Şimdi Ara

P vitamini'ni duydunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dr. Ömer Coşkun, insanlara günde bir miligram P vitamini gerektiğini söyledi.
    Coşkun, yaptığı açıklamada, yaygın bilinmeyen P vitaminin önemine dikkat çekerek, “Çabuk yoruluyorsanız, çabuk öfkeleniyorsanız, çocuk seslerine katlanamıyorsanız, sizde P vitamini eksik olabilir. Pek bilinmeyen bu vitaminin eksikliğinde kaslar ve baldırlarda kramp ortaya çıkabiliyor. Bazen sık kalp atışının bile sebebi P vitamini eksikliği olabilir. Ayrıca, P vitamini eksikliğinde eklemlerde şişme ve denge kaybı da gözlenebiliyor” dedi.
    İnsanlara günde 1 miligram P vitamini gerektiğini kaydeden Dr. Ömer Coşkun, P vitaminin alınabileceği en iyi kaynağın kuşburnu ve hibiskus bitkileri ile yapılan çay olduğunu söyledi.
    http://www.haberturk.com/saglik/haber/771113-p-vitaminini-duydunuz-mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp öğrencileri konuya bekleniyor. Bana fake gibi geldi ama bilemem
  • Biyerlerinden vitamin mi uyduruyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P vitamin eksikliginden kaynaklandigini savundugu seyler vucutta birkac seyin eksikliginden kaynaklanir. Ornegin cocuk sesiyle vitaminin ne alakasi var? O tamamiyle psikolojik bir olaydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

P vitamin eksikliginden kaynaklandigini savundugu seyler vucutta birkac seyin eksikliginden kaynaklanir. Ornegin cocuk sesiyle vitaminin ne alakasi var? O tamamiyle psikolojik bir olaydir.

Sese karşı aşırı duyarlıyım ben mesela trafikte gereksiz korna çal iner kavga ederim ama rahat uyusam sinuzitim azmasa birde arada dengesiz beslenmeden kaynaklanan mineral-vitamin eksikliğim olmasa pamuk gibi adamım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sakat beyler. İyice araştırılmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu'nun açılımı nedir?
    17 yıl önce açıldı
    B-Die mi Değil mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.