Şimdi Ara

Özgüven eksikliğim var Altıma sıçacam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düğün için şehir dışına çıktık 1 gündür tuvalete gitmedim şuan bi odada uyuyor sanıyorlar beni ama tuvaletim var uyuyamıyorum. Özgüven eksikliğim olduğu için lavabo ne tarafta diye soramıyorum da ne yapayım acil öneri. Odaya girseler gezi direnişi var sanırlar.

• Hocam git sor,altına sıçsan daha kötü durumda olcaksın.

Hiçbir şey yapamazsan ben gezcem diye çık,büyük bi mağaza git oraya yap.Nasıl olsa seni kimse bulamaz ve mağazadaki kimse seni tanımaz
  • Böyle konu açacak kadar özgüvenin var da lavabo soracak kadar yok.
  • Sanki topkapi sarayindasin cik odadan illaki bulursun tuvaleti ev degilmi orasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride dememiş ki bu saatte ne uykusu
  • hocam diğerleri tuvalette başka birşey yapmıyor herkesin yaptığı birşey sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düğün için şehirdışında bir evin odasında ve sitenin masaüstü versiyonundan konu açıyor
  • Laptop denen bi alet var 3G mobil modemde olunca deymeyin keyfime. 11 saat boyunca internetim kesilmeden geldim. Şarj nasıl dayandı diye soran olursa 12v 220ye çeviren aletler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Laptop denen bi alet var 3G mobil modemde olunca deymeyin keyfime. 11 saat boyunca internetim kesilmeden geldim. Şarj nasıl dayandı diye soran olursa 12v 220ye çeviren aletler var.

Hala tutuyomusun peki ?

• Bence kendine haksızlık ediyorsun. Senin yaptığın şeye çoğu insan cesaret bile edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Laptop denen bi alet var 3G mobil modemde olunca deymeyin keyfime. 11 saat boyunca internetim kesilmeden geldim. Şarj nasıl dayandı diye soran olursa 12v 220ye çeviren aletler var.

Hala tutuyomusun peki ?

Evet. Eve geldiğimizde damat tarafından benim yaşlarımda güzel alımlı bi kız vardı. O benim tuvalete gittiğimi bilmemesi için söyleyemiyorum. Benim sıçtığımı hiç bir zaman bilmemeli.
  • bi tane bidon bul yarısına kadar dolfur birde dudak payı bırak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.