P800 türkçe dosyasını telefona yükledim. Language compatibility version yüklenmeden çalışmayacağı uyarsı geldi. Nasıl yapacağım. Negative yardımm
www.mobiletechtr.com ' a gir arkadaşım .. Üye girişi yaptıysan dosyalar bölümüne gir, ordan Symbian _ Uiq ( P800, P900 ) Uygulamaları kategorisine gir, oraya P800 ü türkçe yapan full paketi koydum bak, P800 Türkçe diye yazar, çek onu .. Telefonuna kur bir program gibi, artık türkçe dil de eklenmiştir telefonuna, Saygılar ...
Siteme de forum açmışsın şimdi gördüm, benim sitedekinde böyle bir hata yoktu... Telefon dilini ingilizce yada almanca yap bakalım geçici olarak, sonra kurulumu başlat ..Bide öyle bakalım
Telefon İngiltereden zaten tek dil var. İngilizce. Onun üstüne denedim. Böle dedi... Artık İngilizce kullancam 25-30 milyon vermem.
İngiltereden mi alındı... O zaman olmaz ki kardeş .. Üzgünüm.. Tek dil olanlara kendin yükleyemiyorsun, flash kapalı çünkü ..
Ok şimdi oldu. Teşekkürler...
Merhaba. Bende p800 var ve dil dosyasını yanlışlıkla sildim şimdi ise yükleyemiyorum. sürümü biraz eski R1d gurubu sony'nin kendi sayfasında dil paketleri R2d den başlıyor denedim ama bende de aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım.. Teşekkürler