Şimdi Ara

P3 sistemimde sorun.Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açmak için tuşa bastığımda bilgisayar çalışmaya başlıyor fakat aralıklarla arka arkaya biip biiip diye sinyal sesi veriyor.Ekran kartını ve ramini denedim diğer makinalarda sağlam çalışıyor.hdd de sağlam.Makinayı çalıştırdıktan sonra ekrana hiç bir görüntü gelmiyor.Bu sorun daha önceden de oluyordu fakat ekran kartını söküp çıkarttığımızda düzeliyordu fakat şu an böyle bir durum mümkün değil.Sizce sorun ne olabilir bu sorunu nasıl giderebilrim lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • bir de biosu clear yap.pilini çıkart tak bakalım
  • pili sök beklesin sabaha kadar biraz geç boşalabilir
    sora tak bi dene açılırsa biostan default ayarları yap çalışmaya devam

https://www.turkchip.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: brtana

pili sök beklesin sabaha kadar biraz geç boşalabilir
    sora tak bi dene açılırsa biostan default ayarları yap çalışmaya devam

sabaha kadar mıhocam 30 sn de default olur ztn bu 1 ikincisi arkadaşım senin sorunun monitör kablosundan veya monitörden de olabilir
  • Sağolun arkadaşlar pc yi bi bilgisayarcı tanıdığıma verdim malesef söylediklerinizi yapma imkanı bulamadım keza ben ne bios bilirim nede başka bişi ama bu söylediklerinizi ilgilenen kişiye söyleyeceğim eğer başka tavsiyeleriniz var ise lütfen esirgemeyin ben sonucu bildiricem çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • denedim olmadı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman arkadaşım bu sorun zaten seni aşar senin anakartta problem var gibi görünüyor en iyisimi yaptığın daha iyi götür anlıyan birine baksın oke ... geçmiş olsun

Referanslarım
  • gotur bılen yapsın dostum...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameofonte -- 8 Temmuz 2006; 16:58:51 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.