Bildirim
P800 dil yardımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence dil yüklemelerini serviste yap herhangi bir kitlenmede masraf sana patlar o yüzden genel servis merkezinden dil yükletebilir en güncel versiyonuda ayrıyetten yükletebilirsin _____________________________ -
Servise falan gitmene gerek yok, benim siteme üye isen
http://www.mobiletechtr.com/forum/viewtopic.php?p=14486
adresine gir, orada P800 türkçe paketinin indir linkini göreceksin, indir ve telefonuna kur, türkçe oluyor telefonun, sorunsuz .._____________________________ -
ben siteyi bulamadım bana bir yol gösterir misin? _____________________________ -
negative veya bilen baskası icin
GARDAS GOZUNU SEVIYIM SU P800UN TURKCE MENUSUNE AT BANA COK ACIL AMA. TELEFONU SATTIM ADAM TURKCE OLMADAN ALMAM DIYO Tokattada BU ISI YAPAN KIMSE yok. INTERNETTEN TURKCEYI INDIRDIM AMA LANGIAGE COMPABILITY VERSION DIYE BI PROGRAM ISTEDI BUGUN AT GOZUNU SEVEYIM HAYIRLI GUNLER.
MAILIM.
basalmeta@yahoo.com_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X