Şimdi Ara

Özenti Nutella'cılara inat FİSKOBİRLİK FINDIK EZMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarella gold candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarelle
  • Bir çok çikolata markasını denedim.Nutella açık ara öndedir diğer markalara göre.Bir kere nutella dışındaki markalarda 2-3 kaşık atınca bayıyor.Nutellada yedikçe yiyesin geliyor.Fındık ezmesi ile çikolatayı karşılaştırmakda ayrı bir meziyet olsa gerek.Ayrıca yediğim en kötü rezil çikolata da bimdeki peripelladır.Çok acı bir tecrübeydi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bir çok çikolata markasını denedim.Nutella açık ara öndedir diğer markalara göre.Bir kere nutella dışındaki markalarda 2-3 kaşık atınca bayıyor.Nutellada yedikçe yiyesin geliyor.Fındık ezmesi ile çikolatayı karşılaştırmakda ayrı bir meziyet olsa gerek.Ayrıca yediğim en kötü rezil çikolata da bimdeki peripelladır.Çok acı bir tecrübeydi gerçekten.

Yedikçe yiyesin geliyorsa onda mısır şurubu vb bişey vardır. Bir zamanlar tatlılar için yapılan deşifrede söylemişlerdi. Söylediğim sadece bir varsayımdan ibarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

quote:

Bir çok çikolata markasını denedim.Nutella açık ara öndedir diğer markalara göre.Bir kere nutella dışındaki markalarda 2-3 kaşık atınca bayıyor.Nutellada yedikçe yiyesin geliyor.Fındık ezmesi ile çikolatayı karşılaştırmakda ayrı bir meziyet olsa gerek.Ayrıca yediğim en kötü rezil çikolata da bimdeki peripelladır.Çok acı bir tecrübeydi gerçekten.

Yedikçe yiyesin geliyorsa onda mısır şurubu vb bişey vardır. Bir zamanlar tatlılar için yapılan deşifrede söylemişlerdi. Söylediğim sadece bir varsayımdan ibarettir.

Bence de varsayım..

• fisko ve sarelle nutelladan iyidir

• Fiskobirlik açık ara öndedir candır
  • Sarelle alın.Tadı çok iyi.
  • Çok garip bir huyun var

• quote:

Orijinalden alıntı: kievli

Nutella ile Fistik ezmesini kiyaslamak?

Okuma özürlümüsün kanki ? fıstık ezmesi ? orda kocaman FINDIK EZMESİ yazıyorki nutelladada var fındık..
  • Fiskobirliğin fındık ezmesi güzeldir ama güzel olduğu kadar da pahalı.
  • Sarelle tek geçerim
  • Eskiden fiskobirlik çok ucuzdu ve sadece bimde bulunurdu. O zamanlar ne yerdim ama. Ondan sonra biraz popüler oldu adı duyuldu ve her markette bulunmaya başladı sonra fiyatı arttırıldı. Şimdi çok seyrek alabiliyorum.
    8,50 tl nedir aga?
  • Fiskobirlik gerçekten çok iyi tavsiye ederim.
  • quote:

Sarelleyi de denediniz mi ?
  •  Özenti Nutella'cılara inat FİSKOBİRLİK FINDIK EZMESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

ekmeğin arasına biraz bundan, çok az eser miktarda bal ve arasına ceviz, sora spora git bench press bas

Abii olay olur olay olayyyy
  • fiskobirlik gerçekten güzel nutella sosyal medyada ergenler tarafından abartıldı.
  • aynısı BİMde var 4.25
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.