Şimdi Ara

P vitamini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tonguçun ve Rehber Matematiğin p vitamini kitabını önerir misiniz ? Zorluk seviyesi nasıl sorular kaliteli mi bana birşeyler katar

Not: Denemelerde Matematikten geo hariç 15-25 arası netler yapıyorum ona göre kitabı çözüp çözemiyeceğimi soyleyebilirlerse kitabı kullananlar sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üstünde monguç ve mri moç yazan ürünleri tavsiye etmem.

funda hocanın biyoloji kitabı hariç tutulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 10 Ocak 2021; 23:40:45 >
  • Sebebini öğrenebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: meydanoglubaran62

Sebebini öğrenebilirmiyim

içerik olarak öğretici değiller. boyama kitabına benziyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

içerik olarak öğretici değiller. boyama kitabına benziyorlar.

Alıntıları Göster

Denemeleri gayet güzel. P vitamini adı altında çıkardıkları ürün denemeydi sanırsam. Problemlerini bilmiyorum ama paragrafları sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ABC9EC10B

Denemeleri gayet güzel. P vitamini adı altında çıkardıkları ürün denemeydi sanırsam. Problemlerini bilmiyorum ama paragrafları sağlamdır.

Alıntıları Göster

olabilir hocam ama daha ciddi ve kaliteli en az 10 yayın vardır. apotemi, bilgi sarmal, yayın denizi, 345, metin, toprak vs. bunlar çözüldüyse o da çözülsün tabii.

• Tonguç kitaplarını çok önermem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D vitamini değişimim
    7 yıl önce açıldı
    B 12 vitamin eksikliği
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    fundamentals biyoloji kitabı nedense palmeyle tıpa tıp aynı. Bize katabileceği ekstra bir sey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedef2021

fundamentals biyoloji kitabı nedense palmeyle tıpa tıp aynı. Bize katabileceği ekstra bir sey yok

Hangi kitabı? İki tane var.

Fakat piyasadaki çoğu kitap palme uyarlaması zaten.

Paragrafik Paragrafik S de öneriliyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lib_dafyy

Paragrafik Paragrafik S de öneriliyor hocam

tr 1.'sinin konusunda görmüştüm. açıkçası şaşırdım ama öneriyorsa bir bildiği vardır. fırsat olursa birine bakarım.

Ümit Can Evleksiz hocamız hem Paragrafik/Paragrafik S hem de Fenometre'yi öneriyordu. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım ama Paragrafik övenlerin az olmadığını gördüm hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lib_dafyy -- 11 Ocak 2021; 23:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lib_dafyy

Ümit Can Evleksiz hocamız hem Paragrafik/Paragrafik S hem de Fenometre'yi öneriyordu. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım ama Paragrafik övenlerin az olmadığını gördüm hocam

hocam 2018 tm birincisi de yargı lemma övüyordu.  

ümitcan evleksiz'in reklam yaptığını sanmıyorum ama bakalım. şans vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 23:28:57 >

Hocam özelden adres verin ben size paragrafik göndereyim. Beğenmezseniz bir şey kaybetmesiniz beğenirseniz ParagrafikS'i alırsınız veya durumu iyi olmayan birine de Paragrafik hediye edersiniz olur mu.

Tonguç yayınlarıyla herhangi bir sponsorluk anlaşmam yok beğendiğim kitaplar bunlar. Ben Test Okul yayınlarıyla çalışıyorum ama sevdiğim diğer kaynakları da çekinmeden söylüyorum. 2021 yılında kimse tek yayın çözerek derece yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

Hocam özelden adres verin ben size paragrafik göndereyim. Beğenmezseniz bir şey kaybetmesiniz beğenirseniz ParagrafikS'i alırsınız veya durumu iyi olmayan birine de Paragrafik hediye edersiniz olur mu.

Tonguç yayınlarıyla herhangi bir sponsorluk anlaşmam yok beğendiğim kitaplar bunlar. Ben Test Okul yayınlarıyla çalışıyorum ama sevdiğim diğer kaynakları da çekinmeden söylüyorum. 2021 yılında kimse tek yayın çözerek derece yapmıyor

hocam kitap çözülecekler listesinde ve sipariş ettim ve sadece size güvendiğim için. tonguç yayınlarına karşı önyargımı sizin sayenizde kırdım. bu kitabı beğenirsem diğer kitaplarını yine çözmem ama denemelerini çözerim mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 18 Ocak 2021; 19:36:17 >
  • O valizler dolacak güzel insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.