Merhabalar geçtiğimiz günlerde forumdaki bir abimden cold war p1 hesap satın aldım. Ama şuanda oyun tamamen yüklenmedi, yüklenme aşamasındayken oyunu oynayabilirsiniz bildirimi geldi ve ben de denemek istedim, oyuna girdiğimde oyunu satın almam gerektiğini söyleyen bir ekran geldi ekte de belirttim gelen ekranı. Bir çok yol denedim. Satın aldığım hesapta my home xbox tiki işaretli. Hesapta başka bir cihaz görünmüyor şuanda oyun tamamen indikten sonra da denemek istiyorum ama sorun muhtemelen devam edecek çünkü neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Özet geçmek gerekirse: Oyunu satın aldığım hesaptan değil de kendi hesabımdan indirmesini başlattım. Sonra forumdaki p1-p2 açıklamalarını gördükten sonra p1 hesap satın aldığımda satın aldığım hesaptan indirmem gerekiyormuş oyunu. Sorun bundan mı kaynaklanıyor ? Eğer bundan kaynaklanıyorsa oyunu silmeden tekrar nasıl bu işlemi gerçekleştiririm yüksek boyutlarda bi oyun ve 8 mbit internet ile tekrar indirmesi gerçekten çok fazla sürecek (170 gb). Beni bu konuda aydınlatabilecek biri var mı ?