Şimdi Ara

(Özön Otomotiv) Servise Bırakılan Arabayı Personel Kafasına Göre Sürebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce bir kaza geçirmiştim. Forum üyelerine aracı nerede yaptırmam konusunda da danışmıştım. Dün itibariyle aracımı teslim aldım. Ancak akşam eve geldiğimde aracın içindeki aksiyon kamerasının görüntülerini izlemeye başladım. Şok orda başladı. Araç görüntülerine bakarken servis çalışanı araçla çıkmış bir yerlere gitmiş, bu bir seferde olmuyor. 3-4 gün peş peşe gidiyor biyerlere. 50-60 km yol yapıyor(daha fazlasıda olabilir) Hatta görüntünün birinde insan bile demeyeceğim şahıs gittiği yerlerden birinde aracı kontak açık vaziyette bırakıp aracın önüne geçip işiyor, kameranın farkında değil resmen cinsel organını sallaya sallaya arabaya yürüyor. Bu konu hakkında söz konusu yetkili servise ve doğuş otomotive mail attım. Ve firmadan şikayetçi olacağım için şu aşamada isim paylaşmadım. Sizce servise özellikle yetkili servise bırakılan araçlarla gezilmesi ne kadar doğru?

Edit: Yorumum gözükmemesi için sanırım birçok fake profil oluşturup yada çevreden destek alıp yorumumu alt kısımda bırakıyorlar. Çünkü ben yorum verinceye kadar sadece 3-4 yorum vardı. Sizden ricam gmail hesabı olanlar, yorumumu oylasın, başkalarıda bilsinki zarar görmesin.

Yorum Yapan kullanıcı adı: Erdem kacar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graystorm -- 17 Ağustos 2017; 11:18:47 >

2016 AUDI A3 SEDAN - 1.6 TDI 110HP STRONİC AMBITION

• Böyle bir şey söz konusu bile olamaz!

Ben randevu ile gittiğim opel servisinde aracı 5 saat sonra alınca araç içindeki kamera görüntüsünü inceleyip aslında 4 saat aracın otoparkta yattığını görmüştüm. Ciddi itiraz edince de tutar üzerinden iskonto uygulamışlardı.
    Bu neyse de aracı alıp gezmek nedir?!
    Ya hocam 1 aydır başıma gelenler inanılmaz şeylerdi. Böyle birşeyi asla kabul edemem. Şikayette bulunacağım. Ancak muhtemelen savunma olarak test felan da diyebiirler. Kapı ve çamurluktan dolayı da ne testi olacaksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

Ya hocam 1 aydır başıma gelenler inanılmaz şeylerdi. Böyle birşeyi asla kabul edemem. Şikayette bulunacağım. Ancak muhtemelen savunma olarak test felan da diyebiirler. Kapı ve çamurluktan dolayı da ne testi olacaksa.

işeme testine çıkmıştır belki
  • AshiLboy A kullanıcısına yanıt
    Şikayet ettim hocam, satış sonrası müdürü görüntüleri izlemek istedi. Kayıtlarımızda iki tane test sürüşü gözüküyor, biri rot ayarı diğeri de bişey dedi anlamadım. Bakalım, akşam görüntüleri gelip izleyecekler.

• graystorm kullanıcısına yanıt
    Hangi servis bu, bilelim de gitmeyelim.
  • quote:

Şikayet ettim hocam, satış sonrası müdürü görüntüleri izlemek istedi. Kayıtlarımızda iki tane test sürüşü gözüküyor, biri rot ayarı diğeri de bişey dedi anlamadım. Bakalım, akşam görüntüleri gelip izleyecekler.

Arabanızın markası nedir, veya hangi servis ?

Orijinalden alıntı: John Shepard

Hangi servis bu, bilelim de gitmeyelim.

Kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2011 POLO COMFORTLINE 1.4 DSG

• sanayi-servis fark etmez hepsinin çalışanları kullanıyor araçları. bu artık kanıksanmış bişey.

adamların mantık şu: "ben neden para verip kendime otomobil alayım? bedava varken"

böyle bi çocukla tanışmıştım. serviste çalışıyordu. arkadaşımın arkadaşı. çocuğu birkaç kez gördüm, her seferinde farklı bi araç vardı altında. bi gün polo, ertesi hafta bi bakmışsın new beetle. kendisi söylüyordu zaten saklamıyodu yaptığını.

İtalya'da bile yapıyolarmış. herif son model spor aracını servise bırakıyor, servisteki şopar arabayı alıp akşam arkadaşlarına atmaya götürüyor, drift yapacam diye direksiyonu çevirip gaza yükleniyor ama otomobil kendisinin zannettiği gibi arkadan çekişli olmadığı için, 4 çeker olduğu için, dosdoğru duvara bindiriyor şopar. sonra mahkleme süreci ve haberlere düşen hikaye..

devletin bu konuyu çözmesi lazım, artık gelişmiş sistemler var gps kaydedici var, servisteki aracı alıp kullanmaya ciddi ceza gelmeli yoksa bunlar iflah olmaz. gerçi devlet sadece vergisini alamadığı yerde ciddi ceza getiriyor orası ayrı. bu devlet bizi kollamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 20 Haziran 2017; 15:49:9 >

• ben olsam ibreti alem için videoyu internete koyarım, bayiisini de sorumsuz çalışanını da rezil ederim...

babasının arabası mı çıkıp geziyor dingil..

özür dilerim, çok kızdım..

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • graystorm kullanıcısına yanıt
    videoyu internete koymadığınız sürece istenilen efekti sağlayamayacaksınız..

burada konuyu okuyan 3-5 kişi konuyu bilecek, o namussuzlar bu pislik işleri yapmaya devam edecekler..

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • aynen öyle hocam, haklısınız internete de koyacağım. Sanırım en etkili yol youtube olur.

• quote:

aynen öyle hocam, haklısınız internete de koyacağım. Sanırım en etkili yol youtube olur.

Link at bakalım hocam

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

aynen öyle hocam, haklısınız internete de koyacağım. Sanırım en etkili yol youtube olur.

Link at bakalım hocam

Tamam hocam yüklediğim zaman paylaşırım burada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Link at bakalım hocam

Tamam hocam yüklediğim zaman paylaşırım burada.

Beklemedeyiz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.