Sabah diye anıyorum, sabah güzel bir rüya gördüm. Biraz kötüydü ama bana eski günlerimi hatırlattı.
Olay sanırım lise 3'te felan geçiyor. Yani yaklaşık o yaşlardayım, ama okulda 9.sınıfların olduğu yerdeydi sınıfımız. Yani 9.sınıf da olabilir. Herneyse ben okula uygun giyinmişim ama üzerimde bir eksiklik var. Sonra içeriye müdür giriyor, ve bana biraz kızıyor felan, niye böyle giyindin gibi. Şuan ne giydiğimi hatırlamıyorum da, okula uygun ama böyle gömlek felan değil. Sonra bari kendimi düzelteyim diyip gömlek kravat felan giyinmeye başlıyormuşum. Sonra içim rahatlıyor felan.
Ama bu arada lisedeki arkadaşlarımı, lisedeyken gördüm, yani yoksa çoğuyla görüşüyorum hala. Kendimi bir anda lisede hissettim rüyada, gerçekten. Gerçekten çok rahatlatıcıydı o 16 yaşında olma hissi.
Sanırım oradaki özgüvensizliğim gerçek hayattaki fazla kilomla alakalı. Kötü alışkanlıklarımdan (alışkanlık değil de sadece arada içiyordum) sigara, puro ve nargileyi bırakma kararı aldım, ve kilo verme kararı tabiki. Sanırım bu gömlek kravat giyme kararımla aynı yönde bir karar.