Şimdi Ara

P1 Kullananlar!!!YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar P1 alacağım yanlız program konusunda sıkıntı çekermiyim.Örneğin P1 e uygun msn programı var mıdır?WiFi kullandığımda şarjı ne kadar gider?Cevaplaınız için şimdiden teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caksoy1903 -- 7 Eylül 2008; 14:37:49 >

• program konusunda sıkıntı kesinlikle çekmezsin. batarayası güçlü telefonun ama wireless şarjı hızlı bitirir. kullamına bağlı. normal kullanımla 2-3 gün gider şarjı. msn programı im+ , agile messenger..... sürüyle program var araştır bulursun... selametle
  • program konusunda nokia symbian sistemine göre daha zayıf şarjı fena sayılmaz msn programı bulursun... klavyeye alışmakta zorlanabilirsin
  • Teşekkürler...
  • ikinci el alacaksan elimde var istersen anlasabiliriz
  • Bide fring var msn programı. mikrofondan sesli görüsme bile yapabiliyosunuz.
  • n95 8gbla takas istersen ve cihazın sıfırdan farksız, çiziksiz sorunsuz ölü pixeli olmayan faturalı garantili full kutulu en az 1 gb hafıza kartlı kendi kendine kapanma sorunu olmayan çok az kullanılmışsa pm at konuşalım...

quote:

Orjinalden alıntı: friendlyboy

ikinci el alacaksan elimde var istersen anlasabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saol 2. el kullanmıyorum.
  • arkadaşlar p1 gps kullanmak için ekstra bir aparata ihtiyaç duyuyormu

bu tom tom dedikleri gps alıcıyı yanında niye veriyorlar o takılı olmadan çalışmıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 9 Eylül 2008; 20:52:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

arkadaşlar p1 gps kullanmak için ekstra bir aparata ihtiyaç duyuyormu

bu tom tom dedikleri gps alıcıyı yanında niye veriyorlar o takılı olmadan çalışmıyormu

bugün öğrendim ki o tom tom şeyi telefona tanıtacakmışız yanımızdan da ayırmayacakmışızzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.