Şimdi Ara

P800 Ekran yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimdeki P800 ün ekranı görüldüğü gibi bozuk ve hoparlör değişmeli. Bu arızalar yapılabilirmi ve kaça malolur. Eğer olabilirse bu makineyi satın alacağım

• ekranın altından hafif bir kayma var
  • at gitsin telden pahalıdır onlar.
  • alet 100 milyon
  • GÜzzzeelelll de onu satan adam sormuş demekki kaça olur bunun tamiri diye hiç düşündünmü? Bunu!
  • alet garantili değil büyük ihtimalle.o zaman alma bence bile bile lades demek olur.
  • alet garantili diil klonanin dedigi gibi.. garantili olsa eger kullanicidan kaynaklanmiyosa hoparlor sarj problemi ve ekran problemlerini ucretsiz yapiyolar sana veriyolar.. bence onlar 200 milyon fln tutuyoki arkadash okadar ucuza satiyo.. bence deymes kardesh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 GT ACİL YARDIM
    20 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100+200 die düşünürsen mantıklı
    tabii bide tamir olmama ihtimali war o zaman ii olmas pek :p
  • 100+200 olsa cok iyi olur 300milyon.. ama bidaha bozulur mu ihtimali vede dedigin gibi tamir tutmama ihtimali war... saygilar
  • bence alacağın adamla git kaç paraya olacağını weya olup olamayacağını sor
    100+200 se süper
    ama sadece ekran kırıldı bizim iş yerindekinin 230 milyon istiyorlarmış
    sadece ekrana
  • Yalnız bide şu var bu haliyle bile alet mükemmel çalışıyormuş sadece hoparlör değiştirilip 5-6 ay kullanılabilir
  • bööle bi tel alıpta ekranı bööle kullanma bence soğursun direk
    ayrıca madem hoparlor yapılıp kullanılıo adam nie satıo ??
  • Valal bu parayı veripte sabah akşam ne olcak bu telefonun hali deiye düşeneceğine hiç alma ilersine bak ilersini düşün derim.
    paran cebinde kalsın aklında başında kendini strese sokmaya değmez bence.
  • abi tamir tutmama yada olsa bile ilerde yenileme imkani war!! sen kararini wermişsin heralde dostum... bosuna yazmayalim istersen.. biz yardimci olmak icin yaziyoruz! ilerde basina bi dert gelmesin diye....
  • yok yok çok yardımcı oluyorsunuz. Hepinize teşekkürler karar vermedim ama soğuyorum.
  • adam yapıp satsın ozaman.nie yapıp satmıyor?demek astarı daha pahalıya gelicek...
  • p800 telefon arizalaninca parasini napcan ver servise yapsinler 100-150 dir
  • bunu servise sorman lazım, biz tam olarak nasıl bilicez ki telefonu elimizde görmedik ve bakmadık detaylı, elimizde olan bi malzeme ve fiyatı yok
    teknik servis degiliz!

buradaki bilgilendirmelerin çogu yanlış olur o yüzden, sen iyisi götür bi kvk yada genpa ya tmam,onlara sor bu olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

p800 telefon arizalaninca parasini napcan ver servise yapsinler 100-150 dir

abi ekran ve hoparlör değişicek diyor.daha doğrusu hoparlör değişecek ekranda büyük ihtimal değişecek tamiri yok çünkü.
  • nungor hoparlör niye değişecek ne oldu ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.