Gio işlemci ve ekran rengi olarak biraz daha iyidir Gio :800mhz işlemci - 16777216 renk - 3.2 inç - 320 x 480 px - Android - 802.11 b/g/n Wifi - 3.2 mp
Galaxy Gio iyidir
Uzun zamandır p503 düşünüyodum ama gio kafama yattı.Oyun performansı olarak hangisi daha iyidir. Pes11,Angry birds,Shift falan oynarken bişi farkeder mi?
p503 yerine gio al
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR Uzun zamandır p503 düşünüyodum ama gio kafama yattı.Oyun performansı olarak hangisi daha iyidir. Pes11,Angry birds,Shift falan oynarken bişi farkeder mi?
İkisi de adreno 200 gpu kullaniyor,oyun performansi olarak buyuk fark olmasa da gio işlemci etkisiyle biraz daha önde
Her ne kadar p503ün görünüşü daha hoş olsada Gioda karar verdim
Hadi hayırlı olsun.
İnşallah 4-5 gün içinde telefonuma kavuşurum.
İyi bir seçim yapmışsın,örneğin oyun olarak ilk akla gelen Pes 2011 P503'te oynanamazken Gio'da çok rahat oynanıyor.
Ben P503 derim. 512 mb rami var islemcisine OC yapilsa 800 mhz zaten olur sonucta ikisi de ayni islmci Arm 11.
P503 daha iyidir
hadi hayırlı olsun hocam güle güle kullan pişman olmayacaksın inş :)
samsung galaxy i5510 diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10 Ben P503 derim. 512 mb rami var islemcisine OC yapilsa 800 mhz zaten olur sonucta ikisi de ayni islmci Arm 11.
P503 daha iyidir
Hocam bu telefonlarda 128mb ram bile fazla,ne kadar uygulama acarsaniz acin ram kullanimi cok az oluyo,onemli olan işlemcidir,yukarda arkadaş da p503 de bazi oyunlarda kasma oldugunu soyluyor
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDelight
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10 Ben P503 derim. 512 mb rami var islemcisine OC yapilsa 800 mhz zaten olur sonucta ikisi de ayni islmci Arm 11.
P503 daha iyidir
Hocam bu telefonlarda 128mb ram bile fazla,ne kadar uygulama acarsaniz acin ram kullanimi cok az oluyo,onemli olan işlemcidir,yukarda arkadaş da p503 de bazi oyunlarda kasma oldugunu soyluyor
Androidde açılan tüm uygulamalar arka plana atılıyor , ana ekrandaki widgetlar bile rami sömürüyor , açılan yüksek boyutlu oyunlar RAM kullanıyor vs vs...
İki telefon da da aymı işlemci var sadece Gio'daki O/C yapılmış. Basit bir programla Root ettikten sonra P503'ün işlemcsi de 800 MHz olur ama Gio'nun rami 512 mb yapılamaz
Arkadaşında dediği gibi işlemciye hız aşırtma yapılabilir.
İki telefon arasındaki en büyük fark bence ekran kalitesi. Samsung 16M renk desteklerken LG 256K renk destekliyor.
Bellek şuan için önemli değil fakat şunuda unutmamak gerekir. Android sürümü yükseldikçe uygulamaların ve sistemin bellek kullanımı artacaktır. Yani bu eski bilgisayarlarda Windows 7 çalıştırmaya benziyor.
İki telefon arasındaki seçime gelirsek ben Gio diyorum. Niye derseniz zaten iki telefonunda eti belli budu belli. Bu telefonlara Android 2.3'den yukarısı gitmez. Zaten 2.3 Gio'da fazlasıyla rahat bir şekilde çalışacaktır. Yani aradaki 256 bellek farkı hissedilmeyecektir. Size de kalacak kar 16M ekran olacaktır
Birde şu var. Benim şuan kullandığım telefonda mobil linux yüklü. Telefonda 2 GB hafıza kartı var. Normal RAM mikrarı 40 MB civarı (Telefon Motorola E2. Eski bir model.) Ben istediğim taktirde hafıza kartımdan 512 MB'a kadar takas alanı oluşturabiliyorum. Bu takas alanı telefon normal çalışırken fazla karkedilmiyor fakat ağır uygulamaları açtığınızda fark hissedilir derecede artıyor.
Eğer böyle birşey Android'de de varsa (ki bence kesinikle vardır.) aradaki 256 MB ram farkı telafi edilebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme