuş 16k maç sonuna kadar p90 aldıklarında cidden çok sinir oluyorum.
    Evet kimsenin aiminin %100 olması gerekmez ama p90 gerçekten low silahı.Çünkü mermi bol koşarak bas kafaya göze gidiyor zaten.
  • Ak, m4 kullanamadiktan sonra global olsan neye yararki. Eglencesine oynadigin belli zaten takma kafaya rapor isini ama iyi bir oyuncu olmak istiyorsan acilen birakmalisin p90 i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf p90 oynayarak kimse supreme, global olamaz zaten. long rangede etkisiz bir silah (ilk mermi accuracysi düşük, damage ı az, uzaktan kafaya 2 mermi bile vursan alamıyor). yakın mesafede de hareketli hedefe spray yapamayanları alırsın anca...
  • P90 yerine MP7 dene bence daha güzel bi silah :) hem report yemezsin hemde küfür ^^
  • Sadece p90 alıp noob noob takılan ve matchmaking oynayan tiplerden nefret ederim. her karşıma geldiğinde ezmek çok rahat oluyor istanasız. bazıları p90 çek p90 globale kadar oynanılır, maç taşır, rahat kill alırsın falan diyor ama adam bana spray atana kadar ben kafasına 2 mermi geçirip yatırıyorum zaten o sebeple p90 noob silahıdır sadece anti-eco olarak alınmalıdır, o bile geçti anti-eco diye bir şey çok kalmadı oyunda ilk roundu kazansan bile karşısı tec9 armor çekiyor

KISACA REPORTLARDAN BIR SEY OLMAZ AMA P90 OYNAMAYIN SU ALGINIZI DEGISTIRIN ESKIDEN P90 MI VARDI AK-47 M4 OYUNUDUR BU. BEN REKABETÇİ AÇISINDAN KONUŞUYORUM. CASUAL DE NE YAPARSAN YAP.
  • UMP 45 kullanıyorum
  • Dert etme sen oyununa bak..

çözüm: cl_mute_enemy_team 1 (konsol'a) kafa rahat :)
  • herkes istediği silahı kullanır ama ekonmiden bakarsak ct olarak 4100 dolara armor +m4 alıyorsun eko yada force buyda full kevler+ump 2200 yada ump+famas 3200 civarına mal oluyor,t olay tammen farklı forclamak yerine bir eko at ardından ak +kevler cek yinede cekecem dersen ump cek,p90 ile aynı atıs hızına sahip ve uzak mesafede daha isabetli sadece armor delme oranı düşük p90 göre.
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    tam tersi. ump, p90 a göre yavaş (ump RoF bakımından en yavaş smg) ve daha iyi damage a sahip.
  • ben de p90 oynaya oynaya le oldum. Daha sonrasında farkedicekisn güçsüz kalıdığını silahın. Oyununa bak bir şey olmaz zevkini al :D p90 güzel silah
  • Zafere giden her yol uygundur!
    Saklan, saldır, oto al, p90 al, ne alırsan al yenebildikten sonra hiç kimseye laf düşmez.(tabi galibiyete senin katkın olduğunu varsayıyorum)
    Bu oyuna kendi kafasında koyduğu örf adetler varmış gibi davrananları dinleme.
    Az para olduğunda famas/galil/scout alıyorum tercih meselesi. p90 pek bana göre değil ama pozisyona göre iş yapabileceğini düşünüyorum.
  • P90 moob silahı değildir aksine p90'a ölen adam noobdur. P90 bana göre yalnızca dust 2 oynarken ve ct iken b'yi tutmak konusunda işe yarayabilir ya da t iken b rush yaparsanız işe yarar onun dışında mesafe biraz uzayınca aimi iyi olan biri karşısında şansınız sıfır.

Rütbe yükseldikçe etkisi azalıyor bu silahın. Düşük rütbelerde çok öldürücü ama az çekmedik pro90lardan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.