Şimdi Ara

Özlemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baris68

17 yasindasin ve cinsellik hat safada

El ele tutuşmuşlar okumadın mı?

• ee 25 inden once ciddi bir seyler olmayacagini boyle boyle anlayacaksin abisi :D daha dur bakalim yarin obur gun sen asik olacaksin bu kizin sana yaptiklarini sen o kiza yapicaksin o kizda muhtemelen senin bu kiza yaptiklarini sana yapicak, ask acisi cekiceksin vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nikopoll

17 yaşında eleman cinselliğin dibine vurmuş gossip girl chuck bass türkiye şubesi

Orijinalden alıntı: injection

ee 25 inden once ciddi bir seyler olmayacagini boyle boyle anlayacaksin abisi :D daha dur bakalim yarin obur gun sen asik olacaksin bu kizin sana yaptiklarini sen o kiza yapicaksin o kizda muhtemelen senin bu kiza yaptiklarini sana yapicak, ask acisi cekiceksin vs.

Aşk hep bi kısır döngü zaten.
    Geçen sene ben çok ilgiliydim, o benim gibiydi. Bu sene o iyice bağlandı, ben bilerek uzaklaştırdım kendimi.

Kafa yapımız falan çok benzer. Ayrıca mantıken de evlenmemiz muhtemel görünüyor. Aynı üniversiteleri kazanırsak evlenme ihtimalimiz bile kuvvetlenecek.
    İkimiz de dil bölümündeyiz, İngilizce öğretmeni olacağız.

Birçok ortak noktamız var. Fakat bu sene başından beri ömrümden ömür götürdü, törpüledi resmen.
    Söylediği çoğu şey saçma geliyor. İkimiz de birbirimize saygı gösteremiyoruz.

Ne yapalım Dh? YARDIM!

• Kiz seni ozledigini soyluyor ve sen hayir diyorsun. O kiz bi sure sonra gider baskalarini ozlemeye baslar sende oturur seyredersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ayanozer

Kiz seni ozledigini soyluyor ve sen hayir diyorsun. O kiz bi sure sonra gider baskalarini ozlemeye baslar sende oturur seyredersin

Yalan mı söyleyeyim?

SAMSUNG GALAXY S III
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsncck

dostum açık konuşmak gerekirse senin içinde olan sevgi bitmiş,geriye kalan sadece alışkanlıklarından vazgeçememek...

Ya demeyin böyle, iyice inandırıyorum kendimi.

Seviyorum gerçekten, fakat birbirimize katlanamıyoruz nedense.

quote:

Bir kadın, ne kadar güzel, kültürlü, zarif, dürüst ve hoş olursa olsun, hırçın, huzursuz, ve asabiyse, son derece iticidir.

Hangi erkek, böyle bir kadınla birlikte olmak ister? Yanınızda, lüzumsuz el kol hareketleriyle, asabi mimiklerle, dişlerini sıkarak konuşan, her an patlamaya hazır bir bomba ile ne kadar huzurlu ve mutlu olabilirsiniz?

http://www.siirkolik.com/denemeler/7888-kadin-gibi-kadin.asp

• Bana kalırsa bir insan mantıklı bir şekilde anca 20+ yaşlarda ilişki yaşayabilir. 16-17 yaşında yaşlarında yaşanan ilişkiler bana aşırı yapmacık geliyor hatta bazen görüyoruz 1 yıl içinde 5-10 dan fazla partner değiştiren 16-17 yaşlarında birçok kişi var. Aşk bukadar ucuz olmamalı ve çabuk faz geçilen birşey olmamalı. Dediğim gibi mantıklı ve seviyeli bir ilişki sadece 20+ yaşlarda yaşanabilir.

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: baris68

17 yasindasin ve cinsellik hat safada

El ele tutuşmuşlar okumadın mı?

Uzun süredir böyle gülmemiştim, evdekiler tersledi ne biçim gülüyosun diye

• Orijinalden alıntı: RTÇ

Orijinalden alıntı: hsncck

dostum açık konuşmak gerekirse senin içinde olan sevgi bitmiş,geriye kalan sadece alışkanlıklarından vazgeçememek...

Ya demeyin böyle, iyice inandırıyorum kendimi.

