Şimdi Ara

Özgüven eksikligi problemım var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar.yasım 15-16.Bende cıddı boyutta ozguven problemı var.ama bıraz farklı.Mesela kuzenlerımle rahatca konusabılırken okuldakı arkadaslarımla zerre kadar dıyalogum yok.Hoca ders anlatıyor.anlamadıgım yer olunca soramıyorum.Neden cevabı komık.Ben soruyu sorupta hoca anlamazsa hanı bı sessızzlık oluyo ya rezıl olurum dıye korkuyom.Kımseyle tek kelıme konusmuyorum.Konusamıyorum.Hayat artık yasanmaya degmezmıs gıbı gelıyor bana.Napıcamı bılmıyorum.
    Bırıne selam verıp yanına otururumda o benı kabul etmez dıye gıtmıyorum.Sınıfa gırıyorum gunaydın dıyemıyorum cunku ortamdakıler gunaydın dememe karsılık vermezse rezıl olruum dıye korkuyom.Artık etrafımdakılerde benı tınlamamaya basladılar.Iyıce cekılmez oldu bu durum.
    Eger bırseyler uretırsen ozguvenın artar dıye duydum.Ama ne uretebılırmkı.Tavsıyelerınızı beklıyorum arkadaslar.

• Ben mi yazdım diye düşünmedim değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven eksikliğini anlarım tamamda bu kadarı olmaz. Birine günaydın dersin cevap versin vermesin utanıcak bişey yok ki bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SbsVSavaş
    Hoca ders anlatıyor.anlamadıgım yer olunca soramıyorum.Neden cevabı komık.Ben soruyu sorupta hoca anlamazsa hanı bı sessızzlık oluyo ya rezıl olurum dıye korkuyom.

Aynı ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 18 Eylül 2014; 17:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Özgüven eksikliğini anlarım tamamda bu kadarı olmaz. Birine günaydın dersin cevap versin vermesin utanıcak bişey yok ki bunda.

Elimizde olan bişey değil şunu bi anlayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yanından gecen çalışana kolay gelsin demezsen , günaydın iyi akşamlar demezsen senin ayıbın ama karşıdaki cevap vermezse onun ayıbı bir daha selam sabah vermez almazsın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    hemen oraya takılmayın.sorun karsımdakı ınsanları gozumde buyutmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de geçtim o yollardan doğruyu söylemek gerekirse. Ama gerçek şu ki kimse kimseyi takmıyo zaten. Hani sen komik bi duruma düşsen de 1-2 gülerler sonra geçerler sen de gül kendine geç bunda ezik hissedicek bi durum yok. Yüksek sesle günaydın demek zaten senin durumundaki bi kişi için başlı başına başarı. Karşılık almana gerek yok insanlar sesini duysun aa bu çocuk konuşuyomuş desin yeter bu da bi başlangıçtır. Zaten sen bu adımları atarsan sınıftaki rahat bi kaç tip gelip senle muhabbet eder merak etme. Adım adım zamanla halledilicek aşılıcak şeyler bunlar,büyütmeyin bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karamelli Sundae -- 18 Eylül 2014; 18:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SbsVSavaş

hemen oraya takılmayın.sorun karsımdakı ınsanları gozumde buyutmem.

Toplumda 100 kişiden 90 inda vardır bu ancak yasımız geçtikçe ulan ne saf adamsın falan diyeceğiz kendimize . Cunku sokakta gördüğün insanı 1 daha görmeyeceksin belki . Bende yapıyorum arada baskalarına gore yasıyorum sonra pişman oluyorum ama özgüven ile sacmalamak arasında da fark var tabi . Gerektiği yerde konus çekinme , abartma tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

günaydın ne la adam gibi selamunaleyküm diyemiyor musun hem böyle daha ağırdan alırsın o ne la kız gibi günaydın günaydın dersen onlarda büyük ihtimalle aleykumselam der

Selaaam xD

• Ben mi yazdım dedim bi an.

Şaka lan şaka bütün fakülte tanır beni, derste her lafıma da gülen kız grupları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilum

Ben mi yazdım dedim bi an.

Şaka lan şaka bütün fakülte tanır beni, derste her lafıma da gülen kız grupları var.

Her lafına gülünmesi bi başarı mı sence ?

• Hoca anlamazsa gülünmesi gereken kişi hocadır. Biri selamını almazsa gülünmesi gereken kişi odur. Anladığım kadarıyla sınıftaki arkadaşlarından utanmanın sebebi sınıftaki bi kızla alakalı olan duuguların olabilir. Ki yüksek ihtimal. Onun seninle dalga geçeceğini ve şansının yok olacağını düşünmen olabilir.

Uff manyak yazmışım lan. Psikiyatrist mi olsam

• Hocam insanların düşüncelerinin senin için bi önemi olmadığına inandır kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilum

Ben mi yazdım dedim bi an.

Her lafına gülünmesi bi başarı mı sence ?

Her istediğimde insanları güldürebildiğimi gösterir, evet başarı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.