Şimdi Ara

P45 ANAKART ALACAĞIM YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VATANDAN 220$+KDV KADAR İADE KUPONUM VAR . ANAKART ALAMAK İSTİYORUM.
    Q6600 İSLENCİMİ HIZ AŞIRTMADA YAPACAĞIM.

BU FİYATA

P5Q DELÜXE......................................(P5Q SERİLERİYLE İLGİLİ ÇOK ŞİKAYET VAR)
    P5Q-E...............................................(P5Q SERİLERİYLE İLGİLİ ÇOK ŞİKAYET VAR)
    EP45-DS4..........................................(TEK PCI SLOTU VAR İLERİDE CF YAPARSAM CREATİVE SES KARTIMIMKULLANAMAM.)
    P45 PLATİNUM....................................(DİĞER ANAKARTLARDA DUEL BİOS VAR BUNDA YOK.)

HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM.

VEYA FARK VERİP ASUS MAXİMUS II FORMULA ALMAYA DEĞERMİ ?

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 7 Ekim 2008; 1:05:10 >

• p5q3 delux kullanıyorum gayet memnunum cok satılan urun cok sıkayet alır buda goze batar.cozulemeyecek sorunları yok p5q serisinin kısa ve orta vadede.
  • Gigabyte EP45-DS3R; istersen bu anakarta bir göz at, tavsiyelerde genellikle görülen bir anakart.

http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_ep45ds3r-328-5712.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 7 Ekim 2008; 14:19:34 >
  • nasıl ya? p5q delux u al gitsin bne kullanıyorum ek olarka cpu soğutucum utakmaya çalışmadıım sürece harika bir anakart ne şikıayet i ?
    ayda 3 saat kapanmak üzere ağustosun başından beri kullanıyorum burada şikayet olarak yazabilecğeim şey olsa olsa elektirikler kesilince kendi kendine kapanıo
  • benim tercihim asus p5q deluxe
  • p45 ds4 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: altaylar

nasıl ya? p5q delux u al gitsin bne kullanıyorum ek olarka cpu soğutucum utakmaya çalışmadıım sürece harika bir anakart ne şikıayet i ?
    ayda 3 saat kapanmak üzere ağustosun başından beri kullanıyorum burada şikayet olarak yazabilecğeim şey olsa olsa elektirikler kesilince kendi kendine kapanıo

benimde niyetim asus p5q deluxe yana ama soğutucuda problem yaşarmıyım. devasa GEMİN II SOĞUTUCUM VAR.

DAHA ÖNCE HİÇ ASUS KULLANMADIM. HEP GİGABYTE KULLANDIM. AMA ŞU AN KULLANDIĞIM İKİ GİGABYTE ANAKARTTA SERVİSDE BİRİNİN İADESİ YAPILACAK.. TÖĞBE ETMEK ÜZEREYİM GİGABYTE DAN
    BENİM ANAKARTIN YOLLANDIĞI SERVİSDE İLGİSİZ. 5 KERE YOLLANDI. ANAKARTTA ARIZA YOK DİYE GERİ YOLLANDI. VATANDA TESBİT ETTİ ARIZAYI AMA ÇOK BİLMİŞ SERVİS TESBİT EDEMEDİ.

DS4 Ü PCI SLOTU 1 ADET OLDUĞU İÇİN TERCİH ETMEK İSTEMİYORUM ODA 2. EKRANKARTININ ALTINDA KALIYOR(EĞER CF YAPARSAN İLERİDE)

DS3R ANAKRTTA DUEL BİOS OLMADIĞI İÇİN DÜŞÜNMÜYORUM.

MAXİMUS II Yİ DE SES KARTI VE KALİTESİ İÇİN DÜŞÜNÜYORUM. DEĞERMİ 100$ FARK VERMEYE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ep45 ds3r alabilirsin.ben kullanıyorum bu kartı memnunum.sanada öneririm.oc kunusunda çok başarılıdır kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 7 Ekim 2008; 23:55:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.