Şimdi Ara

(Özön Otomotiv) Servise Bırakılan Arabayı Personel Kafasına Göre Sürebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu aklıma geliyor.

  • valla ben volkswagen erel çalışanlarını maltepe ara sokaklarında bol bol görüyorum. muhtemelen kaza yapıp servise bırakılan araçları sürüyorlar..
  • Bunu hep yapıyorlar, normal bir şey değil ama kamera kaydı olmadığından bir şey yapamıyorsun, sende varmış kayıt davanı aç bence. Ben kendi açımdan çözümü depoyu dipte bırakıyorum servise o zaman kullanamıyorlar. Bir kere yanlışlıkla yeni fullenmiş depoyla bırakmıştım, aldığımda benzin ışığı yanıyordu, bahaneleri de hazır "test ettik" .
  • Son durum nedir?
  • Hocam son durum şudur; sitenin avukatı dahil bir çok avukat diyor ki;

    Öncelikle dava en az 1 yıl sürer diyorlar. Personeli dava edebilirsiniz dediler.



    -manevi tazminat alamazsınız, kişilik haklarınızın zarar görmesi gerekir.

    -maddi tazminat olarakda 40 km yol yapmışlar bunun ücretini öderler dyorlar.

    Firma bana konple detaylı temizlik teklif etti. Sanırım öyle yapacağım lanet olsun dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış anlamazsanız video konusunda yüklemediniz sanırsam, yüklerseniz buradaki insanlara araç içi kamera takmanın gerekliliği konusunda bir neden daha kazandırmış olursunuz.
  • Arkadaşlar son durum şudur. Servise bıraktığım aracın eksik yapılan işlemlerini tekrar verip vermemek konusunda kararsız kalmama rağmen gittim aracımı teslim ettim. Akabinde aracımı eksik yapılan işlerini tamamlattırdım. Suçlarından ötürü araca detaylı temizlik yapmışlar. Dava olan konuyla ilgili, birçok avukat bu konuda pek bişey yapılamaz dendi. Ve bu olayda maneviyat zarar görecek bir durumun oluşmadığı söylendi. Dava etmemiş olmama rağmen, herkes bilinçlensin herkes bilsin diye firmanın googledaki adres tanımına yorum bıraktım. Yorumum gözükmemesi için sanırım birçok fake profil oluşturup yada çevreden destek alıp yorumumu alt kısımda bırakıyorlar. Çünkü ben yorum verinceye kadar sadece 3-4 yorum vardı. Sizden ricam gmail hesabı olanlar, yorumumu oylasın, başkalarıda bilsinki zarar görmesin.
    https://www.google.com.tr/search?q=%C3%B6z%C3%B6n+otomotiv&oq=%C3%B6z%C3%B6n+otomotiv&gs_l=psy-ab.3..0i71k1l4.0.0.0.1550.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1..64.psy-ab..0.0.0.L5-3AwGpq4I#lrd=0x14cacedf6b736003:0x5a99f298f570812f,1,



    Edit: Yorum Yapan kullanıcı adı: Erdem kacar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graystorm -- 17 Ağustos 2017; 11:17:20 >




  • deeplord kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aracımı servise verdim servis çalışanı benim aracımla gezmiş. Hayır ben Osman ustaya aracımı bırakmadım. Bildiğiniz Audi yetkili servisine bıraktım. Buna rağmen bana personelden savunma almışlar onu gösteriyorlar. Banane kardeşim benim derdim personelle mi? O araç ordan nasıl çıktı onun hesabını ver? Test sürüşüymüş, kapı değişiminde test sürüşü mü olurmuş. Lanet olsun böyle düzenbazlara.
  • Firma başka bir profil açmış arkadaş bunun yok mu çaresi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.