Şimdi Ara

Özgün kısa film senaryom | 'Beyaz' adamın acılı 'rÜyAsı' +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat: +18 yaş ve üzeri kitlesi içindir

Genç bir zenci Atlantik City'nin kuzey kavşağında gecenin bir yarısında arabasından inip altgeçitte su salmaktadır. O anda olay yerine maskeli iki beyaz adam sinsice arkasından yanaşıp kafasına sert bir darbeyle onu etkisiz hale getirirler. Aradan 5 dakika sonra zencinin bilinci tazelenir ve kolları bağlı vaziyette kendini arabanın ön kapağına yaslanmış bulur. Zenci sorar: Benden ne istiyorsunuz der ? Saykolar da aynı ses eşliginde: SENİ BEBEYİM derler ve birden cinsel tacizde başlarlar. Olay sırasında suçlunun biri zenciyi boğazlar ve acele etmeden yavaş yavaş boğmaya başlar. Diger kişi elindeki kamerayla çekim yaparak acelece tacize devam eder. Zenci can çekişirken çalan PSYCHEDELIC ROCK müzik eşliğinde dakikalarca bebek gibi ağlayıp domuz gibi ulur. Çevrede DEHŞET sesler dalgalanır ama hiç kimse duymaz.

Finalde otobandan geçen eski > EKZOTİK < amerikan araçlarının görüntüleri zencinin yaş dolu gözlerinden objektife doğru yansır ve son kez gözlerini hayata yumar.

Olay zamanı ve yeri: 90 lı yılların başı, Atlantik City, ABD

Not: Cinayet video dosya ismi: Eat Me > Ye Beni <

Yani katiller cinayetten geriye delil bırakmamak için zenciyi pişirip yerler.

Özgün kısa film senaryom | "Beyaz" adamın acılı "rÜyAsı" +18

The End

Hayal gücüm nasıl ama ?

Not: > Irkçı değilim <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Nisan 2019; 19:11:27 >

• Senin psikolojik sorunların var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Senin psikolojik sorunların var
    Öyle deme
  • Bu öldürülen siyahi kardeşimiz daha önce bu maskeli 2 beyaz adamın karısıyla birlikte olmuş olsa hikayede biraz da intikam tadı olurdu.

Katillerden X'in karısı XY ile birlikte olan siyahi kardeşimiz S, XY'nin yakın arkadaşı, sırdaşı ve komşusu olan ve aynı zamanda Y'nin de karısı olan YY ile XY''nin tavsiyesi üzerine birlikte olur.

İki genç kadının hayatını ve hayallerini renklendiren S, artık iki kadınla aynı yatağı paylaşma şansını da yakalamıştır.

Ama gün gelir ve X ve XY'nin büyük oğlu XYX; bu üçünü aynı yatakta yakalar... Olayı temizlemek için XYX'i öldüren ve altgeçide çocuğun cesedini bırakan S, katlettiği çocukla mahvettiği hayatların ortak kaderini aynı bir yerde yaşayarak son nefesini verir.

Not: Çok fazla film izlemenin ve film önerisi yazısı yazmanın neticesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1903K -- 12 Nisan 2019; 20:52:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Bu öldürülen siyahi kardeşimiz daha önce bu maskeli 2 beyaz adamın karısıyla birlikte olmuş olsa hikayede biraz da intikam tadı olurdu.

Katillerden X'in karısı XY ile birlikte olan siyahi kardeşimiz S, XY'nin yakın arkadaşı, sırdaşı ve komşusu olan ve aynı zamanda Y'nin de karısı olan YY ile XY''nin tavsiyesi üzerine birlikte olur.

İki genç kadının hayatını ve hayallerini renklendiren S, artık iki kadınla aynı yatağı paylaşma şansını da yakalamıştır.

Ama gün gelir ve X ve XY'nin büyük oğlu XYX; bu üçünü aynı yatakta yakalar... Olayı temizlemek için XYX'i öldüren ve altgeçide çocuğun cesedini bırakan S, katlettiği çocukla mahvettiği hayatların ortak kaderini aynı bir yerde yaşayarak son nefesini verir.

Not: Çok fazla film izlemenin ve film önerisi yazısı yazmanın neticesidir.
    Senin ki uzun metrajlı senaryo olmuş ben kısa film senaryosundan bahsediyorum

10 - 15 dakikalık YANİ

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Siyahi kardeşimiz S'nin erken boşalma problemi var dostum.
    O yüzden her şey çok çabuk gelişiyor. 🤩

• quote:

Siyahi kardeşimiz S'nin erken boşalma problemi var dostum.
    O yüzden her şey çok çabuk gelişiyor. 🤩
    Senaryo tarzım budur hoşuna gitti mi diye soran olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Sen onu bırak da hiç ilgi görmedi yorum almadı bizim senaryolar 🙄

• quote:

Sen onu bırak da hiç ilgi görmedi yorum almadı bizim senaryolar 🙄
    Ben sadece dogaçlama yaptım önemli degil

• İlginç bir senaryo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nghnygc

İlginç bir senaryo...
    Bence de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.