Şimdi Ara

Özgür Özel ve Veli Ağbaba Hakkında Fezleke Hazırlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozbey08 , kerimcem Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel ve Veli Ağbaba hakkında zincirleme şekilde rüşvet almak suçundan fezleke hazırlayarak Adalet Bakanlığı’na gönderdi.

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba hakkında, Muhittin Böcek ve oğlu Gökhan Böcek’in iddialarında yer alan rüşvet iddiaları nedeniyle “zincirleme şekilde rüşvet almak” suçlamasıyla fezleke düzenlendi.

Düzenlenen fezlekeler Adalet Bakanlığı’na iletildi.

Bir iktidar düşünün ki kaybetmemek için tüm tuşlara basıyorlar   Yakında bir kulp bulup yeni partiyi de kapatırlar. İşte günümüz gerçek demokrasisi...

• Açıkçası siyaseti azcık takip eden herkesin söylediği Çanlar Özgür Özel ve Veli Ağababa için çalıyor bu bir gerçek...

(Belki genel başkan diye ilk olarak Özgür Özel'e dokunulmaz ama Veli Ağabanın işi zor. İzmir'de her belediyenin altında o Ankarada her belediyeden o ve çevresi akrabaları çıkıyor iddiası var. ) Bu kadar tesadüf olamaz.

Bu kadar iddia bu kadar söylem tesadüfen oluyor demek bana komik geliyor. yok AKP seçim kazanamaz ondan yapıyor yok Özgür Özel 1. parti oldu ondan demek flan çocukça olsa gerek. Bu kadar iddia bu kadar para pul konusu hep yalan hep iftira demek ile kurtunulmuyor.

Mutlak butlan davası bağıra bağıra geldi o para aldım diyor diğer verdim diyor yok biri delege satın aldı diyor diğeri 1500$ verdiler diyor diğer 300-500 aldık diyor diyorda diyor. Bu kadar para bul muhabbeti doğru dürüst inkar bile edilmedi sürekli kurultay yapalım tekrar seçim yapalım yok zaman aşımı yok usul tartışması yapılıyor.

25 yıllık CHP'li 30 yıllık CHP'li adamların itirafları ve iddiaları ile gidiyor bu işler. Bu kadar CHP'li hep yalan mı söylüyor ? ( Ve yalan ise çıkıp ortalığı yıkmanız bu yalancılara ağzının bayını vermeniz gerekir. Tık yok mesela Veli Ağababa nerede ben aylardır göremiyorum hiç bir yerde. Halk TV Sözcüye bağlanma flan hak getire Twit bile atılmıyor. )

Kos koca Antalya Büyükşehir belediye başkanı ve Oğlu yalan söylüyor zaten.

Özgür Özel'in yakın arkadaşı Uşak belediye başkanı yalan söylüyor.

CHP delegesi ve Veli Ağababanın yarkın arkadaşı Turgut Koç Gözaltına alınıyor oda itirafçı oluyor oda yalan zaten.

Turgut Koç'un telefonundan 100 bin $ ile ilgili muhabbetler çıkıyor yalan deniyor.

Yurtiçi kargo poşedi ile 100 bin $ gönderilmiş borçtu deniyor.

Uşak ve Antalya belediye başkanları şurda adaylık için benden para istediler bende verdim diyor TIK YOK.

Herkes her şey yalan :) Her şey iftira Zaten...

Bu kadar büyük iddialara bu kadar cılız cevaplar veya sessiz kalmalar olmaz ortalığı yıkıyor olması lazım normade bu isimler madem haklarında yalan bilgi veriyor ve iftira atılıyorsa.

KK bugün bu konuşmayı boşuna yapmadı bence.

"Bizim parayla, pulla, villalarla, arsalarla işimiz yok." Anlımız açık diye boşuna demedi heralde.

x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/gundem7x24/status/2084614013627806173

• yeni partinin yedeği de var. hatta seçimlere girme yeterliliği olan mevcut parti de hazır bekletiliyor.

