Şimdi Ara

P4P800 mü p4C800 mü hangi anakart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen
  • P4C800-Deluxe bir zamanaların en kral kartıydı. Ancak oyun sistemi kurmayacak ve hiç güncelleme yapmayacaksanız düşünüleblir. Ayrıca Socket 478 Pentium IV'lerin de sıfırı zor bulunur sanırım.
  • hıdır. selamlar.
    her iki anakartta agp.
    ben uzun bi süre p800-se kullandım. çok iyi bi anakart.
    c serisinin bi kaç özelliği daha fazla. ama hangileri bilmiyorum.
    eğer 2. el almak için soruyorsan se serisi bence işini görür.
    sonuçta her iki anakartta ağp ekran kartı uyumlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

P4C800-Deluxe bir zamanaların en kral kartıydı. Ancak oyun sistemi kurmayacak ve hiç güncelleme yapmayacaksanız düşünüleblir. Ayrıca Socket 478 Pentium IV'lerin de sıfırı zor bulunur sanırım.
    evet. bravehearth ın dediği gibi bi de socket 478 sorunu var
  • Dostum ben p4c800 e delux kulanıyordum bu kart en iyi seçim olacaktar
    ama bulman zor olacak ben de vardı satım

gold pc ye bak orda vardı bir ara

saygılar...
  • teşekkürler arkdaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Asus mu Gigabyte mı Anakart?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıfırı yok maalesef. P4C800E Deluxe modelinin se serisinden farkı: deluxe modelinde 3 IDE var ve bunlardan biri IDE raid. PAT özelli,ği de ekstralar arasında (i875 - ICH5R chipsetli olduğundan) Kuzey köprüsüne tümleşik SATA1 RAID ve siliconi,mage sata raid özelliği de var. Ayrıca asus wireless modülü takmak için özel bir slotu var. Menüsü de o/c yapmak için ek ayarlar ve gelişmiş özelliklerle dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 11 Haziran 2006; 13:11:52 >
  • P4P800 yeter PAT açılabiliyor. diğer extra özelliklere gerek yok. Efsane karttı.
  • Kendi bilgisayarımda p4c800 deluxe var.
    Şimdi kullandığımda p4p800 se var.
    Bence p4p800se yeterli.
  • bence ikisi de değil. lga775 geçiş yapmayı düşünmüyormusun
  • p4p800 benim eski karttı ama eyer bulabiliosan p4c800 önerrim
    p800 de mod yapılmayınca o/c halde pat acılmıyor cunku
  • p4p800 200fsb üzeri pat kapalı olur
  • Arkadaşlar bu "pat" olayı nedir? Açar mısınız?
    Bende P4P800-X Serisi var ama Pat diye bir şey görmedim. Biosum güncel bu arada.
    Eski kartım da P4P800 Se idi onda da yoktu.
    Bu arada; P4P800 se otomatik overclock yaparken voltajı da kendisi ayarlıyordu.
    Ama P4P800X voltaj ayarını bize bırakıyor. Nedendir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Âmil -- 12 Haziran 2006; 2:24:44 >
  • sendeki anakartı bilmiyorum ama benim p4c800 e dlx vardı ve onda 200 fsb üzeri açık kalıyordu

ama sendeki anakarta bu özelik varmı yokmu bilmiyorum...

Saygılar...
  • Arkadaşım p4c800-e deluxe anakartım var. 200fsbnin üzerinde eğer 2 dual ram takıyorsan pat açık, 4 ram takıyorsan kapalı. Geri kalan her düzende pat kapalı. Bu diğer alt sürüm kartlar için de böyle, tabi onlar için en iyi ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firaz

p4p800 200fsb üzeri pat kapalı olur

bende p4p800 var 290 fsb'de stabil çalışıyo, oc yapacaksan tavsiye ederim "PAT" olayı nedir hakikaten merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phobia -- 22 Haziran 2006; 10:09:32 >
  • Pat denilen olay ramlerin işlemciyle daha hızlı irtibat kurmasını sağlar. Performance Acceleration Technology= performans arttırma teknolojisi. 2 ram dualdeyken 200 fsbnin üzerinde de açıktır ama 4 ramle 200 fsbnin üzerinde kapalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.