Şimdi Ara

Özlemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 Nisan'da 15 ayımızı doldurduk. Şuan 16. ayın içindeyiz.

Ama bende heyecan bitti, hala seviyorum ama sanırım aşk da bitti.
    Zaten bitmese de sürekli sen sevmiyosun, aşkın bitmiş gibi laflarla beni inandırdı yani.

Bugün tatilin 2. günü mesela. Az önce telefonda konuşurken, "Yarın da tatil. Özledin mi beni?" dedi. Hayır dedim. Bozuldu.
    Ya Cuma günü saat 17:00'ye kadar birlikteydik. 2 gündür görmüyorum ve özlemedim de. Yarın da özlemeyeceğim.
    Sanki gurbete gitmiş gibi nasıl özleyebilirim de?

Ayrıca cuma günü bir mağazayı gezerken elimi tuttu. Bir süre öyle dolaştık, küpelere takılara falan baktık. Akşam mesaj atmıştı: "Elini tutunca heyecanlandım, sen de heyecanlandın mı?" dedi. Ben de "Yoo :)" yazdım.

Sürekli kavga ediyoruz. Küs de duramıyoruz, yani o küstüğünde ben bazen umursamıyorum; fakat ben küstüm dediğim andan itibaren "Tamam ya Allah kahretsin küsmedim!" diye isyan edene kadar anamı ağlatıyor.

Heyecanım bitti DH, çok iyi bir ilişkim vardı. Ne yapmalıyım? Kurtarmak istiyorum ilişkiyi, göz göre göre bitmesine izin veremem.

• Farkli heyecanlar aramanin zamani gelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Farkli heyecanlar aramanin zamani gelmis

Hayır ya. Kaçınılmaz son olmamalı...

+18 'sen.

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Cinsellikle renk kat.

+18 'sen.

İkimiz de 17 yaşındayız. Cinsellik yeterince var. Hatta can sıkıcı bir boyutta. Çok şiddetli kavgalardan sonra bile hiç bir şey olmamış gibi şeyler yapabiliyoruz. Bu da benim canımı sıkıyor.

Bir de bazı şeyleri (...) çok erken ortaya koyduğumu düşünüyorum. Elimde bu konuda koz yok, onunsa hala kozları (...) var.

Bir süre ara vermek istediğimi söyledim ama onu da kabul etmedi.

Sürekli kavga çıkaracak bir şey buluyor. Aşırı sinir sorunu var. Arkadaşlarım arasında küçük düşüyorum. Gerçi herkes alıştı artık ama hiç haddi olmayan biri bile gelip "Olum şu kızı sinirlendirmesene, iyi davran, şöyle yap böyle yap" diyebiliyor. Bu da gaza gelip gördün mü, sen şöylesin sen böylesin işte aşkın bitmiş falan diyor.

• Hocam kız özledin mi beni demiş hayır demişsin olur mu öyle kendin kaşınıyorsun

Orijinalden alıntı: shift35

Hocam kız özledin mi beni demiş hayır demişsin olur mu öyle kendin kaşınıyorsun

İyi de kardeşim 2 günde özlenilir mi hemen?
    HÂLÂ SEVİYORUM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 günde özlenir mi demişsinde kardeşim.Benden sana abi tavsiyesi,gittikten sonra 2 gün değil 2 dakika sonra bile özlersin.Elindekinin kıymetini bil.Gittikten sonra anlasan da faydası olmuyor çünkü.
  • seviyorum deyip kendini kandırma sevmiyorsun seven insan 2 günü bırak 2 dakika sonra özler

Fenerbahçe S.K
  • Ozlememek biraz da yapı meselesi bence. Ben de sevgililerim, arkadaslarım, ailem dahil kimseyi özlediğimi hatırlamıyorum. Yeri geldi ailemden 2-3 ay uzak kaldım arada telefonla konusmak bana yeterli idi. Ben de buna çözüm arıyorum beyler bir el ativerin
  • İlişki bitmiş geçmiş olsun.Ayrılık yakın, şimdiden hazırlan.

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Hocam kız özledin mi beni demiş hayır demişsin olur mu öyle kendin kaşınıyorsun

İyi de kardeşim 2 günde özlenilir mi hemen?

Gençsin daha, öğrenirsin
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • 17 yaşında eleman cinselliğin dibine vurmuş gossip girl chuck bass türkiye şubesi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.