DEM den önce kürtlerin partisini kaç kez kapattılar her seferinde bir yolunu bulup meclise girmeyi başardılar. hatta ben gayet net hatırlıyorum bir ara partisiz bile bağımsız adaylarla bile girip seçimleri kazanıp meclise girdiler.

yani seçimi kazanmak isteyen irade varsa bu tür zorlama yöntemler bir işe yaramaz.

kaldıkı artık cumhurbaşkanı adayını 100 bin kişinin oyuyla bile aday gösterebiliyoruz. bu yeni sistemde zaten millet vekillerinin pekte bir önemi yok.

halk ile inatlaşan bunun bedelini çok ağır öder

• Hazırlasalar kaç yazar? Ekonomi battıkça bunlar muhalefete saldırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünlerde TBMM'de milletvekillerinin içeriğini bilmediği bir 'çerçeve yasa' oylamaya sunulacak.Bu yasaya göre PKK terör örgütüne üye olan ve örgüt içerisinde aktif görev alan hem dağdakiler hem de Avrupa'da ki örgüt mensupları Türkiye'ye dönecek,cezai yaptırımlar uygulanmayacak ve 3 yıl sonra siyasete girme hakkı elde edecekler.

Öte yandan ÖÖ ve ekibi haklarındaki iddialar üzerinden yargılanmak isteniyor.CHP'nin başına gelenlerde ortada duruyor.Yeni Parti için kapatılma imalarında bulunuluyor.

Kısacası bu ülkede PKK'lıların direk TBMM'ye sokulmasının yolu açılırken meşru muhalif isimlerin siyaset yapma hakkı ellerinden alınmaya çalışılıyor.

Eee hayaldi gerçek oldu diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Ağustos 2026; 13:30:4 >

Yeni anayasa ile aday olmayı da zorlaştırarak bir şekilde engellemeye çalışacaklar merak etme. Artık halk ne der, ne düşünür, haksızlık olduğunu görsede tepki verir mi diye korkuları yok, kendi tabanına veriyor coşkuyu, o taban ne hak tanıyor ne hukuk, karşımızdalar ölümüne düşman olarak görüyor. Anlamıyor ki bugün muhalefet olmasa kendi partisi çoktan kendisi seçmen değil maraba yerine koymuştu.

dokunulmazlığından bir şey olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2026; 0:5:23 >

Normal bir siyasetçi şuan çıkar meydan okur. Çata çata kavga eder kendisine iftira atılıyor ise. Sizden mi korkacağım. Para alan şerefsizdir aldıysam şöyle böyle der ve gelin yargılayın bakalım siz zahmet etmeyin hatta bu dava için ben kendim başvuracam dokunulmazlığım kalksın ben RÜŞVET FLAN ALMADIM... Hatta ispatlayın kendimi taksim meydanında yakarım kızımın üstüne yemin ederim flan der kendine güvenen siyasetçi...

Bizde nasıl oluyor 2 gün geçiyor SES SEDA YOK.

Açıklama yok.

Doğru dürüst yalanlama yok.

İtirafçılar arkadan gelmeye devam ediyor. İtirafçının ve iddia sahibinin bini bir para ve bunlar Sokaktan geçen İtirafçılar değil 25-30 yıllık CHP'liler 3 dönem CHP'de vekillik yapmış 2 dönem Büyükşehir yönetmiş yok kaç yıllık arkadaşlar belediye meclis üyeleri CHP'de üst düzey görevlerde almış insanlar yani gizli tanık veya sağdan soldan toplanan adamlar değil. ( Tabii daha itirafçı şöförler flanda var ama onlar gizli yürüyor pek açıklanmadılar ama kaç aydır tutuklular.)

Sonra muhalefet neden iktidar olamıyor diyorlar. Bu şahibelerin üstüne gidecen ve aklayacan kendini ki olacak bazı şeyler.

Mesela ben Veli Ağbaba nın sesini bile unuttum kaç aydır SESİNİ GÖRÜNTÜSÜNÜ görmüyorum. Sosyal medyada takip ediyorum Twit bile atmıyorlar. İnsan yarım ağızda olsa bir twit atar bu kadar da sessizlik garip geliyor bana. Mitinglerde eylemlerde olaylarda canlı yayınlara bile bağlanmıyorlar soru gelir heralde diye...

• Cem kullanıcısına yanıt

onların birr planı varsa tanrının bir planı vardır elbet. tüm bu pislikleri yapıyorlar ya ya bir gün kazıkları o kuyuya kendileri düşerse.

en canlı örneği Cem Küçük zannediyordu ki ben ak paartiliyim bana asla bir şey olmaz,asıyor kesiyordu ekranlarda. ne oldu bastılar kodese. şimdi yıllarca savunduğu sisteminin nasıl bir şey olduğunu öğrensin içeride.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.