Şimdi Ara

P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil yardım geçen cumartesi karaköy selanik pasajı bilge elektronikten 4 adet P10 Kırmızı led panel 1 adet TF-SU3 Usb led sürücü kartı 5 volt 20 amper smps adaptör alıp dün akşam panelleri 2 alt 2 üst şekilde birbirine ekledim.

evde yatağın üstünde paneller çalışıyordu Powerled programı ile program yazıp flaş bellek ile panelin led sürücü kartına yükleme yaptım.

USB %35 vs ekran geldi yüklendi ve OK! ibaresi çıktı.

Sonra kapatıp açtım animasyonlar ekranda oynamaya başladı panel çalıştı

Bugün sabah aynı panelleri dükkandaki atölyemde bir araya getirip panelleri birbirine ekledim. elektrik verdim ama dün akşam çalışan panelin ekranında bazı noktalarda ışıma oldu ne yazı kaydı ne bişe oldu

Panellerin birinde hafif sorun vardı diğer 3 de sağlamdı

Sonra panelleri söküp teker teker test edeyim dedim meğersem panellerin arka yüzündeki ok işaretleri ters yönde duruyormuş

Yani ilk çalıştırdığımda led sürücü kartı ok işaretinin aksi yönündeki slotlara bağlanacakmış ben tam tersi şekilde bağlamışım bu yüzden artık panellerin hepsi mefta oldu sanırım +5volt veriyorum sadece tık yok elektriği kesince lambaların bazıları yanıyor kısa süreliğine

Şimdi arıza grafik sürücü kartındamı panellerdemi kablolardamı anlayamadım gitti acayip canımı sıktı bu iş

Şimdi bu panellerin adam akıllı bir bağlantı şeması vs varsa buradan paylaşabilirmisiniz ?? bu arada 4 adet P10 Kırmızı led panel 1 adet TF-SU3 USB Led sürücü kartı 5 volt 20 A adaptöre 150 tl verdim. (Kablo dahil)

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar iyi geceler acil cvp verebilirseniz çok memnun olurum...

• işte bütün malzeme !!!
     P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!! P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!! P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!! P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!!

• sorduğum sorunun cevabını kendim veriyorum evet ok yönlerine dikkat etmemişim girişe çıkış çıkışa giriş bağlamışım sonuç buuummmm

büyük ihtimal elimizdekilerin hepsini yaktık sadece sağlam 2 volt 20 amper adaptör kaldı iyimi gidip bu malzemeyi aldığım yerdeki süpersonik süper zekalı elektronik dehası arkadaşa " olm hani bunun bağlantı şeması neye göre bağlanacak bu bilmemnaaptığımın aleti ?? demek lazım

tüm paneller mefta oldu kesin eminim babamla papaz olduk bu yüzden

• kendim sordum kendim cevaplayayım bari panelleri test ettim çalışıyor biri mefta olmuş üzerindeki 74hc.... serisi entegrelerin birinden hafif duman çıkmıştı en son denememde zaten ilk geldiği günden beri randıman vermedi sonunda da bozuldu

şu anda panelleri yan yana birleştirip 16x96 modunda çalıştırıyorum.

sorun yok bu arada panellerin tanesi 9$ a geldi karaköyden alınca bana çok uygun geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 3 Mart 2014; 23:51:31 >
  • ok işareti atlama yönü voltajla ilgisi yok..
  •  P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!!

Kırmızı şeritler aynı izada olacaklar. yani yukarı bakacak buna görede
     P10 Kırmızı 32x64 Panel bağlantısı çalışmıyor Acil yardım !!!

panelin arkısında bulunan ok yukarı gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keha -- 3 Ocak 2015; 13:19:13 >

• kardeşim elindeki bağlantı şemasını buradan göre bilirsin https://msreklam.com/p10-panel-kontrol-kartlari-ve-baglanti-semasi/

ayrıca güncel led tabela kontrol kartları içinde https://msreklam.com/kontrol-karti-programlari/

takıldıgınız bir yer olursa info@msreklam.com mail adresinden bizlere ulaşa bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi julw -- 12 Mart 2017; 17:25:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.