Şimdi Ara

Özkan öldü ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 50litrelik akvaryumumum var . 3 tane balığım vardı . Mahsar , Fuat , Özkan . Bugün baktığımda Özkan ölmüştü , gerçekten 1 yıldır bendeydi çok alışmıştım baya üzüldüm .
    Dalga geçmeyin cidden canım sıkıldı .

• kötü bir durum sonuçta ölende bir canlı ve 1 yıldır bakıyordunuz dalge geçilecek bir konu değil senin adınada üzüldüm kardeş
  • MF kaldı geriye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki 50 spartalılar çok sağlıklılar 170 litrede 50 adet kafalı yunus yavruları görmek isteyenler avatarın altında facebookta eklesinler fotolara baksınlar
  • Grup dağılmış!
  • benim 4.5 yillik baliğim ölünce o günü bayram ilan etmiştim. hediye gelmisti, ölmüyodu lan hayvan bi türlü. kaç kere fanusa hamamböceği, karafatma girdi, kaç kere arabada giderken suyu döküldü bi kaşik suda nefes almaya calisti, kaç gün yemini vermeyi unuttuğum halde yaşadi, kaç gün boklu suda yaşadi su o kadar bokluydu ki küçücük fanusta balik görünmüyodu lan neyse ki simdi yok, rahatiz evelallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisagorAmca

MF kaldı geriye

Sesli güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçmeyin leennn
    1 yıldır bendeydi üzüldüm ne yalan söyliyim .
    MF'yle devam .
  • Başlığı okuyunca birden irkildim. Allah sabır versin.
  • türü ne balıkların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Başlığı okuyunca birden irkildim. Allah sabır versin.

• aynen hocam bende bilirim o duygusu çok kötü. hele 1 senelikmiş daha kötü
    başın sağolsun...
  • Allah geride kalanlara sabır versin.
  • Knight bölümünün yöneticisi özkan sandım. Yanlış anlaşılmasın iyi biridir severim yani.

Konuyu açan arkadaş geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

türü ne balıkların?

Yunus balığı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

benim 4.5 yillik baliğim ölünce o günü bayram ilan etmiştim. hediye gelmisti, ölmüyodu lan hayvan bi türlü. kaç kere fanusa hamamböceği, karafatma girdi, kaç kere arabada giderken suyu döküldü bi kaşik suda nefes almaya calisti, kaç gün yemini vermeyi unuttuğum halde yaşadi, kaç gün boklu suda yaşadi su o kadar bokluydu ki küçücük fanusta balik görünmüyodu lan neyse ki simdi yok, rahatiz evelallah.

Sandalyeden düştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoTçu Tacettin. -- 9 Şubat 2012; 20:21:36 >

• grup eksik olmaz, özkan'ın yerine yerine kim geçecek ?
  • Benim de 9 ay boyunca dayanan bir baligim vardı kardeşime bir anlık dalginlikla odama girmiş 2 yaşındaki çocuk balığı akvaryumda eliyle sıkarak öldürmüş
  • Başlığı görünce bende mfödeki özkan uğur öldü sandım, neyseki mfö deki özkan ölmüş. Başın sağ olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

benim 4.5 yillik baliğim ölünce o günü bayram ilan etmiştim. hediye gelmisti, ölmüyodu lan hayvan bi türlü. kaç kere fanusa hamamböceği, karafatma girdi, kaç kere arabada giderken suyu döküldü bi kaşik suda nefes almaya calisti, kaç gün yemini vermeyi unuttuğum halde yaşadi, kaç gün boklu suda yaşadi su o kadar bokluydu ki küçücük fanusta balik görünmüyodu lan neyse ki simdi yok, rahatiz evelallah.

Hayvanseverler görmeden mesajı sil ve balığının ruhuna bir fatiha oku
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.