Seviyorum gerçekten, fakat birbirimize katlanamıyoruz nedense.

kardeşim senin durumda oldum zamannda ondn öyle ddm,ama inş ekisi gibi olursunuz şunu söylıyım,burda konu açtıgın gibi kız arkadaşını al karşına konuş , anlat... birbirinize katlanmanız gerektıren durumları konusun ve o davranışları yapmamaya çalışın

SAMSUNG GALAXY S III
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Kiz seni ozledigini soyluyor ve sen hayir diyorsun. O kiz bi sure sonra gider baskalarini ozlemeye baslar sende oturur seyredersin

Yalan mı söyleyeyim?

Evet yalan söyle.

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Cinsellikle renk kat.

+18 'sen.

İkimiz de 17 yaşındayız. Cinsellik yeterince var. Hatta can sıkıcı bir boyutta. Çok şiddetli kavgalardan sonra bile hiç bir şey olmamış gibi şeyler yapabiliyoruz. Bu da benim canımı sıkıyor.

Bir de bazı şeyleri (...) çok erken ortaya koyduğumu düşünüyorum. Elimde bu konuda koz yok, onunsa hala kozları (...) var.

Bir süre ara vermek istediğimi söyledim ama onu da kabul etmedi.

Sürekli kavga çıkaracak bir şey buluyor. Aşırı sinir sorunu var. Arkadaşlarım arasında küçük düşüyorum. Gerçi herkes alıştı artık ama hiç haddi olmayan biri bile gelip "Olum şu kızı sinirlendirmesene, iyi davran, şöyle yap böyle yap" diyebiliyor. Bu da gaza gelip gördün mü, sen şöylesin sen böylesin işte aşkın bitmiş falan diyor.

Cinsellik dahil ilişkiye renk katan birçok şeyi fazlasıyla tüketmişsin..Kız da tüketmiş diyemiyorum çünkü yazdıklarına bakılırsa kız hala ilk günkü gibi seviyor seni ve aşk bitmemiş onda..Biraz rutinin dışına çıkmayı deneyebilirsin,bugüne kadar hep gittiğiniz yerlere gitmemek,her buluşmanızda yaptıklarınızın dışında şeyler yapmak,cinselliğe uzunca bir süre ara vermek mesela..

Kızı kullanıp atma niyetinde olan birine benzemiyorsun ve kızda seni seviyor belli ki..Bence sonuna kadar çaba göster kurtarmak için..Soğudum,özlemiyorum bu işin bahanesi,kolaya kaçma ve mücadele et..

• 3 senelik bi ilişkim vardı son 1 senesını bende böyle gecırdım sonunda ayrılık var bu kesin bişey şimdiden ona alışkanlıgını bıtır ve bıttıkten sonra yapabılıceklerını garantı altına al mesela bıtınce x kızını hemen ayarla hemen ayarlayabılmek ıcın sımdıden konus ayar ver, veya haftasnon bellı gunlerı sadece onunlaysan o gune yapablck bı sey hazırla ve bıtınce o gunu doldur kısacası onunla yaptgn seylerın yerını sımdıden hazırla cunku bıttıgınde ÇAKILACAKSIN dostum selametle hayatını garantıye al ama rastgeleymıs gıbı yasa buda benden son öğüt

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

2 günde özlenir mi demişsinde kardeşim.Benden sana abi tavsiyesi,gittikten sonra 2 gün değil 2 dakika sonra bile özlersin.Elindekinin kıymetini bil.Gittikten sonra anlasan da faydası olmuyor çünkü.

JustBeKinq

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

3 senelik bi ilişkim vardı son 1 senesını bende böyle gecırdım sonunda ayrılık var bu kesin bişey şimdiden ona alışkanlıgını bıtır ve bıttıkten sonra yapabılıceklerını garantı altına al mesela bıtınce x kızını hemen ayarla hemen ayarlayabılmek ıcın sımdıden konus ayar ver, veya haftasnon bellı gunlerı sadece onunlaysan o gune yapablck bı sey hazırla ve bıtınce o gunu doldur kısacası onunla yaptgn seylerın yerını sımdıden hazırla cunku bıttıgınde ÇAKILACAKSIN dostum selametle hayatını garantıye al ama rastgeleymıs gıbı yasa buda benden son öğüt

bu nasıl bi akıl vermedir

SAMSUNG GALAXY S III
  • komik
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.