Bildirim
P2W tabanli olmayan ucretsiz mmorpg ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aion.Artık eskisi kadar güçlü mmo yok.Dandik oyunlar çıkıyor,tavsiyem moba olan smite'a başla derim.Yoksa orjinal oyun al mp oyna. -
tera , aion , aura kingdom ( özellikle bu oyunu öneririm ben oynuyorum şuan bayagı eglenceli görevler sıkmıyor ) -
rift -
Aura kingdom guzele benziyor.Oyunu yapan sirket ayni zamanda turkiyeye acilmis bir sirketmis o dikkatimi cekti bazi oyunlari turkce.İleride turkcelesebilir sanirim buda.Deniyicem birazdan tesekkur ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Richa
Aura kingdom guzele benziyor.Oyunu yapan sirket ayni zamanda turkiyeye acilmis bir sirketmis o dikkatimi cekti bazi oyunlari turkce.İleride turkcelesebilir sanirim buda.Deniyicem birazdan tesekkur ederim.
evet ayrıca dual class sistemi var 40 lvlde 2. bir class yapabiliyorsun mesela benim arkadaşım dualist wizard yaptı her şekilde hem magical hemde asasin tadını alabiliyor oyundan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BloodSkull
quote:
Orijinalden alıntı: Richa
Aura kingdom guzele benziyor.Oyunu yapan sirket ayni zamanda turkiyeye acilmis bir sirketmis o dikkatimi cekti bazi oyunlari turkce.İleride turkcelesebilir sanirim buda.Deniyicem birazdan tesekkur ederim.
evet ayrıca dual class sistemi var 40 lvlde 2. bir class yapabiliyorsun mesela benim arkadaşım dualist wizard yaptı her şekilde hem magical hemde asasin tadını alabiliyor oyundan :)
Anime sever birisiyim bu yuzden oyundan zevk alicagimi dusunuyorum youtube videolarinda grafikler dikkatimi cekti baya.Ufak bir dungeon videosuda izledim 40 lv bir karakterin combat sistemide guzel suanda iniyor umarim begenirim ve uzun sure oynarim :)
-
Tera -
Aslında Aura Kingdom da güçlü bir char için para yatırmaya bakıyor ama birçok p2wye göre daha az bir şekilde. Item shoptan para ile almak isteyeceğiniz tek şey silahınızı +9 yaptıktan sonra kullanmanız gereken scrollar. Tabi bu scrolları oyun içinde toplayabildiğiniz loyalty ile de alabiliyorsunuz ama çok fazla istiyor. Ama yine de silahınız sarı ve %140 hasar bonuslu olursa +9 fazlasıyla yeter. +9a kadar basabileceğiniz scrolları oyunda da yeterli sayıda düşürebiliyorsunuz. Ben +9 yapabildim mesela silahımı oyunda düşürdüklerimle çok rahat bir şekilde ve hala düşürüyorum. -
Tera veya Rift derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marvel Heroes. Oyundaki shoptan aldiginiz item kostum veya karakterler oyunda bir ustunluk saglamiyor ayrica shoptan aldiginiz herseyi oyun icinde gerekli itemi biriktirip alabiliyorsunuz. Ayni zamanda moblardan yada gorev sonunda odul olarak kazanabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X